ANLADIM CANIM BİR DE EŞİNDE SİGARA VE ALKOL VAR MI BENİMKİN DE VARDA ONLAR ÇOK ETKİLİYOR HERALDEcanım yazdım ya 2 ay kullandık proxeed plus ı sonuçlar o şekilde değişti işte bide keçi boynuzu havuc suyu kullandık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANLADIM CANIM BİR DE EŞİNDE SİGARA VE ALKOL VAR MI BENİMKİN DE VARDA ONLAR ÇOK ETKİLİYOR HERALDEcanım yazdım ya 2 ay kullandık proxeed plus ı sonuçlar o şekilde değişti işte bide keçi boynuzu havuc suyu kullandık
yok eşim kullanmıyo sigara alkol bide onları kullansa ne olacak acaba....allah şifa versinANLADIM CANIM BİR DE EŞİNDE SİGARA VE ALKOL VAR MI BENİMKİN DE VARDA ONLAR ÇOK ETKİLİYOR HERALDE
kızlar hem testle hem elle muayene hemde ultrasyonla bakıldı devlette ve özelde ondan sonra karar verdik ameliyata 1 yıl olduonu nasıl anlıyorlar ultrasonla falan mı
inşallah benim eşimde yoktur öle bişi testi zorla veriyo 1 ay yalvar yakar zorla verdi gerisini hiç yapmaz ....allahım sen şifa ver ....amin ama sanırım varikosel de sayıda da problem oluyomuşkızlar hem testle hem elle muayene hemde ultrasyonla bakıldı devlette ve özelde ondan sonra karar verdik ameliyata 1 yıl oldu
bzm şu an sayı iyi sadece hareket az olur diyolar işte bekliyoruzinşallah benim eşimde yoktur öle bişi testi zorla veriyo 1 ay yalvar yakar zorla verdi gerisini hiç yapmaz ....allahım sen şifa ver ....amin ama sanırım varikosel de sayıda da problem oluyomuş
ameliyat oldu mu eşiniz ameliyattan önceki sayıyla şimdiki arasında fark nasıl bide hareketlilik tabibzm şu an sayı iyi sadece hareket az olur diyolar işte bekliyoruz
evet 1 yıl oluyo sayıda hareketlilikte arttı gelişme var tabi hep evicap 400lük kullandı 2 ay proxeed plus kullandı hergün taze sıkılmış havuç suyu keçiboynuzu işte diğer bitkisel tarifler flnameliyat oldu mu eşiniz ameliyattan önceki sayıyla şimdiki arasında fark nasıl bide hareketlilik tabi
şuan ne kadar hareketlilik bizde umut var mı acaba keçi boynuzu kürü ile havuc suyunu aynı anda mı kullanıyorsunuzevet 1 yıl oluyo sayıda hareketlilikte arttı gelişme var tabi hep evicap 400lük kullandı 2 ay proxeed plus kullandı hergün taze sıkılmış havuç suyu keçiboynuzu işte diğer bitkisel tarifler fln
evet beraber kullandık da sonuç daha yok daha öncede burda paylaştım da geriye dönüp bakarsan görürsün cnmşuan ne kadar hareketlilik bizde umut var mı acaba keçi boynuzu kürü ile havuc suyunu aynı anda mı kullanıyorsunuz
zeynep canım ameliyat öncesi ve sonrası hareketlilik arttı mı ne kadar arttı sayı yazar mısın kimileri gereksiz dediği için ameliyata güvenemiyoruzbzm şu an sayı iyi sadece hareket az olur diyolar işte bekliyoruz
Geçmiş olsun canımEvlendigim günden beri ilk defa bu ay hamile kalmaktan cok korkuyorum4gundur dis agrisi cekiyordum birsuru ilac ictim ve bugun cektirdim kafda deli sorular psikolojim alt ust oldu benim yaaaa
![]()
iyi sonuçlarınız karsılarındaki normal kabul edilenler eşinikiler gayet iyi adama iş takma :)Kizlar acl doktoru esime ileri hareketlilik dusuk demisti fakat sonra kendi doktoruna gosterdgnde normal demis. Ama bizim bir yildir olmuyor. Acana kendine yediremedgi icin ilac atmaktan nefret ettigi icin oyle demis olabilir mi. Biraz suphelendm... anlayan biri varsa yorumlayabilir mi sonuclari cok rica ediyorum.