Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu da bir belirti olabilir:-)
aynen canim bel agrisi bi belirti. bide ayni adet olacakmissin gibi kasiklarin da agrimasi belirtiymis.
benimde yan komsum,görümcem,kuzenimizin karisi,ve iki en yakin arkadasim hamile ve bu hamilelik haberleri 2ser hafta arayla ogrendim. etrafimdada baska hamile kalacak kisi kalmadi zaten :rolleyes:

aynen canim bel agrisi bi belirti. bide ayni adet olacakmissin gibi kasiklarin da agrimasi belirtiymis.
benimde yan komsum,görümcem,kuzenimizin karisi,ve iki en yakin arkadasim hamile ve bu hamilelik haberleri 2ser hafta arayla ogrendim. etrafimdada baska hamile kalacak kisi kalmadi zaten :rolleyes:
Benimde öyle sıra bizde şimdi öyleyse:anneadayı:adet ağrısı gibi bi bel ağrısı çok korkuyorum kırmızı görmekten bıktım

İncir kürünü banada yazarmısınız nasıl oluyor. Gerçi biZimki tüp bebekle bile olmadı ama yinede denemek istiyorum. Ayrı eşim dört tane sigara içiyor. Sigarayla içmesi sorun mu.

İncir kürünü banada yazarmısınız nasıl oluyor. Gerçi biZimki tüp bebekle bile olmadı ama yinede denemek istiyorum. Ayrı eşim dört tane sigara içiyor. Sigarayla içmesi sorun mu.
Canım ben söyle yapıyorum incirleri ortadan 2 ye böldüm saf zeytin yağını ni kavanoza koydum 15 tane vardı incir ondan sonra incirleride zeytin ayağının içine koyup ağzını kapadım her sabah aç karnına 1 tane eşin 1 tane kendin yiyorum ama bazı yerlerde söyle az bi zeytin yağının içine 2 tane inciri ortadan bölüp atıyorlarmış sabah yedikten sonra yerine 2 tane incir koyuyorlarmış yedikçe koyuyorlarmış hangisini tercih edersen canm ben bi yerde okudum kadın benim dediğim gibi yapmış ve hamileydi ınslalh bizlerede şifa olur

Kolaymış gün sayı var mı. Teşekürler bilgin için:KK16:
Önemli değil canm 3 ay diye biliyorum okuduğum kişi ilk ayda hamile kalmış eşi varikosel ameliyati olmuştu yanlış hatırlamıyorsam dene canm zaten bi zman sonta sperm testinde belli olur ise yarayıp yaramadığı ınslalh şifa olur canm

Belki bi gün bebeğim olur diye kız bebek istediğim için yelek pratik pattaniye ordum hatta yorgani oyun minderi bile yaptim oyuncak bebeği bile var nereyi açsam bisey cikiyo bi yerden patiği bi yerden eteği görünce üzülüyorum kendimi yıpratıyorum bugün karar aldım hepsini toplayıp sandığın en altına koyucam artık görmek bile istemiyorum 4 yıldır tık yok aslında galiba sadece kendimi avutuyorum olur diye bugünden itibaren bırakıyorum bebek düşüncesini olmayacak biliyorum sadece avuntu benimki rabbim sizlerin yardımcısı olsun benimde içimdeki bu yangını sondursun alsin içimden bebek özlemini...

Belki bi gün bebeğim olur diye kız bebek istediğim için yelek pratik pattaniye ordum hatta yorgani oyun minderi bile yaptim oyuncak bebeği bile var nereyi açsam bisey cikiyo bi yerden patiği bi yerden eteği görünce üzülüyorum kendimi yıpratıyorum bugün karar aldım hepsini toplayıp sandığın en altına koyucam artık görmek bile istemiyorum 4 yıldır tık yok aslında galiba sadece kendimi avutuyorum olur diye bugünden itibaren bırakıyorum bebek düşüncesini olmayacak biliyorum sadece avuntu benimki rabbim sizlerin yardımcısı olsun benimde içimdeki bu yangını sondursun alsin içimden bebek özlemini...
Canım niye bu kadar umutsuzsun. Ne kadar zor durumda olanların gebeliğini duyuyoruz burda canını sıkma olacak Allahın izniyle

Ne denir ki cok haklısın ama bi yerde hak var umudunuzu kesenlerden olmayin diyor umarim tez zamanda bu Özlem biter

Back
X