Eşinde OKB olanlar? Nasıl davranıyorsunuz ona?

gulminahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
311
12
46
Adana
Eşim yıllardır okb'li.neyse ki okb'nin çok yaygın bir hastalık olduğunu biliyorum,yalnız değiliz.Eşime nasıl davranmalıyım? Kendisi verdiği sözü tutmuyor,bazı sözlerimi sorularımı geçiştiriyor,cevap vermiyor,kızımızı sevme tarzı hoşuma gtmiyor.kızdırarak seviyor.Kısaca tutarlı biri olsa,daha iyi olur diye düşünüyorum hem kendim hem onun için.Ama bilemiyorum.eşim psikiyatriste gidiyor,ilaçlarını düzenli kullanıyor ancak ben onun daha çok düzelme kaydetmesini istiyorum.ben de gitmeli miyim psikiyatriste?ne yapabilirim,neler yaptınız?cevaplar için şimdiden teşekkürler.

günaydın.ne yazık ki ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz.benim eşim de okb hastası ve yakında beni daha ciddi bir hastalık sahibi yapacak.bizim sorunumuz biz birbirimizi severek evlenmemize arkadaşken eşimin bana çok ilgili olmasına rağmen şimdi çok tersiz.eşim doktora gidiyordu ona bana karşı neden bu şekilde uzak olduğunu sorunca doktoru çok seviyosun ve bu yüzden ona karşı yakın olamıyosun yanıtını almış.yani eşim beni seviyormuş ve bana yaklaşacağı zaman benimle ilgili saçma şeyler düşünüp uzak duruyormuş.doktor bunu banada üstünkörü anlattı bende yardımcı olmak istiyorum ama bir yerden sonra benimde zarar gördüğümü hissedip tepkimi istem dışı gösteriyorum ve tartışıyoruz.bende aksine sürekli eşimle iç içe olalım dışarda olsun başkasının yanında olsun hep yakın olalım sevgimizi herkesle paylaşalım istiyorum.ne yapmalıyım bende hiç bilmiyorum.bana da yardım edin.:)

yalnız olmadığımıza çok sevindim.müsait zamanda bol bol konuşmalıyız bence...buradan yazışmakla olmaz,çok özel ve önemli çünkü.sorunlar benzer ise, çözülmesi kolaylaşır canım.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…