esin watsaptan engellemesi biraz uzun ama.. :(

Kararsizim bu ayin 17 sinde. Atamalar var seytan.diyor yap tercihini atan.git burdan... Annemde fistik.gibi bakar.ogluma.. O da ne hali varsa.gorsun... Usandim valla

Cocuk gibi davranmis. Sizinki bir lise aski degil ki cocuklu bir ailesiniz siz, bunun bilincinde olup öyle davranmali esiniz. Sen bu şekilde esine karsi rahat olamazsin ki. Hep bunu desem acaba konuşmaz mi benimle diye diken ustunde olursunuz her cümlenizi düşünürsünüz yani hic normal değil. Arti whatsapptan engellemek nedir ergenlikte gibi. Sizin sorumlulugunuz bebekse onunki de isi. Siz bi de onun sorumluluğunu bolusmeye calismissiniz ama bence bunun degerini bilmiyor. Asil onun kiyamamasi lazimdi sen git uyu demesi lazimdi nedir gunlerce kusmek bu sebepten ya. Gercekten bir problem olsa nasil tepki verecek bu adam. Ona bunu soylemelisiniz bence. Kucuk birseyde bu kadar tepki veriyorsan ilerde gercekten birsey olursa aylarca konusmayacak miyiz biz diye sormaniz ve artik aile olduğunuzu hatirlatip birbirinize kirilmanizin normal oldugunu ve konusarak cozmeniz gerektigini hatirlatmalisiniz.

bu ne yaa
en sinir olduğum şey kadın gibi trip atan erkekler
lisesi ergenler gibi watsapptan engellemiş bi de
alttan alma sende trip yaptığında sen de yap
hayır bu ortamdan çocuk nasıl etkilenecek onu düşünmeye başladım
trip atan bi baba hem de anne onun işini yapmıyo diye
tavrını koy bence
bi derdi varsa gelsin konuşsun adam gibi
trip atmak küsmek ne yaa

Diken ustundeyim zaten.. Ben guzel birsey.konusurken bile hemen susmami.ister cok fazla.konustun.. Konusma fazla.. Sus falan... Saygi duyuldugunu hissetmiyorum bana karsi.. Yaslarimiz da.kucuk.degil.. Ben 26 yasindayim.. O 31.....

Bana yollar gorundu sanirim.. Belki o da.bilerek yapiyor boyle ben hayatindan.cikayim diye... Oyle dusunmeye basladim... 3 gun sonra tercihler atamalar var.. Dmiyo bu kadin beni cekmiycek meslegide var gidecek demiyor yaa... Beni kaybetme.korkusu da yok en cok uzende bu beni... Yine gecenlerde.tartismamozda bama dediki ben gidecek.olan.insana gitme.demem.. Yalvarmam falan... Ben boyleyim.... Isine.gelirse.. Ya arkadaslar bildiginiz gibi degil... Cok cokk uzuluyorum.. Birde bunu yapti.. 3 gun daha bekliycem.. Kpss tercihi yapmadim.ama buna devam ederse yazicam annemin yasadigi ili.. Gidicem...
Napiyim bana Allah yeter..

O engeli kaldırır kaldırmaz sen engeli bas .
Onun sana karsı olan tavırlarını sende üstüne bişey koymadan aynısını yap .
Bence zamanla bu huyundan vazgeçecektir zanlımca :)

saygısız adam, bebeğinin de hakkına girmiş. bu kırgınlıklar hiç geçmeyecek biliyorsunuz değil mi. mesleğiniz var, aslında iyi bir dersi hak ediyor. anlarsa evliliğiniz düzelir, anlamazsa zaten bu adam bir daha düzelmez.

su noktayi duzgun koyani bulsam alnindan opucem

vallla huyunu bile bile evli kalip çcouk yapmisin
zamana birak bakalim duzleir herhalde

Triple kuserek istedigini yaptirmaya alismis, size saygisi kalmamis biraz disinizi gosterin istedigi olmasin ise basliyorum cocuga da annem bakacak isine gelirse deyin bakalim bu defa siz trip atin gorsun anyayi konyayi, boyle olmaz

