Esinde sperm hareketlerinde yavaslik olan varmi

neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr.

neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr.
bildiğim kadarı ile teratosperm faklı bir şey.
morfoloji : şekil bozukluğu demek. şekillerinde isimleri var.

http://www.kaanaydos.com.tr/iletisi...wTYAvwU--EIhqp8SX-ngNJB9ckgZy03gCCxoCgqHw_wcB

en iyi bilgiyi buradan bulabilirsin. bu doktor cok iyi bir doktordur. erkek sperm saglıgı ile ilgilenen bir doktr.

Bizim sıfır sperm dediler ilaç vs vermediler

Ama eşim şimdi içeride oğlu ile çizgi film seyrediyor

Tüp bebek deneyelim dedi doktor başkası fayda etmez dedi yıl geçmeden de bebek kucağımızda idi stres yapmayın

Gerginlik iyi gelmez bu duruma gezin tozun kafanızı dağıtın biraz

ne kullandınız ki

keçiboynuzu kürünü arkadaşıma çok ünlü bir dr tavsiye etti dünya para ödeyip 6 ay sıra bekledikleri dr bu tavsiyeyi vermiş çok şaşırdım.demekki işe yarayan bişi yanında ilaçlar ve vitaminlerde vermiş tabi.

Varikosel ameliyatı oldu. .
İleri hız hareket düşük. .
Gebelik oluşmadı henüz . .
1 negatif aşılama yapıldı. .

Akşamları küçük bir tencereye su doldurup içine 4 - 5 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsunuz. 10 dk kaynadıktan sonra yarısını hemen yarısını da sabah içecek.
senin kur ise yariyo hamile kalamadim daha ama yariyo özelden bir sey anlaticam

Proxeed i kaç ay kullandınız

Ay demiyim, 3. kutu bitmeden hamile kaldim. Bir kutuda 30 tane var, sabah aksam iciliyor. Yani bir bucuk ay civari.

Yarisi duruyor hala evde ne yapicam onu bilmiyorum.

Yalniz oncesinde keciboynuzu kuru yapiyorduk. Keciboynuzu kurunde de 2. aya girmeden sperm sayisi, ileri hizlilar, saglam olanlar 3 katina cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…