- 30 Temmuz 2019
- 161
- 100
- 18
- Konu Sahibi deepsimply
-
Ölenle ölünmüyor bacım .hayat devam ediyorKuzenimin eşine tam 1 yıl önce kanser teşhisi konmuştu ,6 ay tedavi gördü Ocak ayı başında da vefat etti ,
Şimdi bu abimiz yeni bir hanımla tanışmış ve evlenmeyi düşünüyormuş ,
Bayramda bi şekilde görüleşeceğiz ve bu yeni kız arkadaşla tanışıcam ama bi tuhaf geliyor durum bana ,
Daha 6 ay önce eşi vardı ....
Kınamak için açmadım sizde beni yargılıyorsunuz ,ben çok şaşkınım bence çok erken ,biraz ferahlamak istedim farklı bakış açıları istedim ,sanki adamı etiketlemilim gibi yargılamayın lütfenBence çok acimasiz yorumlar var.
Herkes kişisel algılıyor durumu.
Içlerinde ne yaşadıklarını bilemezsiniz.
Adamın ne hissettiğini, yeni sevgilisine yada vefat eden eşine ne anlam yüklediğini.
deepsimply
Hani endişelenip deseniz, Ben acele karar verdiğini düşünüyorum, kaybı atlatamadan yeni bir ilişkiye hazır olmadan şaşkınlıkla karar verdi vs, yine bir nebze.. ama resmen kınamak için konu açtınız, hoş değil.
Belli bir duzene alışmış insanlar icin hayat kosusuturmacasi kolay değil özellikle erkekler icin düzenli ev hayatı önemli.Yani bence aşkından yanıp tutustugundan değil de yanına bir yaren bir hayat arkadaşı istiyor olması abesle iştigal bir durum değil ben normal karşıladım.6 ay evet bakılınca kısa bir süre ama belki onunda kendince haklı sebepleri var45 yaşında çocuksuz bir bey ,kendi işinde gücünde
Hayat arkadaşıni belirledikten sonra başina bir durum geldiğinde 6 ayda tekrar hayat arkadaşı bulunabiliyorsa baslayim öyle hayataBelli bir duzene alışmış insanlar icin hayat kosusuturmacasi kolay değil özellikle erkekler icin düzenli ev hayatı önemli.Yani bence aşkından yanıp tutustugundan değil de yanına bir yaren bir hayat arkadaşı istiyor olması abesle iştigal bir durum değil ben normal karşıladım.6 ay evet bakılınca kısa bir süre ama belki onunda kendince haklı sebepleri var
Kınamak için açmadım sizde beni yargılıyorsunuz ,ben çok şaşkınım bence çok erken ,biraz ferahlamak istedim farklı bakış açıları istedim ,sanki adamı etiketlemilim gibi yargılamayın lütfen
Valla ben böyle bir insanı etrafımda da istemem karısına kocasına değer vermeyen 6 ayda başkasını bulup evlenen bana mı değer verirArkadaşlar ,yorumlarınıza tşk ederim ,
Vefalı eş nasip etsin herkese ...
Açıkcası yıprandı hastalık vs 10 kilo vermiş kuzenim biş diyemiyorum yani
Benim söylediğim de laf gelişiAy ne alaka allah askiniza o bir laf gelisi sadece.Nereye cekiyosunuz alakasizca..
Bosandiktan sonra insan 2-3 senede anca kendine geliyor. Vefatta yas tutma daha uzun surer. Bazilari icin bir omur. Elbette olenle olunmuyor ama senesi bile gecmemisken insanin icini acitir. Erkekler niyeyse bekar kalamiyorlar. Illa onlarin cekip cevrilmeleri gerekir. Bu ne iyiniyet, bu ne guzel dunya. Niyeyse bu guzel dunya kadinlar icin gecerli degil.Hayat arkadaşıni belirledikten sonra başina bir durum geldiğinde 6 ayda tekrar hayat arkadaşı bulunabiliyorsa baslayim öyle hayata
Erkek yapınca duzen istiyor oluyor kadın yapsa araniyormus demek ki heralde bu kısa sürede nasil buldu deniyor.
Valla dünya ne garip şey hele ki adalet hiç sorma.
Hahaha bu duruma gülüyorum anca yahu evli olup burnu pislikten ayrilmayan, ickisi, kumari ,kari kizi olan adamlarin cekip cevrilmesi lazim amaağ diye üste cikarilmasi midemi bulandiyor.Bosandiktan sonra insan 2-3 senede anca kendine geliyor. Vefatta yas tutma daha uzun surer. Bazilari icin bir omur. Elbette olenle olunmuyor ama senesi bile gecmemisken insanin icini acitir. Erkekler niyeyse bekar kalamiyorlar. Illa onlarin cekip cevrilmeleri gerekir. Bu ne iyiniyet, bu ne guzel dunya. Niyeyse bu guzel dunya kadinlar icin gecerli degil.
Sanki es sahibi olan tüm erkekler evinin kocasi cocuklarinin babasi gibi raya oturtcaklar onlar raya otursun.Büyüklerimiz kadınlar cenazedeböyle yürür, erkekler böyle yürür acaba kimi alsam diye derdi. Gerçek şu ki biz kadınlar kolay kolay atlatamıyoruz ancak erkekler hayatlarını bir an evvel rayına oturtma telaşına giriyor ne diyeyim hayat vay gidene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?