Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmen :halay:
Kızın kitap okumadıgını nerden bılıyosun, az once de yorumum ıcın sanki sen bakmıyorsun kim ne gıymıs diye dedın.
Nıye hakkında bilgi sahibi olmadığın seyler oyleymıs ve dogruymus gıbı yaziyosun?

Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
İki parça kıyafete aklı kayacak adam inş baştan kayar aklı da kurtulurum

Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Okula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.

Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mo

Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Okullarda öğretmenlerin o kadar vakti olmuyor merak etmeyin.Hele pandemi dönemi mesafe diye birşey var.Bu mesafe olayı kıskanç kadınlara iyi geldi galiba.

Okula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.
kolaçan etmeye gidiyor işte davetsiz misafir yaniii :KK53:

Açık saçık giyinen kadınlar derneği başganı olarak itiraf ediyorum hepimiz A Ahkalbimsenden ’in kocasının peşindeyiz. Sekreter neclayı da ajan olarak o okula biz yerleştirdik. Eninde sonunda gözünü kaydıracağız. 😒
Ay töbe estağfurullah ahhdjd

Açık saçık giyinen kadınlar derneği başganı olarak itiraf ediyorum hepimiz A Ahkalbimsenden ’in kocasının peşindeyiz. Sekreter neclayı da ajan olarak o okula biz yerleştirdik. Eninde sonunda gözünü kaydıracağız. 😒
Yalniz planınızı ahkalbimsenden anlamış biraz...Başka şeyler de düşünmeye başlasanız iyi olur:))))

Kimse de eşimin gözü dışarda olabilir, bir çıplak bacağa bakmak için evlilik birliğimizi hiçe sayabilir, bana olan sevgi ve saygısına güvenmiyorum demiyor. İsterse hanımefendi çıplak gelsin eşinize güveniyorsanız merak etmenize gerek yok

Ne giydiğine bakacak kadar merak etmiyorum. Evlenmeden önce bir kız vardı eşim sürekli yakinirdi işini bize yüklüyor anca makyaj yapıyor diye 🤣 birtek o ilgimi çekmişti. Ama eşim bahsetmese haberim olmaZ. Zaten işyerine bir kere gitmiştim. Yeni işyerine hiç gitmedim bile 2 yıl oldu.

Kızın kitap okumadıgını nerden bılıyosun, az once de yorumum ıcın sanki sen bakmıyorsun kim ne gıymıs diye dedın.
Nıye hakkında bilgi sahibi olmadığın seyler oyleymıs ve dogruymus gıbı yaziyosun?
Kitap okumadığını nerden biliyorsun mu ? Ben öyle mi dedim, bir kez daha okuyun yorumu sonra konuşalım :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X