Yıllar önce babam da annem bi şey dese, sus fazla konuşma gibi laflar ederdi.
Tartışma anında olurdu bu normalde sıkıntıları yoktu.
Sonra annem bastırılmaktan dolayı, strese bağlı olarak bayılmaya başlamıştı.
Dışarda evde aniden oluyordu bu.
Doktora gittiler, dr içine atmayacaksın, derdin olduğunda fikirlerini söyleyeceksin dedi. Babamı da uyardı.
Sonra düzeldiler ve bayılmalar da kesildi hemen.
Yani en başta senin ruh sağlığına aykırı bu tarz haller.
Senin anlayışsız ve saygısız kocana karşı bu kadar sessiz kalmana anlam veremedim.
Böyle evlilik, böyle iletişim olamaz.
Seni bu şekilde üzerse ne ona sevgin saygın kalır ne de çocuğuna karşı çok verimli olabilirsin.
Üzüntünü hisseder.
Bir anne ve eş olarak seni biraz olsun düşünmeyen, bencilin teki bu adam.
Çocuk gibi.
Konuşmuşsundur da eminim ama anlamamıştır herhalde.
Eğer konuşmadım diyorsan yap bir şeyler artık. Ona göre bir yol çiz.
Çekilecek bir dert değil bu bence.
Bu adam kendini acilen düzeltmeli.

Bu arada hamileligim planli degildi.. Hamile kaldigimi.ogrenince zaten tek sevinen ben.oldum.diyebilirim.. Oglum iyiki var zaten... Esimle bu davranislari uzerine defalarca konustum.. Inanilmaz derecede kendini begenmis.. Cok mukemmel bir insan oldugunu ve hatasiz bir insan.oldugunu dusunuyor..

bu küsen erkek olayının varlığnı da ilk bu sitede öğrendim
Allah yardımcın olsun bence hiç üsteleme ne zaman bıkarsa gelir kendi konuşur zaten,bi odayı karanlık oda yap küsünce kapat onu oraya barışmak isteyene kadar da gelme de

Ebeyim ben calosiyordum aslinda. Dogumdan 2 ay sonra ise basladim 7 aylik olana kadar calistim .. Banka borclarim vardi hepsini odedim bitirdim.. Annem bu arada cocuga bakiyordu esim.istemeyince annemi ben isi biraktim evde coxuk bakiyorum su anda...

O zaman benden size bir tavsiye maddi özgürlüğünüzü tekrar kazanınca küsün eşinizle ve hiçbir işini yapmayın çamaşırını ütüsünü ve bunun gibi işlerini mesela yemek yapın ama açım derse yemek orda kendin al diin..sadece kendiniz ve çocuğunuz yaşıyormuş gibi görmezden gelin bakın bakalım o zaman nasıl bi davranış içerisinde bulunacak..bence bu işi kökten çözmenin yollarını arayın günlük değil ancak bu şekilde rahatlarsınız yoksa böyle bir adamla bir ömür geçmez..

Eğer öylede düşünüyorsa sizin yardımınız olmadan da her işini kendi yapsın

Artik icimden hic birsekilde.iletisim kurmak.gelmiyo surekli toparlamaya calisan ben olmaktan yoruldum.. Bu evliligin yuruyecegine inancim.kalmadi.. Arti ogluma iyi bir rol.model olamaz bu sekilde.. zaten bir kere bebek 7 aylikti dayanamadim inun bu tavirlarina aileme dondum.. Geldi yalvardi falan.. Dedim herkes ikinci bir sansi hakeder dondum.isimi biraktim.. Annem.cocuga bakiyodu.oturdum.kirim.dizimi ev kadini oldum.. Niye yuvam.dagilmasin.. Ama hep ben.kendimden ödün verdim.. Onunda surekli beklentileri istekleri artti.. Ama sanirim artik cok fazla inancim.kalmadi... Hangi kadin boyle bi adamla ugrasirki zaten... Ayrilik kararsizligi icindeyim.aslinda.. Bu kararsizlik beni.mahvediyor..

Amasan küssün dursun ,bişiycik yapma ..seni anlamaya çalışsın once. Bencil

eşinizin kız versiyonu en yakın arkadaşım. yıllardır düzelir arkadaşlığımıza yazık olmasın dedim ama düzelmek bir yana daha da arttı. kendini mükemmel kusursuz sanıyor kendi isteklerini yapmadığım zaman küsüyor faceden falan siliyor engelliyor ilk zamanlar çok üzülür adım atardım şimdi hiç umursamıyorum kendisi yalvarıyor bu dünyaya birilerinin tribini nazını çekmeye gelmedik. Siz onun ailesiyle yıllarca kalmışsınız o sizin annenizi istememiş boşanmaya kadar gitmiş. Bu bile benim için boşanma sebebidir benim ailemi kimse ezemez. Yerinizde olsam atanırdım giderdim. Eşinizin düzeleceği yok düzelse bile sizi önce gerçekten kaybetmesi lazım.

Sizim yerinizde olsam hiç konuşmam. Yemek çamaşır temizlik hiç bişe yapmam bakalım nasıl oluyomuş. Benimde nişanlım çok küsüyodu. Ben o gelene kadar hiç gidip alttan almıyorum ama.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…