Kararsizim bu ayin 17 sinde. Atamalar var seytan.diyor yap tercihini atan.git burdan... Annemde fistik.gibi bakar.ogluma.. O da ne hali varsa.gorsun... Usandim vallaMesleğin var, çocuğuna Gül gibi bakan biri var ve senin çalışmanı istemeyen birde kocan var. Sonra gece uyumam Lazım dediğinde trip atan koca hemde. Bence tavrını koy onun kölesi değilsin. Kocanızın yaptığı çocukluktan başka birşey değil.
Diken ustundeyim zaten.. Ben guzel birsey.konusurken bile hemen susmami.ister cok fazla.konustun.. Konusma fazla.. Sus falan... Saygi duyuldugunu hissetmiyorum bana karsi.. Yaslarimiz da.kucuk.degil.. Ben 26 yasindayim.. O 31.....Cocuk gibi davranmis. Sizinki bir lise aski degil ki cocuklu bir ailesiniz siz, bunun bilincinde olup öyle davranmali esiniz. Sen bu şekilde esine karsi rahat olamazsin ki. Hep bunu desem acaba konuşmaz mi benimle diye diken ustunde olursunuz her cümlenizi düşünürsünüz yani hic normal değil. Arti whatsapptan engellemek nedir ergenlikte gibi. Sizin sorumlulugunuz bebekse onunki de isi. Siz bi de onun sorumluluğunu bolusmeye calismissiniz ama bence bunun degerini bilmiyor. Asil onun kiyamamasi lazimdi sen git uyu demesi lazimdi nedir gunlerce kusmek bu sebepten ya. Gercekten bir problem olsa nasil tepki verecek bu adam. Ona bunu soylemelisiniz bence. Kucuk birseyde bu kadar tepki veriyorsan ilerde gercekten birsey olursa aylarca konusmayacak miyiz biz diye sormaniz ve artik aile olduğunuzu hatirlatip birbirinize kirilmanizin normal oldugunu ve konusarak cozmeniz gerektigini hatirlatmalisiniz.
Israrla ayrilmak istedigini daha bir suru seyler soylemisti.. Hic aklimdan cikmiyor.. Depresyona falan.girmedim.yine de herseye ragmen.. Ama uzuntuden sutlerim.kesilmisti tabi.. 7. Aydan sonra.hic gelmedi zaten.. Zaten.cok kirginim guvenim.kirildi daha bi de.boyle huylari var... Ne biliyim bu hayati bir.kere.yasiyoruz.. Ikilemdeyim ...
Ebeyim ben calosiyordum aslinda. Dogumdan 2 ay sonra ise basladim 7 aylik olana kadar calistim .. Banka borclarim vardi hepsini odedim bitirdim.. Annem bu arada cocuga bakiyordu esim.istemeyince annemi ben isi biraktim evde coxuk bakiyorum su anda...
Bu arada hamileligim planli degildi.. Hamile kaldigimi.ogrenince zaten tek sevinen ben.oldum.diyebilirim.. Oglum iyiki var zaten... Esimle bu davranislari uzerine defalarca konustum.. Inanilmaz derecede kendini begenmis.. Cok mukemmel bir insan oldugunu ve hatasiz bir insan.oldugunu dusunuyor..
Sizim yerinizde olsam hiç konuşmam. Yemek çamaşır temizlik hiç bişe yapmam bakalım nasıl oluyomuş. Benimde nişanlım çok küsüyodu. Ben o gelene kadar hiç gidip alttan almıyorum ama.Merhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?