Engelledim zaten ama yani bana yaptigi muamele sadece onun istedigini yapmadigim icin.. Dun aksam kavga ederkende hatta.su.andada watsaptan.bunlari yaziyo olsaydin.yine engellerdim.seni.diyor...siz de onu engelleyin barıştıktan sonra ama uzun süre açmayın .Benim bildiğim sapıklar engellenir . Nasıl oluyormuş ne hissediliyormuş anlasın .
Aaaa ilk defa duydim boyle birsey cokta nazliymis yahuMerhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
Gelmez.. Ozur dilemez ben 4,5 senedir evliyim... Hic bir zaman yapmadi... Ben dogum yaptim gecen sene daha 20 gunlukken benden ayrilmak istedigini soylemisti... Sirf annemi evde istemedigi icin... Ne tiyatrolar... Ama ben dogumdan once.uc.sene kaynana kp le oturdum.. Kimseye yaranilmiyor ya... Cok uzgunum...Aaaa ilk defa duydim boyle birsey cokta nazliymis yahu
benden sana on yillik evli biri olarak tavsiye
eger gercwkten hakliysan geri adim atma ilk adimida swn atma konusmiyormu swnde konusma inan simdiki barisma diger kavgadaki barismanin zeminini hazirlar
en fazla ne kadar surdurebilcek konuyu tekrargundeme getirip kavga etmeyin sadece o nasol konusmuyorsa wizde konusmayin
He bu arada guzel giyinup mis kokular slklp dolanin ortalarda bak bir sure sonra nasil geliyor o ozur
Ya ben alistim.onun triplerine artik.. Yani uzuluyorum ama cozum bulmak istiyorum..Sevgili olsanız neyseee.. Ama evliyken ne alaka yaa. Akşam gene karının yanına geliyosun tıpış tıpış!
Küsme huyu olan erkek ne zordur. Bizde küstük 3. günümüz bugün bizim öyle huyumuz yoktur ilk kez bu kadar uzun konuşmadık ama anlıyorum yani bazen ağlıyorum bazen ağzına kürekle vurasım geliyo.Evde yalnızım bide bişey yapasım gelmiyo, gece uyumuyorum gündüz dayanamayıp uyuyorum, bişey de yemiyorum, akşam da sessizlik evde püff
Ailene git desem şimdi onlar telaşlanır. Bilemedim ki arkadaşım.
Ya kusura bakmayin telefondan yaziyorumda.. Bakalim.bekliyorum oyle..Kimileri hiç nokta koymaz, kimileride boncuk dağıtır gibi her yere kondurur... Şaşı oldum vallah anlıycam diye... Küserse küssün, sizde üstelemeyin, hem biraz dinlenmiş olursunuz, yapsın kendi işlerini...
Bundan iki hafta once bir arkadasimlada ayni sekilde boyel bir sohpet oldu asla gelmez yanasmaz vb dedi 4 yil sonra gorduko evet yamasiyormusGelmez.. Ozur dilemez ben 4,5 senedir evliyim... Hic bir zaman yapmadi... Ben dogum yaptim gecen sene daha 20 gunlukken benden ayrilmak istedigini soylemisti... Sirf annemi evde istemedigi icin... Ne tiyatrolar... Ama ben dogumdan once.uc.sene kaynana kp le oturdum.. Kimseye yaranilmiyor ya... Cok uzgunum...
çoook çocukcaMerhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?