- 10 Nisan 2014
- 43.452
- 115.790
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
konu sahibi merek ettim eğitiminiz nedir çalışıyor musunuz?sekreter değilsiniz onu biliyoruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes sümüklü kocamın peşinde ezikliğinden vazgeçseniz keşke....Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
toplam 11 cilttir Şener Şen in kitapları şu an kütüphanemi süslüyorlarHarbi güldüm ama
Konusmayalım bence.Kitap okumadığını nerden biliyorsun mu ? Ben öyle mi dedim, bir kez daha okuyun yorumu sonra konuşalım![]()
Karsu- Sananeeeee .. güzel şarkı dinleyinOkula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.
Biraz da şarki dinleyin kitap okumanın yanında diyorsunuz anladım...Karsu- Sananeeeee .. güzel şarkı dinleyin![]()
şarkıyı türküyü boşverin de soruma cevap verin eğitiminiz nedir çalışıyor musunuz?Karsu- Sananeeeee .. güzel şarkı dinleyin![]()
Haddini bil klavye efendisi seni :)Herkes sümüklü kocamın peşinde ezikliğinden vazgeçseniz keşke....
Sizin zihniyetinizde birini eş olarak seçen adama birinin ilgi duyma olasılığı çok düşük. İçiniz rahat olsun yani.
Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.şarkıyı türküyü boşverin de soruma cevap verin eğitiminiz nedir çalışıyor musunuz?
Vahşet team ve her konuyu sabote edenler sendikasının başkanı değil misin sen knka birden fazla koltuğa göz koymasanda bizde yönetimi tatsak fena mı olur? Zübük müsün sen? Bu koltuk sevdası niyeAçık saçık giyinen kadınlar derneği başganı olarak itiraf ediyorum hepimiz A Ahkalbimsenden ’in kocasının peşindeyiz. Sekreter neclayı da ajan olarak o okula biz yerleştirdik. Eninde sonunda gözünü kaydıracağız.![]()
e ne güzel işte mesleğiniz eğitiminiz varmış. ne diye ekmeğinin peşinde asgari ücretle okulun tüm yükünü çeken sekreter hanımla uğraşıyorsunuz?Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Yok yanıldınız. Herkesin sümüklü kocasının peşinde olduğunu zannedenlerin yüzünede söyleyebiliyorum bunları ben. Peki siz Açık saçık giyiniyor diye yaftaladığınız kadının arkasından konuşmak yerine okula gidip yüzünede söyleyebilir misiniz burada yazdıklarınızı?Haddini bil klavye efendisi seni :)
Bize ne olabilmesi icin burada konu acmamis olmaniz lazimdi.Karsu- Sananeeeee .. güzel şarkı dinleyin![]()
Koltukları boş bırakıyorsunuz ben de boş bulduğum yere oturuyorum napim.Vahşet team ve her konuyu sabote edenler sendikasının başkanı değil misin sen knka birden fazla koltuğa göz koymasanda bizde yönetimi tatsak fena mı olur? Zübük müsün sen? Bu koltuk sevdası niye
Diyetisyenim desenize dümdüz. Sanki hastane memuru sekreteri temizlik elemani gibi bir hastanede xx olarak çalışıyorum diyorsunuz. Diliniz ele veriyor.Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Kültürüyle tokatladı biziBiraz da şarki dinleyin kitap okumanın yanında diyorsunuz anladım...
Ben derdimi söyledim. Ona cevap verin yeter. Size ne okula gitmemden. Bunu bilmek haddinize değil.Bize ne olabilmesi icin burada konu acmamis olmaniz lazimdi.![]()