işin kötü tarafı gönlümü almayacak olması... bunu biliyorum... hiç kaybetme korkusu yok... en çok buna yanıyorum...bu tur konuları okuyunca kocamın elını ayagını opesim gelıyo o ne ya lıselı trıplerı gıbı.. sen de aynısını yap ve konusma bence... nasılsa gonlunu alacak bı gun..
işin kötü tarafı gönlümü almayacak olması... bunu biliyorum... hiç kaybetme korkusu yok... en çok buna yanıyorum...
teşekkür ederim..kaybetmeyecegıne fazla emın oldugu ıcın olabılır mı acaba ? bence de annenıze falan gıdın bıraz goz dagı verın ınanın korkar bı evlılıgı bıtırmek bırınden esınden vazgecmek kolay degıl.. ama yıne de tabı sız tanıyorsunuz esınızı dılerım hakkınızda hayırlısı olur sıkmayın canınızı ımtıhan olarak dusunun bunu .. hersey lehınıze ılerler ıns..
işin kötü tarafı gönlümü almayacak olması... bunu biliyorum... hiç kaybetme korkusu yok... en çok buna yanıyorum...
yokk ailem biliyor şu anki durumumu... anneme söyledim ne zaman istersen gel dedi.. kafanı dağıtırsın dedi.. ama kaçıp gitmek bi anda herşeyi bitirmesinden korkuyorum.. onun kaybetme korkusu olmayabilir ama ben istemiyorum herşeye rağmen.. zaten bu kafada olduğumu biliyor sanırım ilişkimizi onu bu hale getiren ben oldum.. ben de hata... bugun değil ama yarın gideceğim.. nasılsa bugunde her hangi bir girişimde bulunmayacak biliyorum...çok ciddiyim ona 24 saatlik bir kaybetme korkusu bile yeter.. sadece "artık kendi hayatıma bakacağım" yazılı bir not bırak ve ailenin yanına git.. ailen üzülmesin istiyorsan yurtdışına gitti eşim falan de bilmesinler..
yokk ailem biliyor şu anki durumumu... anneme söyledim ne zaman istersen gel dedi.. kafanı dağıtırsın dedi.. ama kaçıp gitmek bi anda herşeyi bitirmesinden korkuyorum.. onun kaybetme korkusu olmayabilir ama ben istemiyorum herşeye rağmen.. zaten bu kafada olduğumu biliyor sanırım ilişkimizi onu bu hale getiren ben oldum.. ben de hata... bugun değil ama yarın gideceğim.. nasılsa bugunde her hangi bir girişimde bulunmayacak biliyorum...
tabiyki haber veririm... tesekkürler:)evet kaçarsa kovalanacağını biliyor çünkü, umursamıyor. ama işler tersine döndüğünde kendi kovalamaya başlayacak.. şimdi hiç bir şey yapmıyor çünkü biliyor ki sen geri adım atacaksın.. açıkçası ben herşeyi bitireceğini sanmıyorum, öyle olsa küs kalmak yerine boşanmak istiyorum derdi. tek olacak şey artık seni kaybedeceğini bilecek.
kolay gelsin, allah yardımcın olsun. ne karar verirsen ver bizi habersiz bırakma :)
Cok simarmis canim. Hic bir erkegin totosunun bu kadar kalkmasina izin verilmemeli bastan.normalde o işe gidiyor diye uyusun diye çocuk uyanır uyanmaz çocuğu alıp odadan çıkıyorum o hergün 9 a kadar uyuyor.. her gece çocuğa ben bakıyorum zaten.. diş çıkarıyor diye biraz huysuzluğu var gece tepişip duruyor zaten uykum aylardır kesintili.. beyefendi sabah uyusun rahat rahat diye sabahın 6 larında geçiyorum salona alıyorum çocuğu yastığımı yorganımı.. sevgili kocam rahat uyusun diye.. hadi dedim işlerinede yardım edeyim.. yardım etmeyede başlamıştım.. gene memnun edemedim.. iki gün oldu küsüs.. ve ben bu gece salonda yattım.. o yatağında yattı uyudu rahat rahat.. onun keyfi yerinde...
Iste senin korkunun cok iyi farkinda ve onyuzden sana paspas muamelesi yapiyor. Evlilik bitirmek kolay deyil. Zaten senden ayrilmasi bu kadar kilay olucaksa eninde sonunda seni terkedicektir.yokk ailem biliyor şu anki durumumu... anneme söyledim ne zaman istersen gel dedi.. kafanı dağıtırsın dedi.. ama kaçıp gitmek bi anda herşeyi bitirmesinden korkuyorum.. onun kaybetme korkusu olmayabilir ama ben istemiyorum herşeye rağmen.. zaten bu kafada olduğumu biliyor sanırım ilişkimizi onu bu hale getiren ben oldum.. ben de hata... bugun değil ama yarın gideceğim.. nasılsa bugunde her hangi bir girişimde bulunmayacak biliyorum...
evet şişmiş bir egosu var..Cok simarmis canim. Hic bir erkegin totosunun bu kadar kalkmasina izin verilmemeli bastan.
Bosan demek kolay, ama iyi dusun. Sadece bu sorununuz mu var ?
Engelledim zaten ama yani bana yaptigi muamele sadece onun istedigini yapmadigim icin.. Dun aksam kavga ederkende hatta.su.andada watsaptan.bunlari yaziyo olsaydin.yine engellerdim.seni.diyor...
:)Haha buna Güldüm ya. Bir keresinde hızımı alamayıp başladım söylenmeye ama nasıl sinirliyim saniyede 1599 kelime. Adam diyo biraz yavaş.
gelmiş orama burama bakıyor. Napıyorsum sen ya dedim . Pause tuşunu arıyorum dedi.
Sizn eşinizde yüzyüze konuşabilecğiniz ihtimalini unutmuş sanırım
bilemiyorumki.. hala gelmedi.. gelsede konuşmayacak.. bende bu adamı seviyorum işte.. salak mıyım neyimE eve gelmeyecek mi?
Off benim durumda bir garip ben de seviyorum ama sinir hastası olucam yani ayrıyken sevecem heralde eşimi daga sağlıklıbilemiyorumki.. hala gelmedi.. gelsede konuşmayacak.. bende bu adamı seviyorum işte.. salak mıyım neyim
Geldi mi konuştunuz mu?bilemiyorumki.. hala gelmedi.. gelsede konuşmayacak.. bende bu adamı seviyorum işte.. salak mıyım neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?