whatsupun verdiği yetkiye dayanarak boşayın gitsin.Merhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
Merhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
Merhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Eve geliyor ama barismiyor..hadi whatsapp dan engelliyo da dönüp dolaşıp eve gelmiyo mu ne çocukça ya. sonra barışınca utanmıyo mu acaba?
Israrla ayrilmak istedigini daha bir suru seyler soylemisti.. Hic aklimdan cikmiyor.. Depresyona falan.girmedim.yine de herseye ragmen.. Ama uzuntuden sutlerim.kesilmisti tabi.. 7. Aydan sonra.hic gelmedi zaten.. Zaten.cok kirginim guvenim.kirildi daha bi de.boyle huylari var... Ne biliyim bu hayati bir.kere.yasiyoruz.. Ikilemdeyim ...derdin neyse anlatırsın, sorun belli olur, çözüm aranır. erkeğin küseni çekilmiyor. ben kocanızın bu huyunu kolay bırakacağını düşünmüyorum. ya umursamayacaksınız, ya da kararlı olup ona iyi bir ders vereceksiniz. çünkü hayat ota çöpe küsen trip yapan adamla zor geçer, ömrünüzü tüketir.
en kızdığımda lohusalığınızda ayrılmak istemesi oldu.
Ebeyim ben calosiyordum aslinda. Dogumdan 2 ay sonra ise basladim 7 aylik olana kadar calistim .. Banka borclarim vardi hepsini odedim bitirdim.. Annem bu arada cocuga bakiyordu esim.istemeyince annemi ben isi biraktim evde coxuk bakiyorum su anda...Çalışıyor musunuz acaba?
Mesleğin var, çocuğuna Gül gibi bakan biri var ve senin çalışmanı istemeyen birde kocan var. Sonra gece uyumam Lazım dediğinde trip atan koca hemde. Bence tavrını koy onun kölesi değilsin. Kocanızın yaptığı çocukluktan başka birşey değil.Ebeyim ben calosiyordum aslinda. Dogumdan 2 ay sonra ise basladim 7 aylik olana kadar calistim .. Banka borclarim vardi hepsini odedim bitirdim.. Annem bu arada cocuga bakiyordu esim.istemeyince annemi ben isi biraktim evde coxuk bakiyorum su anda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?