- Konu Sahibi sevgilim06
o kadar doğru yazmışsınkii...zaten öenmli deil yazanlar bekarlar herhalde...ben üniv.mezunuyum eşim değil evlendiğimde ideallerim vardı müşavir olmak gibi...ama işinin yetersizliği nedeniyle hep maddi sıkıntı hep maddi sıkıntı ne ideal kaldı ne bişi sürünmekten başka birşey yapmadık yaşayamadık sonra bebeğimiz oldu işte o zaman benim bütün bakışım değişti...karakteri koy bir kenara araya kültür farkı giriyor bu defa içten içe mutsuz oluyorsun beklentilerin değişiyo ama karşındaki değişmiyor...sonra ailesi çok çok önemli kızlar sakın ailesiylemi evleniyorumki diyerek cahillik etmeyin resmen ailesiyle evleniyorsunuz...ben eşimin ailesine çok yakınım ve hayatımda görmediğim ne kadar garip şey varsa kendilerinde mevcut...bir yığın cahil insan aile olmayı becerememiş bir topluluk çıktı karşıma önce sindiriyordum ama çocuğum olunca değiştim sindiremiyorum herşeyleri batıyor her yaptıkları batıyor...ve şunu sölim size kendi anneninizin veya babanızın içine sinmeyen birşeyler varsa mutlaka sorun olarak çıkıyor karşınıza bunu ben yaşadım biz sevgiyle bakıyoruz çünkü onlar objektif bakıyorlar annemde eşimin karakteri için asla birşey sölemedi ama aradaki kültür farkının mesleğin ailesinin hep sorun olacağını biliyordu içine sinmiyordu bu evlilik ve oldu dedikleri...ayrıca ev kirasını ödeyemediğinizde ev sahibine gidipte kirayı ödeyemedim ama karakterim güzel dediğinizde işe yaramıyor tecrübeyle sabittir :)
aynen öyle cnm bencedeee sevgiiiii herseyin üstünde ama bazı seylerde uyusmalı kanımca