Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kanalı tıkanıklığı olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kanallar tamamen tıkalı degıldı spermlerin geçmesi gereken yerlerden biyerde o verdıklerı sıvı gecememiş ve orayı temizlemişler eşim ameliyatı izlemiş zaten o anlattı banada.çok incecik saç kılı kadar ince damarların içinde o tıkanıklk.temizlenince sıvı ordanda geçmiş.insallah hepimizin hakkında hayırlısı canım.zor günler geçiriyoruz RABBİM yardımcımız olsun.

amin canim hakkimizda hayirlisi neyse mevlam onu versin
sperm sayiniz kacti bu arada ve ne zaman duzelme olacakmis

arkadaşlar benimde eşimin herşeyi normal tıkanıklılık olup olmadığı bilinmiyor doktorlar olsa bile gözükmeyebilir diyolar siz nasıl anladınız doktorlar tıkanıklılık teşhisini nasıl koydular

canim esimin hormonlarina bakip soylediler
ama birisinden duymustum film cekilmis ayri birseydi drlar anliyor galiba hormonlardan

fsh i 4,69 canim buna gore ne belli oluyor

asi slm benim eşimdede tıkanıklık vardı hiç sperm çıkışı olmuyodu bursa acıbademde teşhis kondu mikrotese ameliyatı oldu ve gereken sperm bulundu tedaviye başlayacağız hayırlısıyla ameliyat snrası biras ağrısı oldu ama şuanda çok şükür iyi.soruların olursa özelden cvp verebilirim

merhaba kizlar.
Benim esim azosperm. FSH degeri normal yani 5,5; ürolog dedi belki tikaniklik olabilir.
Ama henüz ögrenemedik tikaniklik olup olmadigindan.
Sizin esinizde nasil anlasildi tikaniklik oldugu ve hangi yöntemle ögrenildi.
Ne yapmamiz gerekiyor tikaniklik olup olmagidini anlamak için ?

Merhaba benim eşimdede tıkanıklık var 1 yıl önce ameliyat oldu az çıkış başlamıştı ama sonra tekrar tıkandı.Sizlerde ne gelişmeler var paylaşalım lütfen

Canım sizin durumunuz ne oldu normal yolla olabilecekmiymiş?yoksa tüp bebekmi düşünüyorsunuz

mrb arkadaşlar benim eşimde deazospermi cıktı..fsh ..lh..prolaktin gibi hormonları normal ama..okudugum bir cok yerde azospermi için hormon sonucları kesinlik saglamaz diyorlar..ama eşimin abisindede azospermi cıktı..1000 civarlarında şimdi cok korkuyorum acaba genetik bir seymi diye 10 gündür cıkmazdayız..sizin öykülerinizle benzerlik varmı acaba bılmıyorum tek umudum tüblerin tıkalı olması onun için dua ediyorum sadece ..rabbim herkese kolaylık versin ((

bizimkide ürologumuzun dediğine göre tıkanıklık etol forte ve trental yazacak onu kullanacağız bir süre...

eşimin kanallarında çok az da olsa kist olduğunu öğrendik.kaan aydosa gittiğimizde bu kanalların açılmasıyla belki volümün artabileceğini fakat daha önce ilaç tedavisi olarak endol ve sudafet kullanmasını istedi.böyle bir tedavi gören varmı?ve ya ameliyat olan varmı?bilgi veirseniz sevinirim...

bu arada bizimkinde tıkanıklıktan şüpheleniliyordu ancak doğuştan kanal yokluğu çıktı...

kanal tıkanıklıgı nasıl bellı oluor renklı dublordemı ?

onda belli olmuyor doktorun elle muayenesi ve sıvı enjekte edilerek yapılan özel bir rontgen ile bulunuyor bir nevi anjiyo gibi...

esmerim sorunumuz hemen hemen aynı :2:ankaradaki hastane ve doktor hakkında bilgi verebilirmisin bizim iyi bir doktora ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…