eşin olacak kişinin işi-mesleği ne kadar önemli...

bizde evlilik yoludna ilerliyoruz şu an ikimizde lisans bitirdik ben bide önlisans bitirdim.çok arkadaşımın sevgilileri bunları sorun ediyolar.kadın erkekten üstün olamazmış.ama sevdiğim tam tersine beni destekledi.ben diyorum ya ben evlenince çalışmıyım.kendisi diyo öle şey olmaz ailen seni ne emeklerle okuttu diplomalarla evde otur diyemi tabiki çalışıcaksın ailenede yardım ediceksin dedi.hatta 1 sene çalıştım işten çıkmak istediğimi söledim diye biraz tartıştık.bunları düşünen bi yapıda çok şükür sevdiğim:16:
o yüzden aldığı maaş önemli değil tadımız tuzumuz yerinde evlenincede böle olucağından adım gibi eminim :16::16:

Bu söylediğiniz şeyler iyi şeyler değil ki. İlerde hamile olunca , hasta olunca , ev iş çocuk yetişemeyip tükenince de çalış diyecek . Çalışın ki tek başına tüm evin sorumluluğunu almasın.

Çalışan genç kızlara söylüyorum. Eş adayınız sizin paranıza hiç dokunmayacak , çalışmaya zorlamayacak , zorunda bırakmayacak ahlak ve karakterde olmalı.

Evin geçimi , ev araba kredisini tek başına ödeyebilecek çalışkanlıkta olmalı. Kadının 24 saat çalıştığı bir durum çıkar ortaya. Çalışın . Birikiminizi yapın. Ama zorunda bırakılmayın. Tüm yükler üstünüze verilmesin.

Back