Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Herkes sümüklü kocamın peşinde ezikliğinden vazgeçseniz keşke.... :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Sizin zihniyetinizde birini eş olarak seçen adama birinin ilgi duyma olasılığı çok düşük. İçiniz rahat olsun yani.

Okula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.
Karsu- Sananeeeee .. güzel şarkı dinleyin :KK68:

Herkes sümüklü kocamın peşinde ezikliğinden vazgeçseniz keşke.... :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Sizin zihniyetinizde birini eş olarak seçen adama birinin ilgi duyma olasılığı çok düşük. İçiniz rahat olsun yani.
Haddini bil klavye efendisi seni :)

Açık saçık giyinen kadınlar derneği başganı olarak itiraf ediyorum hepimiz A Ahkalbimsenden ’in kocasının peşindeyiz. Sekreter neclayı da ajan olarak o okula biz yerleştirdik. Eninde sonunda gözünü kaydıracağız. 😒
Vahşet team ve her konuyu sabote edenler sendikasının başkanı değil misin sen knka birden fazla koltuğa göz koymasanda bizde yönetimi tatsak fena mı olur? Zübük müsün sen? Bu koltuk sevdası niye

Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
e ne güzel işte mesleğiniz eğitiminiz varmış. ne diye ekmeğinin peşinde asgari ücretle okulun tüm yükünü çeken sekreter hanımla uğraşıyorsunuz?

Haddini bil klavye efendisi seni :)
Yok yanıldınız. Herkesin sümüklü kocasının peşinde olduğunu zannedenlerin yüzünede söyleyebiliyorum bunları ben. Peki siz Açık saçık giyiniyor diye yaftaladığınız kadının arkasından konuşmak yerine okula gidip yüzünede söyleyebilir misiniz burada yazdıklarınızı?

Vahşet team ve her konuyu sabote edenler sendikasının başkanı değil misin sen knka birden fazla koltuğa göz koymasanda bizde yönetimi tatsak fena mı olur? Zübük müsün sen? Bu koltuk sevdası niye
Koltukları boş bırakıyorsunuz ben de boş bulduğum yere oturuyorum napim.

Konu sahibi gibi kocaları da boş bırakmayın koltuk kapar gibi kaparız valla 😂

Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Diyetisyenim desenize dümdüz. Sanki hastane memuru sekreteri temizlik elemani gibi bir hastanede xx olarak çalışıyorum diyorsunuz. Diliniz ele veriyor.

Hiç de önemseyemem böyle bir şeye kayacak adam yolda geçen kadına da bakar. İş arkadaşlarını elbette merak ederim ama ikizler burcu kişiliğim ile ilgili bir durum. :) ama sorgulamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X