esin watsaptan engellemesi biraz uzun ama.. :(

Gunaydin hanimlar.. Esim.aksam watsap engelinni kaldirdi.. Beni iki kez aradi acmadim.. Sonra watsaptan yazmiski niyd acmiyorsun telefonu yazmis aksam 22 de.. Ben cevap vermedim zaten... Gece 00 de geldi eve gecti yatti odasinda.. Konusmadik henuz...

Merhaba .. Ben ona bagimli degilim.. Kendimide seviyorum.. Aktivite bulmaya gerek yok zaten bir yasinda oglum var :)
Ben haftalarca kus kaldim.onunla... Alistim bu duruma.. Aslinda bu duruma alismak benim canimi sIkIyor.. Insan surekli kus kalmak icin evlenmiyor.. Hayatimda boyke inatci insan gormedim..

Cocuk gibi ya...vakti zamanında biride beni engellemisti sonra acti...yemin ederim bu erkekler kafayi yedirdi bize...

Bekle bir süre hemen barışma çocuk oyuncağı etti bu erkekler evliliği isteyince küs isteyince barış offf

Engellese ne olacak akşam eve gelmiyor mu?
Ne kadar çocuk karakterliymiş.
O an konuşmak istemiyor da sen mi çok gidiyorsun olayların üstüne?

Ne yazısı bu arada merak ettim.
Yani gece yetişmesi gereken ne oalbilir?
Eşin ne iş yapıyor?

Canım, üzülerek söylüyorum: Alttan alan taraf hep alttan almaya mahkum kalıyor. Eşiniz size istediklerini bu şekilde yaptırmayı huy haline getirmiş. Böylelikle egosunu tatmin ediyor. Evlenmeden önce eşime ben de böyle şeyler yapardım ama o da küsmeye başlayıp, hiç arayıp sormayınca aklım başıma gelmişti. Eşinize artık bu numaraların size sökmediğini göstermeniz lazım. O sizi engelliyorsa, siz de onu engelleyin. Hatta telefonunuzdan numarasını engelleyin. Bir kaç gün arkadaşınızda falan kalın. Sonra engeli kaldırın. Paşa paşa alttan alır. Geri döner ve her şey düzelir. Alttan alan taraf siz olmayın bu kez...

Son gelismeler.. Sabah toparlaniyordum gitnek icin.durdurdu.konustuk falan... Amannn bende gitmedim.kaldim... Duzeldi aramiz gonlumu aldi ama .. Tabi ben.cok.yiprandim..

Engellese ne olacak akşam eve gelmiyor mu?
Ne kadar çocuk karakterliymiş.
O an konuşmak istemiyor da sen mi çok gidiyorsun olayların üstüne?
Yani watsaptan engellemeden.once o isteyken bir suru sey saydirdim yani ne kadar kirildigimi anlamasi.icin..

Bence kendinizi çok ezdiriyosunuz adam da siz diş göstermedikçe alttan aldıkça ezdikçe ezmiş üzgünüm ama gerçekler böyle

Ayy konu eskiymiş, üye profiline baktım da 2016 yılında boşanma davası açmış. İnşallah şimdiye boşanmıştır ve keyfi gayet yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…