esin watsaptan engellemesi biraz uzun ama.. :(

Böyle bi olay için gidilmez bikere onu aklınızdan atın. Eşiniz böyle karakterdeymiş kendiniz bunu kabullenmissiniz sizde alttan almaya calıssanız sakinlesincede buna kırıldığınızı anlatsanız daha az yorulursunuz bence

Sevdiklerimiz için yaptığımız fedakarlıklar bir bakıyoruz görev olup üstümüze yapışıyor.
Eğer iyilikten, yardımdan anlamıyorsa bundan sonra onun için böyle fedakarlıklara gitmeyin bence..

Tek tarafin surekli adim atmasiyka olmuyor.. Aslinda benim artik hic icimde gelmiyor o konussada bn.konusmak isteniyorum.. Onun yaptigini anca ergenler yapar.. Bnde nasil iyi niyetliyim.. Gecen.dogum.gunumdu isleri yetissin diye oturdum 6 saat ceviri yaptim.. Ebde birde.coxuk var dusunun.. Zorla guzellik olmuyor sanirim.. Hic bisey soylemeden ,simdi ise gitti.. Inat yapiyor bana..

whatsupun verdiği yetkiye dayanarak boşayın gitsin.

Küsen erkekde zor vallaha ..
Siz hep adım attığınız için belki bu kadar rahat bence olumlu ya da olumsuz hiçbirşey yapmayın .

Reactions: anu

Ay aynı sevgilimin iğrenç huyu..İşi yapılmadı mı hemen küser trip atar surat asar konuşmaz .Erkek trip atar mı ya gün boyuncada zehir eder her şeyi,burnumdan getirir.

hadi whatsapp dan engelliyo da dönüp dolaşıp eve gelmiyo mu ne çocukça ya. sonra barışınca utanmıyo mu acaba?

derdin neyse anlatırsın, sorun belli olur, çözüm aranır. erkeğin küseni çekilmiyor. ben kocanızın bu huyunu kolay bırakacağını düşünmüyorum. ya umursamayacaksınız, ya da kararlı olup ona iyi bir ders vereceksiniz. çünkü hayat ota çöpe küsen trip yapan adamla zor geçer, ömrünüzü tüketir.
en kızdığımda lohusalığınızda ayrılmak istemesi oldu.

engellemek neymiş ya cok sasırdım cocuk gibi bence alttan almayın tavrınızı koyun biraz bundan cesaret almış gibi

Israrla ayrilmak istedigini daha bir suru seyler soylemisti.. Hic aklimdan cikmiyor.. Depresyona falan.girmedim.yine de herseye ragmen.. Ama uzuntuden sutlerim.kesilmisti tabi.. 7. Aydan sonra.hic gelmedi zaten.. Zaten.cok kirginim guvenim.kirildi daha bi de.boyle huylari var... Ne biliyim bu hayati bir.kere.yasiyoruz.. Ikilemdeyim ...

Çalışıyor musunuz acaba?
Ebeyim ben calosiyordum aslinda. Dogumdan 2 ay sonra ise basladim 7 aylik olana kadar calistim .. Banka borclarim vardi hepsini odedim bitirdim.. Annem bu arada cocuga bakiyordu esim.istemeyince annemi ben isi biraktim evde coxuk bakiyorum su anda...

Ebeyim ben calosiyordum aslinda. Dogumdan 2 ay sonra ise basladim 7 aylik olana kadar calistim .. Banka borclarim vardi hepsini odedim bitirdim.. Annem bu arada cocuga bakiyordu esim.istemeyince annemi ben isi biraktim evde coxuk bakiyorum su anda...
Mesleğin var, çocuğuna Gül gibi bakan biri var ve senin çalışmanı istemeyen birde kocan var. Sonra gece uyumam Lazım dediğinde trip atan koca hemde. Bence tavrını koy onun kölesi değilsin. Kocanızın yaptığı çocukluktan başka birşey değil.

küserse sende küs üstüne senin konuşmana mana bulursa sen öğrettim böyle şeyleri de umursama. çocuğu da ondan uzak tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…