E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
esinizde sperm kanali tikanikligi yuzunden infertil olan varmi
kizlar biz sebepsiz sperm sayisi azligi saniyorduk ama dr arastirmalardan sonra normal sperm uretimi oldugunu ama kanal tikanikligi yuzunden az gecis oldugunu soyledi
ameliyati var ama pek basari orani yok dedi
aranizda boyle olanlar ne yol izledi paylasabilirmisiniz:uhm:
biz yakinda mikroenjeksiyon yapicaz cunku dogal yollardan olmaz dedi dr muzbenneyaptımki
asicim Allah gönlünün muradını tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv:
mrb canım bizde bir tüp bebek merkezinde dr.dan öğrenmiştik kanalların tıkalı olup olmadığını maalesef şuanki olanaklarla anlamaları mümkün değilmiş ancak tese yada mikro tese ameliyatlarıyla sperm bulunursa bulunurmuş.size hangi testler nerde uygulandıki kanlların tıkalı olduğunu söylediler.benim eşimde azospermi bugün medicana ya gidicez neler uygularlar busefer bakıcaz ALAH HEPİMİZİN KUCAKLARINI DOLDURSUN.:çok üzgünüm:
en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle asicim Şeniz
asicim, benim eşiminde kanalları tıkalı ama ikinci ameliyat olacak.yazın dr.a gittik sperm sayısı çıkmıyor,dr sperm olup olmadığına bakmak için patoloji dedi ve varikoselde vardı.ikisini birden yaptı ama o patoloji sonucu için uykusuz kaldığım geceleri unutamam.sonuç,sperm üretimi var ama çıkış yok dedi.doğal yoldan hamile kalabibilirsin ancak ikinci bir ameliyat şart o ameliyatı da üniversite hastanesinde yaptırın,dedi.dr.muz çok iyiydi.Daha sonra ankaraya gittik,üniv. hastne prof. ile görüştük aynı şeyleri söyledi.şimdi 15 tatili bekliyoruz ikinci ameliyat için,inş doğal yoldan olur.seninde Allah yardımcın olsun.asicim, ama mutlaka iyi bir dr. gidin
merhaba asi,bizim doktorumuz ankara üniversitesinde kaan aydos.eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 0 çıkmıştı,sonra kaan bey bize hormonlarda bi sorun yok tıkanıklık olabilir diye 2 ilaç verdi bunlar soğuk algınlığında kullanılan ilaçlardı ama eşimin sonraki tahlilinde 29milyon sperm çıkmasını sağladı.bence kaan hoca çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor.eğer imkanınız varsa kaan hocayı görmenizi tavsiye ederim.
merhaba benim eşimde de tıkanıklık vardı.geçen perşembe ameliyat oldu.renkli bir sıvı verip sıvının nerden geçemediğini tespit ederek tıkanıklık olan yeri bıldu dr muz.ve lazer ile o yeri temizledi.temizlenince sıvı artık ordanda geçebildi.aynı zamanda tese yapıldı.çok şükür sperm yeterli sayıda ve kalitede.dr muzla haftaya cuma görüşcez kontrol için.o zaman normal yolla şansımızın ne oldugunu sorcam.bu güne kadar 4 hastası olmuş tıkanıklık olan 3ü normal yolla bebek sahibi olmus.inşallah rabbim bizleri de görür yüzümüzü güldürür.dualarım herkesle.
BEBİŞİM82 cnm tedavinizn nerde yapıldı doktorunuzu merak ettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?