bu sitede o kadar yerlere baktim ilk sizsiniz canim galiba
inan boyle bir haber aldigima cok sevindim gelismelerden bizlere bilgi verisen cok sevinirm insallah cok guzel bir sekilde sonucunu alirsiniz kanallar tamamen tikalimiydi canim hadi hayirlisi
kanallar tamamen tıkalı degıldı spermlerin geçmesi gereken yerlerden biyerde o verdıklerı sıvı gecememiş ve orayı temizlemişler eşim ameliyatı izlemiş zaten o anlattı banada.çok incecik saç kılı kadar ince damarların içinde o tıkanıklk.temizlenince sıvı ordanda geçmiş.insallah hepimizin hakkında hayırlısı canım.zor günler geçiriyoruz RABBİM yardımcımız olsun.
merhaba benim eşimde de tıkanıklık vardı.geçen perşembe ameliyat oldu.renkli bir sıvı verip sıvının nerden geçemediğini tespit ederek tıkanıklık olan yeri bıldu dr muz.ve lazer ile o yeri temizledi.temizlenince sıvı artık ordanda geçebildi.aynı zamanda tese yapıldı.çok şükür sperm yeterli sayıda ve kalitede.dr muzla haftaya cuma görüşcez kontrol için.o zaman normal yolla şansımızın ne oldugunu sorcam.bu güne kadar 4 hastası olmuş tıkanıklık olan 3ü normal yolla bebek sahibi olmus.inşallah rabbim bizleri de görür yüzümüzü güldürür.dualarım herkesle.
Canım sizin durumunuz ne oldu normal yolla olabilecekmiymiş?yoksa tüp bebekmi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?