esin watsaptan engellemesi biraz uzun ama.. :(

Küsmesi falan değil de sizin oğlunuza bakabilmek için yardım edemeyeceğinizi söylemenize rağmen umursamaması anormal değil mi Çocuk ikinizin değil mi bana çok ilgisiz gibi geldi, işim çocuktan daha önemli der gibi.

akıl vermek gibi olmasın ama ne güzelde bi mesleğiniz varmış. tamam babasız çocuk büyütmek çok zordur gelende gideni aratır derler ama içinizde sevgide bittiyse eğer böyle bencil biiryle yaşamak cidden çok zor olur. sizi kaybetme korkusunuda yaşaması gerekiyor belkide ayrılın diyemem asla ama bu duyguyuda yaşatın. sırf problemli evlilikler yüzünden evlenmekten soğudum valla her yük kadınların üzerinde keşke birde kıymeti bilinse

yanı şimdi bu kadar saygısızlığının üstüne onunla konuşursam yine aynısı olacak.. ama düzelmez bence onun huyu böyle.. eskiden bu kadar değildi.. ilk evlendiğimizde hiç değildi.. giderek daha memnuniyetsiz olmaya başladı..
dün akşam bu olayın üzerine tartıştık diyorum küsüp duruyorsun.. ben küsmedim diyor.. küstün dedim bütün gece arkanı döndün yattın hiç temas etmedin bile bana diyorum.. ben sana temas etmek zorundamıyım dedi ya...çıldırmamak elde değil..

temas etmeyi yakın ilgi göstermeyi lütufta bulunduk sanıyorlar sanırım
farklı olmayan benzer bir durumuda ben yaşıyorum

herşeyden önce çok uzun değil konun ne uzun konular okudum yarısında bıraktım bunu bile uzun oldu kusara bakmayın derken ne kadar ince düşünceli olduğunuzu gösteriyorsunuz...

burda bu kadar ince düşünen insan evinde bu tarz bir kocayla yaşaması ne eziyet zulumdur artık.

eşinizin yaptgı bence basbaya şımarıklık oyuncağı elnen alınmış çocuğun o oyuncağı kucaklayım vermem vermiyecem dediği gibi bir şey ve komik olmuş

kocanız alışmış her seferinde tepki verip sizin ona yaklaşmanızdan nasılsa şimdi gelicek telden arıyacak mesaj yazıcaklara alışmış

o yüzden sizi cezalandırıp vicdan yaptırıyor.bence onunda bir ders verme vakti gelmiş.

bugün işten gelince konuşmayın mesela telden ararsa açmayın mesaj yazarsa cevaplamayın azıcık merak etsin ha eve gelince kızarsa duymazdan gelin bugün ayrı yatın farklı bir şey yapın alışık olmadığı bir şeyki fark etsin

her dakka sanki siz suçluymuşsunuz gibi etrafında dolaşmaya alışmış yapmayın artık

Cok ama.cok nankor esin var , Ama bir yandanda boyle alismis .
Her kustugunda barisilmis , her defasinda sen konusmussun gonlunu almissin.
Boyle alismis..
Bir kerede cok sert ol bakalim...
Kesinlikle konusma, o kendiliginden sana gelene kadar.

yani alistim zaten artik ama yoruldum yani... Bizim 3 hafta rekorumuz var..
3 hafta sizinle konuşmuyorsa bence siz doğru şeyler yapmiyorsunuz..konusmasi için kiskirtman lazim

Eğer şiddete meyilli yoksa bebegini al o eve gelmeye yakin bi yerlere cik her akşam geldiğinde seni evde bulamasin...

Ornegin annenle konusmani sevmezse sürekli yaninda telefonla konuş."gelsen ne iyi olur " de..

Yemek yapma sen disarda yer gel ah yetişemedim bugun tuh falan de ... Müzik dinle , kumandayi kap verme vs:)

Cocuk gibii..hahaha.kusmeye cozum yok.benim esimde oyleee.

Eş, arkadaş, bilmem ne, kim olursa olsun, bir insan kalbinize hafiflik getirmek yerine, oraya külçe gibi oturmaya başlamışsa ve en önemlisi düzelmeye çalışmak yerine bunu alışkanlık haline getirmişse ona yol göründü demektir. Bu sizin için doğrudur yanlıştır bilemem elbette ama şu anlattıklarınıza baktığımda, bu kadar sabırlı olmak için bir sebep göremiyorum.

normalde o işe gidiyor diye uyusun diye çocuk uyanır uyanmaz çocuğu alıp odadan çıkıyorum o hergün 9 a kadar uyuyor.. her gece çocuğa ben bakıyorum zaten.. diş çıkarıyor diye biraz huysuzluğu var gece tepişip duruyor zaten uykum aylardır kesintili.. beyefendi sabah uyusun rahat rahat diye sabahın 6 larında geçiyorum salona alıyorum çocuğu yastığımı yorganımı.. sevgili kocam rahat uyusun diye.. hadi dedim işlerinede yardım edeyim.. yardım etmeyede başlamıştım.. gene memnun edemedim.. iki gün oldu küsüs.. ve ben bu gece salonda yattım.. o yatağında yattı uyudu rahat rahat.. onun keyfi yerinde...

çıkıp gitsene bu akşam, al çocuğunu git kal annende 15 gün. hem kafan dinlensin hem sağlıklı karar ver..
aslında sabahtan beri bunu yapmayı düşünüyorum... en azından bir süreliğine uzaklaşmak iyi olucak... oğluşumun doğum günü 24 kasımda artık annemde bir organizasyon yapıcam... evimde yapacaktım.. planlarım alt üst oldu... ben istanbulda beylikdüzündeyim annem izmitte..

Diken ustundeyim zaten.. Ben guzel birsey.konusurken bile hemen susmami.ister cok fazla.konustun.. Konusma fazla.. Sus falan... Saygi duyuldugunu hissetmiyorum bana karsi.. Yaslarimiz da.kucuk.degil.. Ben 26 yasindayim.. O 31.....

konunuzda en çok ne dikkatimi çekti biliyor musunuz?
kocanız sizi o kadar susturmuş ve fazla konuşuyorsun diye ezmiş ki; aslında biraz uzun diye başlık attığınız konunuzun uzun dahi olmadığı.
çekmeyin bu kibirli adamı.
annenizin yanına tayininizi isteyin ve misler gibi çalışıp, çocuğunuzu büyütün.

Canına yazık be kardeşim, atan ve kurtul bu adamdan. Kıymet bilmez bencil adama bak hele. Sinir oldum.
Fedakar kadın asla yaranamaz kızlar, annemin dediği gibi yapmak lazm.
"Erkeğin iki kaşığı var ise birini kır kızım" derdi. kendi kıramadı, e bizde kıramadık,yaranamadık.
Ama doğrusu buymuş.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. hala kararsızlıktan ölüyorum.. Allah benim için hayatı şekillendirir.. dua edıyorum.. doğru karar vermek için...

bu tur konuları okuyunca kocamın elını ayagını opesim gelıyo o ne ya lıselı trıplerı gıbı.. sen de aynısını yap ve konusma bence... nasılsa gonlunu alacak bı gun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…