eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılamadan hamile kalan varmıııı?

kıs ben tüp yaptırdım sonucu bekliyom ne aşılaması aştık biz onları :roflol:, neyse mühim değil inşallah güzel sonuç alırsın hayırlı olur inşallaha.s.

:roflol::roflol::roflol:
O da zaten sana değil bana sordu dermişim :)
Ya bende yapıyorum bunu çok hemde..:asigim:

kızlar ya bugün kontrolüm vardı. sağda yumurta yok. solda biri 24-biri 16- iki tanede hatırlayamadığım ama küçük olan yumurta var.bugün çatlatma olucam. cumartesi aşılama.

kızlar tek yumurta iyi boyutlaara göre. çatlatmadan önce yine 150 lik menogon vurulacak. 6 saat sonrada çatlatma.

siz de çatlatma iğnesinin olduğu gün yine diğer iğnelerden oluyormuydunuz?

kızlar ya bugün kontrolüm vardı. sağda yumurta yok. solda biri 24-biri 16- iki tanede hatırlayamadığım ama küçük olan yumurta var.bugün çatlatma olucam. cumartesi aşılama.

kızlar tek yumurta iyi boyutlaara göre. çatlatmadan önce yine 150 lik menogon vurulacak. 6 saat sonrada çatlatma.

siz de çatlatma iğnesinin olduğu gün yine diğer iğnelerden oluyormuydunuz?

:1no2:Hayır ben olmuyordum.
Bence senin dr. abartmış ya 24 e kadar büyütmüş yumurtayı.Kesin o kendi kendine çatlamıştır.Nasıl kendi kendine çatlamazmış,her ay o mu çatlatıyor.

Ahh hh canım benim küçük şehirlerde bu işi bilen dr. bulmak çok zor.Yaşadıklarını yşıyoruz farklı şekilde bizlerde.

Neyse canını sıkma, belli olmaz kısmet birazda bunlar.

Benim dr.18 mm olunca yada 20 gibi yapıttırıyordu çatlatmayı.

İnşallah tutar canım.a.s.

Ya kızlar beklemekten çok sıkıldım.Benim bugün aşılamamın 11. günü acaba şu evde yapılan testlerden alıp yapsam çıkarmı.:uhm:

:1no2:Hayır ben olmuyordum.
Bence senin dr. abartmış ya 24 e kadar büyütmüş yumurtayı.Kesin o kendi kendine çatlamıştır.Nasıl kendi kendine çatlamazmış,her ay o mu çatlatıyor.

Ahh hh canım benim küçük şehirlerde bu işi bilen dr. bulmak çok zor.Yaşadıklarını yşıyoruz farklı şekilde bizlerde.

Neyse canını sıkma, belli olmaz kısmet birazda bunlar.

Benim dr.18 mm olunca yada 20 gibi yapıttırıyordu çatlatmayı.

İnşallah tutar canım.a.s.

canım fsh hormonunun düşmemesi için i neymiş o yüzden 36 saatten önce çatlamasın diye menogon yaptırıyormuş
ama işin kötüsü doktor " siz bana güvenmiyorsunuz böyle soru olurmu? ben sizin veliniz olsam çocuğunuz iyi deseniz ama ben size şunu bilmiyor bunu bilmiyor desem ne dersiniz?" dedi oladı alın başka okula götürün dersiniz dedi.

yani moralimi inanılmaz bozdu. yarın aşılama var ama doktoru görmek istemiyorum. aslında biraz haklı belki o şekil sormamalıydım ama dünyanın iğnesi yapılıyor. yumurtalar garip bir şekilde hepsi büyümüyor ama yok oluyor ne bileyim ilerde kiste dönmeyeceğini. zaten hormonlar alt üst olmuş. zırt dese biri ağlıyorum.hasta olarak neyi neden yapıldığını sormaya hakkım olduğunu düşünüyorum.

biliyorum bu aşılama tutmayacak. işte o zaman ne yaparım bilmiyorum

:enbuyukkk:
canım fsh hormonunun düşmemesi için i neymiş o yüzden 36 saatten önce çatlamasın diye menogon yaptırıyormuş
ama işin kötüsü doktor " siz bana güvenmiyorsunuz böyle soru olurmu? ben sizin veliniz olsam çocuğunuz iyi deseniz ama ben size şunu bilmiyor bunu bilmiyor desem ne dersiniz?" dedi oladı alın başka okula götürün dersiniz dedi.

yani moralimi inanılmaz bozdu. yarın aşılama var ama doktoru görmek istemiyorum. aslında biraz haklı belki o şekil sormamalıydım ama dünyanın iğnesi yapılıyor. yumurtalar garip bir şekilde hepsi büyümüyor ama yok oluyor ne bileyim ilerde kiste dönmeyeceğini. zaten hormonlar alt üst olmuş. zırt dese biri ağlıyorum.hasta olarak neyi neden yapıldığını sormaya hakkım olduğunu düşünüyorum.

