asicim, benim eşiminde kanalları tıkalı ama ikinci ameliyat olacak.yazın dr.a gittik sperm sayısı çıkmıyor,dr sperm olup olmadığına bakmak için patoloji dedi ve varikoselde vardı.ikisini birden yaptı ama o patoloji sonucu için uykusuz kaldığım geceleri unutamam.sonuç,sperm üretimi var ama çıkış yok dedi.doğal yoldan hamile kalabibilirsin ancak ikinci bir ameliyat şart o ameliyatı da üniversite hastanesinde yaptırın,dedi.dr.muz çok iyiydi.Daha sonra ankaraya gittik,üniv. hastne prof. ile görüştük aynı şeyleri söyledi.şimdi 15 tatili bekliyoruz ikinci ameliyat için,inş doğal yoldan olur.seninde Allah yardımcın olsun.asicim, ama mutlaka iyi bir dr. gidin
esinizde sperm kanali tikanikligi yuzunden infertil olan varmi
kizlar biz sebepsiz sperm sayisi azligi saniyorduk ama dr arastirmalardan sonra normal sperm uretimi oldugunu ama kanal tikanikligi yuzunden az gecis oldugunu soyledi
ameliyati var ama pek basari orani yok dedi
aranizda boyle olanlar ne yol izledi paylasabilirmisiniz:uhm:
biz yakinda mikroenjeksiyon yapicaz cunku dogal yollardan olmaz dedi dr muzbenneyaptımki
slm canım bu durumda olupta hamile kalan çokmuş benim tavsiyem çok iyiy bir uroloji dr bul ona git bu ameliyatı olup düzelen çok ALLAH yardımcımız olsun
canım eşinde ilaç kullandıktan bir ay gibi kısa bir süre sonra 6 milyon sperm çıkıyorsa tedaviye devam edin spermler çoğaldıkça ALLAH'ın izni ile canlılıkta kazanacaktır ha birde eşin hangi ilaçları kullandı canımbize ilk azospermi tanısı konuldu sonra özel doktora gittik tekrar semen testi aldı sonuç yine aynı çıktı kontrol etti herşey normal gözüküyor dedi ve ilaç yazdı 1 ay sonra tekrar kontrole gittik ve bu sefer 6 milyon sperm çıktı fakat ölüler ama bizi bu bile sevindirdisperm kanalı tıkanık olduğu için spermler dişarıya çıkamıyor testide sıkışıp kalıyorlarmış.. ilaçlara devam inşallah önümüzdeki ay daha güzel haberler alırız
canım eşinde ilaç kullandıktan bir ay gibi kısa bir süre sonra 6 milyon sperm çıkıyorsa tedaviye devam edin spermler çoğaldıkça ALLAH'ın izni ile canlılıkta kazanacaktır ha birde eşin hangi ilaçları kullandı canım
yok bizimki oligospermi 5milyon ile 10 milyon arası değişiyordu doktor menegon iğne verdi 21 milyona yükseldi son kontrolumüzdede iyice gerilemiştiinşallah canım bizde mutluyuz :) ciprasid amikozit deltacortil bide zinnat sizin demi azospermi
sperm çıkışı hiçmi yok. neden kesin konuşamıyolar var yada yok diyeArkadaslarrr bizide bilgilendirin bizde de hersey norml tikaniklik olabilir dendi bize
hic yok malesef olmamasina ramen beklenti icine giriyorum her ay bir mucize belki sanş yuzume guler diye ne aci..sperm çıkışı hiçmi yok. neden kesin konuşamıyolar var yada yok diyebizdede durum aynıda tıkanıklık olabilir diolar ihtimal
bizde bikaç doktora sorduk direk tüp bebek yaptırın diyenlerde çok oldu bizde öyle yapcaz sanırım eşimin son sonuçları bir çıksında. siz nezaman yaptırcaksınız teseyi bellimi peki tüp bebeğe nezaman başlicağınız.hic yok malesef olmamasina ramen beklenti icine giriyorum her ay bir mucize belki sanş yuzume guler diye ne aci..
Arap ulkesinde yasiyorduk orda varikosel teshisi kondu. Kendi memleketimizde ameliyati yapip gitti esim tekrar yurtdisina orda sonuc degismeyince yine doktora gitmis kesin konusmamis ama tikaniklik olabilir demis ameliyati burda yaptirma git kendi ulkende Turkiye' de yaptor demis orda basari orani daha yuksek olur demis. Sonra yine esım Turkiyeye inince tahliller falan gittik doktora direk tup bebek yapin dediler. Biz sorduktan sonra evet olabilir dedi.
Yok canim ya esim simdi tup bebek istemiyor. Ankara istanbul nereye istersen doktora gideriz iyice bi muayene olurum olmazsa seneye tup bebek yapariz diyor. Normalde ayri yasiyoruz o isinden dolayi yurtdisinda bense onun yanina geldim iki ayligina simdide 17 gunum kaldi Turkiyeye donecem hayirlisiyla. Oda benden bir ay sonra inecek Turkiyeye o sirada Ankara kaan aydos' tan randevu alabilirsem ucaga atlayip gideriz degilse bende ne yapacagimi bilmiyorum. Insallh esinizin sonuclari iyi cikar canim benim rabbim bir an once nasip etsin bizlerebizde bikaç doktora sorduk direk tüp bebek yaptırın diyenlerde çok oldu bizde öyle yapcaz sanırım eşimin son sonuçları bir çıksında. siz nezaman yaptırcaksınız teseyi bellimi peki tüp bebeğe nezaman başlicağınız.
Bizim sperm cikisinda tikaniklik vardi kaan hoca endol ve sudafed verdi bide proxeed plus tikaniklik acildi ikinciye hamileyim arkasalar insallah bi faydam dokunur sizeYok canim ya esim simdi tup bebek istemiyor. Ankara istanbul nereye istersen doktora gideriz iyice bi muayene olurum olmazsa seneye tup bebek yapariz diyor. Normalde ayri yasiyoruz o isinden dolayi yurtdisinda bense onun yanina geldim iki ayligina simdide 17 gunum kaldi Turkiyeye donecem hayirlisiyla. Oda benden bir ay sonra inecek Turkiyeye o sirada Ankara kaan aydos' tan randevu alabilirsem ucaga atlayip gideriz degilse bende ne yapacagimi bilmiyorum. Insallh esinizin sonuclari iyi cikar canim benim rabbim bir an once nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?