Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hem testle hem elle muayene hemde ultrasyonla bakıldı devlette ve özelde ondan sonra karar verdik ameliyata 1 yıl oldu
inşallah benim eşimde yoktur öle bişi testi zorla veriyo 1 ay yalvar yakar zorla verdi gerisini hiç yapmaz ....allahım sen şifa ver ....amin ama sanırım varikosel de sayıda da problem oluyomuş

inşallah benim eşimde yoktur öle bişi testi zorla veriyo 1 ay yalvar yakar zorla verdi gerisini hiç yapmaz ....allahım sen şifa ver ....amin ama sanırım varikosel de sayıda da problem oluyomuş
bzm şu an sayı iyi sadece hareket az olur diyolar işte bekliyoruz

ameliyat oldu mu eşiniz ameliyattan önceki sayıyla şimdiki arasında fark nasıl bide hareketlilik tabi
evet 1 yıl oluyo sayıda hareketlilikte arttı gelişme var tabi hep evicap 400lük kullandı 2 ay proxeed plus kullandı hergün taze sıkılmış havuç suyu keçiboynuzu işte diğer bitkisel tarifler fln

evet 1 yıl oluyo sayıda hareketlilikte arttı gelişme var tabi hep evicap 400lük kullandı 2 ay proxeed plus kullandı hergün taze sıkılmış havuç suyu keçiboynuzu işte diğer bitkisel tarifler fln
şuan ne kadar hareketlilik bizde umut var mı acaba keçi boynuzu kürü ile havuc suyunu aynı anda mı kullanıyorsunuz

şuan ne kadar hareketlilik bizde umut var mı acaba keçi boynuzu kürü ile havuc suyunu aynı anda mı kullanıyorsunuz
evet beraber kullandık da sonuç daha yok daha öncede burda paylaştım da geriye dönüp bakarsan görürsün cnm

ürolog bu sonuçlara gayet iyi dedi bi lökosit fazlaymış antibiyotik kullansın 2 hafta dedi

kızlar doktor böyle dedi siz olsanız naparsınız : Sperm testınde harekette bir mıktar düşüklük mevcut. Morfolojı degerlendırmesı yapılmamıs sperm testınde . Onu da görmek faydalı olur. Evlilik süresı, bayan yaşı, korunmama suresı, varsa daha oncekı tedavıler ve sayısı ... gıbı sorulara gore tedavı yolunuz belırlenmelı( beklemek? yumurtlatma- aşılama veya bır ılerı basamak ?) Sperm için destek tedavıler mevcut .3 ay kadar kullanmak faydalı olur.
yani ilaçı biraz daha kullanalım sonra ki duruma göre aşılma yaptırırırz ben öyle anladım en azından yaşınız küçükse beklerin demek istemiş bide galiba eşim 29 ben 26 yaşındayım 11 aydır korunmuyoruz 1,5 yıllık evliyiz

Evlendigim günden beri ilk defa bu ay hamile kalmaktan cok korkuyorum :( 4gundur dis agrisi cekiyordum birsuru ilac ictim ve bugun cektirdim kafda deli sorular psikolojim alt ust oldu benim yaaaa :(

20150325_163657.webp

Kizlar acl doktoru esime ileri hareketlilik dusuk demisti fakat sonra kendi doktoruna gosterdgnde normal demis. Ama bizim bir yildir olmuyor. Acana kendine yediremedgi icin ilac atmaktan nefret ettigi icin oyle demis olabilir mi. Biraz suphelendm... anlayan biri varsa yorumlayabilir mi sonuclari cok rica ediyorum.

Kizlar acl doktoru esime ileri hareketlilik dusuk demisti fakat sonra kendi doktoruna gosterdgnde normal demis. Ama bizim bir yildir olmuyor. Acana kendine yediremedgi icin ilac atmaktan nefret ettigi icin oyle demis olabilir mi. Biraz suphelendm... anlayan biri varsa yorumlayabilir mi sonuclari cok rica ediyorum.
iyi sonuçlarınız karsılarındaki normal kabul edilenler eşinikiler gayet iyi adama iş takma :)

Ay cok sevindim esim biraz supheli konusunca cok sikilmistim :) demek ki zamanini bekliyo ama cok zormus yaaa bebek sevdasi... o_O

kızlar kocayla uğraşırken benim prolaktin hormonu sen fırla ol 37 ....anam bi üzüldüm sormayın yamalı don gibi bi tarafını dikiyosun öbür taraf gidiyo ....doktor eşimin sperm sonuclarına kendini toparlamış biraz gibi gözüküyo dedi .....bana ilaç verdi dostinex verdi 5 günde 1 tane yiyecekmişim kıymetli ilaçtan :KK70: bide dediki adet bitiminden 2-3 gün sonra gel rahim filmi çekelim sordum anestezili 300 liraymış çok tırsıyorum ama el mahkum artık 6 nisan a denk geliyo kaçış yok .....

Back
X