- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi Demircilknr
-
bildiğim kadarı ile teratosperm faklı bir şey.neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr.
neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr.
ne kullandınız kiBizim sıfır sperm dediler ilaç vs vermediler
Ama eşim şimdi içeride oğlu ile çizgi film seyrediyor
Tüp bebek deneyelim dedi doktor başkası fayda etmez dedi yıl geçmeden de bebek kucağımızda idi stres yapmayın
Gerginlik iyi gelmez bu duruma gezin tozun kafanızı dağıtın biraz
ne kullandınız ki
tüp bebekle mı hamıle kaldın?hiçbir şey
tüp bebek yaptılar
keçiboynuzu kürü yaptı bir de eşim ama süre zaten kısa idi tedavinin başlangıcı ile döllenme arasında 20 gün falan ancak vardı
sigara içmeye dahi devam etti
keci boynuzu kurunu tarif edermisin tatlim siz nasil yaptiniz keci boynuzu kurunuBizde vardi. Keciboynuzu kuru ve arkasindan proxeed plus kullanirken hamile kaldim.
Evettüp bebekle mı hamıle kaldın?
ben anlamadım sen zaten hamilesin ne yapacaksınki ilaç kür falanBen en yakin konyada yaptirabilirim neyse su ilaci bi alayimda oda olmassa tup bebek kafamdaki sorular gitti biraz saolun kizlar tesekkur ederim
Konu Aralık ayında açılmış o zaman hamile değilmiş demekkiben anlamadım sen zaten hamilesin ne yapacaksınki ilaç kür falan
haa hiç ona bakmadım çok dikkatsizim yahuKonu Aralık ayında açılmış o zaman hamile değilmiş demekki
keci boynuzu kurunu tarif edermisin tatlim siz nasil yaptiniz keci boynuzu kurunu
senin kur ise yariyo hamile kalamadim daha ama yariyo özelden bir sey anlaticamAkşamları küçük bir tencereye su doldurup içine 4 - 5 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsunuz. 10 dk kaynadıktan sonra yarısını hemen yarısını da sabah içecek.
Proxeed i kaç ay kullandınızBizde vardi. Keciboynuzu kuru ve arkasindan proxeed plus kullanirken hamile kaldim.
Proxeed i kaç ay kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?