Esinde sperm hareketlerinde yavaslik olan varmi

yani sperm hareket azlığı en kolay tedavisi olan problem tüp bebekte
hvf mi bi yöntem uygulanıyo doktorunuz zaten yönlendiriyo sizi
orda kalitesi en iy en hareketli olanları seçiyolar, sizden aldıkları en iyi yumurtalarla birleştiriyolar
be ilk denemede hamile kaldım
karalar bağlamayın
valla o kadar zor değil
totalde 1 tane spermi olan adamı bile baba yapıyolar artık

Ya bende o proxed plus almayi dusunuodum esime eczaci arkadasi onun cok yan etkisi var demis aldirmamis bende anlamadim alayimi ozaman

Suan doktor esime trendal ve evicap verdi yaklasik 5 aydir onu kullanio ama daha etkisini goremedik bende bosa vakit gecirmek istemiorum esim desen cok kafaya takio cok istio

Ya bende o proxed plus almayi dusunuodum esime eczaci arkadasi onun cok yan etkisi var demis aldirmamis bende anlamadim alayimi ozaman

Proxeed plus multivitamin zaten ne yan etkisi uydurmasin. Esim 6 ay kullandi bu surede hasta bile olmadi. Yan etki olarak beni hamile birakti o var yani.

Ben en yakin konyada yaptirabilirim neyse su ilaci bi alayimda oda olmassa tup bebek kafamdaki sorular gitti biraz saolun kizlar tesekkur ederim

Esinde sperm hareketlerinde yavaslik olan varmi neler yaptiniz yardimci olun banada lutfen ;(
Benim eşimde vardı. Ürolog adını hatırlamadığım bir ilaç verdi. Aralıklarla sperm sayımı yapıldı. Sayı yükseldi. Tüp bebeğe başlayacaktık hamile kaldım. Üzülmeyin hepsi cansız olmadığı sürece tedavisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…