• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin küfür etmesi

Minigimibeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
39
51
3
33
3 yıllık evliyim eşim bir şeye kızdığında yada televizyonda filan bir şey izlerken hep küfür ediyor. Bana da ediyor kavga sırasında. Defalarca konuştum bu benim çok azaltmış halim diyor. Küfürden çok rahatsız olan biriyim. Sizin eşleriniz de böyle mi bu durum normal mi Ne yapmalıyım sizce?

bir ilişki de küfür o ilişkide saygının olmadığını gösterir bana göre. çok şükür asla eşim ‘salak aptal’ bile dememiştir. bence siz tavır koymada gecikmişsiniz normal biseye dönüştürmüşsünüz.

Benm esimde bazen baskasina ya da tvye falan sinirlenjr kufur eder ben cok kizarim tamm erkek erkege eder belki ama benm yanimda etme derim ama sinirlenince ben de kufur ederim tabi esimin yaninda degil :eek: ama birbirimize karsi asla aptal salak bile demeyiz hatta birbirimizi rencide edebilecek herhangi birsey de demeyiz yani ne bileyim bana kufur etse bir daha yuzume nasil bakacak ki

Sinirlenince bazen küfreder. Ağızdan çıkıyor insanlık hali ben de edebilirim hiç hazzetmesem de. Ama bana karşı edemez aklını alırım. Söz konusu bile olamaz tabi ben de ona etmem. Çok saygısızca bir şey çünkü ve saygının bittiği yerde sevgi bavullarini toplamaya başlar.

Eşimi yaklaşık 4 yıldır tanıyorum bir kere araba kullanırken küfür duydum ağzından bir daha duyarsam boşanma sebebi benim için sevmem böyle şeyi dedim bir daha duymadım. Benim için gerçekten boşanma sebebi cunku bugün yanımda rahatlıkla küfür eden yarın bana da rahatlıkla eder.

Back
X