evet bu da var

niye böyle yapıyorlar

biz merak ediyoruz; benzer bir cevabı ben de aldım bir öğretmen olarak:kızgın:

yani araştırmanın nesi kötü biz kuzular ibi baş eğip öyle herşeyi kabul mu edicez

canım hiç canını sıkma

her zaman dinleyen biri vardır

yani tek doktor o değil, sen yine olumlu düşün canım

slm arkadaşlar bende uzun zaman sizin duygularınızı yaşadım ama şuan allaha şükür 5 aylık hamileyim darısı hepinizin başına inşallah sizin yaşadıklarınızı duygularınızı çok iyi anlıyorum yazdıklarınızı okudukça o günlerim aklıma geldi benim kanallarımdan biri tıkalıydı eşimdede hareket azlığı vardı ama allaha şükür ilk aşılamamızda tuttu gerçi ben hamile olduğuma inanamıyorum daha o kadar ümitsizdimki ama şimdi sağolsun bebeğim içimde kıpır kıpır o kendini hatırlatıyor bana sürekli ama çok muhteşem bir duygu bu duyguyu hepinizin yaşamasını yürekten istiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

slm arkadaşlar bende uzun zaman sizin duygularınızı yaşadım ama şuan allaha şükür 5 aylık hamileyim darısı hepinizin başına inşallah sizin yaşadıklarınızı duygularınızı çok iyi anlıyorum yazdıklarınızı okudukça o günlerim aklıma geldi benim kanallarımdan biri tıkalıydı eşimdede hareket azlığı vardı ama allaha şükür ilk aşılamamızda tuttu gerçi ben hamile olduğuma inanamıyorum daha o kadar ümitsizdimki ama şimdi sağolsun bebeğim içimde kıpır kıpır o kendini hatırlatıyor bana sürekli ama çok muhteşem bir duygu bu duyguyu hepinizin yaşamasını yürekten istiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

Maşallah sanada bebişinede maşallah, :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.

canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bugün aşılama oldum hiç umudum yoktu ama sen hareket azlığı dedinya yine de ufak olsa heyecanlandım sağol.

kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınızı eksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerimize kavuştursun

ALLAH sağlıklı hayırlı evlatlar nasipetsin arkadaşlar.bende ilk tüp bebeği 06/2007de yaptırdım,ama başarısızla sonuçlandı.şuan adetim 15gün gecikti,negatif çikarsa diye korkumdan test yapamıyorum.8.ayda yine 25gün gecikmişti,çok umutlanmıştım malesef kist oluşmuş.neolur dua edin busefer hamileyimdir inş.

Allah umutlarını boşa çıkarmaz inşallah bu defa canım, inşallah pozitiftir yap biran önce testini de güzel haberlerini alalım, test yapmamak çözüm değil biliyosun sonucu bilmek merak etmekten iyidir, Allah yardımcın olsun hadi inşallah

slm narin rahim filmi çektirmek zormu çektiren arkadaşlar çok zor olduğunu söylüyorlar bana yazarmısın
yok bitanem yaaa...sen kendini rahat ırak yoksa ilaç gecmiyor tüplerden,bidaha cekiyorlar.
gitmeden geceden kas gevsetici sabahta agrı kesici iç.hic bisey olmuyor.
gecmiş olsun cnm..

Allahım ya sinir oldum.Doktor hastaya neyi neden yaptığını açıklamak zorunda.
Ne yani öğretmen-öğrenci aynı şeymi?Sağlık bu geri dönüşü yok bunun allahım yaaa.:oklava:
Başka doktor var mı canım orda?Bu işle ilgili :1no2:
Malesef karşılaşıyoruz hepimiz bu manzaralarla ama sen şimdi bunları düşünme.İnşallah :emir_bebek: olur da bir daha yaşamazsın bu sıkıntıları.

Kendine dikkat et yorma kendini.a.s.

ahhh narin ne güzel masallah sanlısın insallah bizde yasarız bu duyguları ammiiiinnn...alak sana ve bebegine saglık şifa versin
:nazar::nazar:

Allahım ya sinir oldum.Doktor hastaya neyi neden yaptığını açıklamak zorunda.
Ne yani öğretmen-öğrenci aynı şeymi?Sağlık bu geri dönüşü yok bunun allahım yaaa.:oklava:
Başka doktor var mı canım orda?Bu işle ilgili :1no2:
Malesef karşılaşıyoruz hepimiz bu manzaralarla ama sen şimdi bunları düşünme.İnşallah :emir_bebek: olur da bir daha yaşamazsın bu sıkıntıları.

Kendine dikkat et yorma kendini.a.s.

cnm nasılsın?toparladın mı?kendini biraz...umarım iyisindir.

Back
X