merhaba canım yeni üye oldum sizden hiç farkım yok ne bir eksik ne bir fazla... herkes derdini içinde yaşıyor fakat paylaşmak istiyor.. benim eşimde testis tümöründen ameliyat oldu şuan siz ne durumdasınız biraz konuşsak olur mu lütfen..[/QUOTE
canım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum testis tümörün evreleri var oda patoloji sonuçlarına bağlı çok şükür bizim 1. evrede sadece kontröllere gideceğiz inş. ayrıca azosperm üzülme bitanem bebişimiz olacak ALLAHIN izn. inş. önce eşlerimiz iyileşsin sonra bebişimiz olur tabi bu durumda ilk önce öyle olmuyor ayrı mesele n desem ne kadar anlatsam boş ümitsizliğe kapılıyor ve onun peşinden koşuyoruz ışın tedavi bebişin olmasını engelmiyor canım sen kalbini ferah tut canım btd08 galiba o arkadaşımızda aynı durumdaydı tedavileri bitt inş. bebek için tedaviye başlayacaklar kendine ve eşine şunu söyle sen grip oldun geçecek ve 2. kez olarak hobilerini keşfetmesini sağla onlarla oyalanırsa unutur kafanıza bile takmazsınız.... çok ama çok geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar edersen sevinirim