- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Hafta sonundan bahsediyorum hafta içi de zaten serbest Çalışıyor her zaman gitmesi gerekmiyor kendi işi haftada üç gün falan gidşyor diper günler böyleİse ne zaman gidiyor?
Ben tek basıma sıkılıyorumBenim eşimde öyle yapıyo pazar günü. Hatta hala uyuyo bende takılıyorum iftardan sonra oturuyoruz beraber.benim açımdan pek sorun yok kendi tercihi takma bu kadar ama hergün böyleyse bilemem artık ramazanda idare et
Ramazanda böyle ama genel olarak uyumayı seven biriramazana ozel mi yoksa hep mi boyle
Sıkılıyorum tek basımaBen eşim hep uyuyor bahanesi de b12 eksikliğim var tembellik demiyor da ben alıştım artık
Oruç tutuyorUyumaya mı gelmiş dünyaya. Bi problem olabilir anemi gibi
SıkılıyorumUyusun ya ellemeyin, tatil günü, oruç da tutuyorsa zaten uyusun varsın nolcak?
Sıkılıyorum
Bunun için iğne var vurulup kendisine gelsin, benim eşimde de var gerçekten uyuşukluk yapıyor ama 4 aydır belirli aralıklarla vuruluyorBen eşim hep uyuyor bahanesi de b12 eksikliğim var tembellik demiyor da ben alıştım artık
Demek ki tek ben değilmişim :) ama çok sinir bozucu. Ben sabah 7 de uyandımBendede var aynisindan ama yazik esim hafta ici hergün calisir.haftasonu uykuuuuu diye can atar yazik.ona kiymayip odanin kapisini kapatir kendi islerimi yaparim:) sende birak uyusun bir yerleri aciyip kendi uyanana kadar:)
Kan testinden mi çıkıyor eksiklik olduğu ?Bunun için iğne var vurulup kendisine gelsin, benim eşimde de var gerçekten uyuşukluk yapıyor ama 4 aydır belirli aralıklarla vuruluyor
Siz de çok erken uyanmışsınız ortanız yok herhalde biri çok erken uyanıyor biri akşama kadar yatıyorBen sabah 7 de uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?