Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kanalı tıkanıklığı olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
E

EU2

Ziyaretçi
esinizde sperm kanali tikanikligi yuzunden infertil olan varmi
kizlar biz sebepsiz sperm sayisi azligi saniyorduk ama dr arastirmalardan sonra normal sperm uretimi oldugunu ama kanal tikanikligi yuzunden az gecis oldugunu soyledi
ameliyati var ama pek basari orani yok dedi
aranizda boyle olanlar ne yol izledi paylasabilirmisiniz:uhm:
biz yakinda mikroenjeksiyon yapicaz cunku dogal yollardan olmaz dedi dr muzbenneyaptımki

inşallah bebişin seni çok bekletmeden gelir asicimmm dualarım seninle:1hug:

tsk ederim elchincim insallah caresizlikte cok zor tedavi olmak birseyleri duzeltmeye calismak guzel ama bizim oyle bir sansimiz yok

asicim Allah gönlünün muradını tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv:

mrb canım bizde bir tüp bebek merkezinde dr.dan öğrenmiştik kanalların tıkalı olup olmadığını maalesef şuanki olanaklarla anlamaları mümkün değilmiş ancak tese yada mikro tese ameliyatlarıyla sperm bulunursa bulunurmuş.size hangi testler nerde uygulandıki kanlların tıkalı olduğunu söylediler.benim eşimde azospermi bugün medicana ya gidicez neler uygularlar busefer bakıcaz ALAH HEPİMİZİN KUCAKLARINI DOLDURSUN.:çok üzgünüm:

asicim Allah gönlünün muradını tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv:

tsk ederim canim allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin sifasiz dert vermesin:Saruboceq:

canim bizde sperm var 0 degil toplam 3 milyon tup bebek merkezinde kandan hormon testlerine baktilar varikosel olup olmadigina baktilar varikosel yok once dogustan dediler sonrada kanin sonucuna gore kanallarda tikaniklik var normal sperm uretiyorsun dediler bu sekilde anladilar ve ameliyat edersek bile faydasi yok dediler canim
amin canim :Saruboceq:

en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle asicim Şeniz

asicim, benim eşiminde kanalları tıkalı ama ikinci ameliyat olacak.yazın dr.a gittik sperm sayısı çıkmıyor,dr sperm olup olmadığına bakmak için patoloji dedi ve varikoselde vardı.ikisini birden yaptı ama o patoloji sonucu için uykusuz kaldığım geceleri unutamam.sonuç,sperm üretimi var ama çıkış yok dedi.doğal yoldan hamile kalabibilirsin ancak ikinci bir ameliyat şart o ameliyatı da üniversite hastanesinde yaptırın,dedi.dr.muz çok iyiydi.Daha sonra ankaraya gittik,üniv. hastne prof. ile görüştük aynı şeyleri söyledi.şimdi 15 tatili bekliyoruz ikinci ameliyat için,inş doğal yoldan olur.seninde Allah yardımcın olsun.asicim, ama mutlaka iyi bir dr. gidin

canim dr um iyi oldugunu dusunuyorum ama bize ameliyatta basari sansi cok az dedi insallah sizin guzel gecer ve dogal yoldan hamile kalirsin en azinda uretim var buna sukretmeliyiz degilmi canima.s.

merhaba asi,bizim doktorumuz ankara üniversitesinde kaan aydos.eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 0 çıkmıştı,sonra kaan bey bize hormonlarda bi sorun yok tıkanıklık olabilir diye 2 ilaç verdi bunlar soğuk algınlığında kullanılan ilaçlardı ama eşimin sonraki tahlilinde 29milyon sperm çıkmasını sağladı.bence kaan hoca çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor.eğer imkanınız varsa kaan hocayı görmenizi tavsiye ederim.

inş. asicim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.sen de canını sıkma olur inş.herşey gönlünce olsun

mlkpınarcım eşin,benim eşimle aynı durumda heralde ama bize ameliyat dediler.biz ankara başkent üni. hastanesine gittik.nasıl oluyo anlamadım.siz sperm tahlili 1 kez mi yapmıştınız?neye göre verdi ilacı?

canim masallah harika sonraki test gecen ay dr esimede verdi spermlerin guclu cikmasi icin dedi dedigin gibi biri antibiyotik biride vitamin belkide o tur seylerdir bakalim onumuzdeki ay belli olacak
ben yurt disinda yasiyorum canim

galiba bu konuda pek kimse yok aylarca yazan olmamis

merhaba benim eşimde de tıkanıklık vardı.geçen perşembe ameliyat oldu.renkli bir sıvı verip sıvının nerden geçemediğini tespit ederek tıkanıklık olan yeri bıldu dr muz.ve lazer ile o yeri temizledi.temizlenince sıvı artık ordanda geçebildi.aynı zamanda tese yapıldı.çok şükür sperm yeterli sayıda ve kalitede.dr muzla haftaya cuma görüşcez kontrol için.o zaman normal yolla şansımızın ne oldugunu sorcam.bu güne kadar 4 hastası olmuş tıkanıklık olan 3ü normal yolla bebek sahibi olmus.inşallah rabbim bizleri de görür yüzümüzü güldürür.dualarım herkesle.

bu sitede o kadar yerlere baktim ilk sizsiniz canim galiba
inan boyle bir haber aldigima cok sevindim gelismelerden bizlere bilgi verisen cok sevinirm insallah cok guzel bir sekilde sonucunu alirsiniz kanallar tamamen tikalimiydi canim hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…