- 17 Mart 2016
- 26
- 19
- 8
- 38
Çok tsk ederim bilgiler için canım. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canım sanada Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tsk ederim bilgiler için canım. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayy çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Herkese slm kızlar;
Hikayemi anlatmıştım sizlere bugün doktor kontrolüyle 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...Diyeceğim o ki sakın ama sakın ümidinizi yitirmeyin. Rabbim in kime neyi ne zaman nasip edeceği belli olmaz o yüzden bolca çokça dua etmek hayırlısını istemek ve inanmak gerek...ben hayırlısını istedim muradıma erdim şimdilik...rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşAllah...Duam sizlere bundan sonra....Rabbim isteyen herkese hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH....Hepinizi öpüyorum :)
Amiiiiiiinnn cnmm amiiinnn İnşAllah....Darısı başına İnşAllah en hayırlı zamanda....dediğim gibi duam sizlere :) sizde bize dua edin hayırlısı ile kavuşalım bebeğimle :)Ayy çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Sağlıkla kavuş bebeğine inş. Ben bugün regl oldumAmiiiiiiinnn cnmm amiiinnn İnşAllah....Darısı başına İnşAllah en hayırlı zamanda....dediğim gibi duam sizlere :) sizde bize dua edin hayırlısı ile kavuşalım bebeğimle :)
Aminn cnm İnşAllah...Hiç sıkılma...düşünki vakti zamanı değil şuan olması senin için hayırlı değil.....rabbim hayırlı zamanı bekliyo unutmaa....olmayacak diye bir şey yok...yine söylüyorum...ALLAH NASİP ETTİRMEYECEĞİ ŞEYİ HAYAL ETTİRMEZ...pes etme lütfennn.....yeni bir başlangıç olsun senin için...birde herkeste aynı olmaz ama.ben dün 5 haftalık olduğunu öğrendim geriye doğru saydığımda adetimin bittiği gün yada hemen sonraki gün hamile kalmışım..adetin 5.günü klomene başladım 6.gün adetim bitti o gün ve ertesi gün birliktelik oldu.şuan hesaplıyorum 6.gün veya 7.gün hamile kalmışım....ümidini yitirme lütfeeennnnn.....ve bizde birsürü problem vardı eşimde sperm problemi bende de pko....bizim olduysa Allah ın izniyle herkesin olur....he tabi böyle düşünmek için erken tabi ama rabbim hayırla sonuçlandırsın inşAllah...daha çok yeni ne ile karşılaşacağımız belli değil....Sağlıkla kavuş bebeğine inş. Ben bugün regl oldumçok sıkıldım her ay negatiftrn yoruldum artık.
Bizde sorun morfoloji canım ve hiçbir şekilde arttıracak bir şey yokmuş. Dündü regl tarihim olmayınca sevindim sabah kalktım kırmızılari gördümAminn cnm İnşAllah...Hiç sıkılma...düşünki vakti zamanı değil şuan olması senin için hayırlı değil.....rabbim hayırlı zamanı bekliyo unutmaa....olmayacak diye bir şey yok...yine söylüyorum...ALLAH NASİP ETTİRMEYECEĞİ ŞEYİ HAYAL ETTİRMEZ...pes etme lütfennn.....yeni bir başlangıç olsun senin için...birde herkeste aynı olmaz ama.ben dün 5 haftalık olduğunu öğrendim geriye doğru saydığımda adetimin bittiği gün yada hemen sonraki gün hamile kalmışım..adetin 5.günü klomene başladım 6.gün adetim bitti o gün ve ertesi gün birliktelik oldu.şuan hesaplıyorum 6.gün veya 7.gün hamile kalmışım....ümidini yitirme lütfeeennnnn.....ve bizde birsürü problem vardı eşimde sperm problemi bende de pko....bizim olduysa Allah ın izniyle herkesin olur....he tabi böyle düşünmek için erken tabi ama rabbim hayırla sonuçlandırsın inşAllah...daha çok yeni ne ile karşılaşacağımız belli değil....
Her hangi bir tedavi görüyor musunuz peki ? morfoloji tam olarak ne bilmiyorum açıkçası ben o kadar araştırma yapmadım sadece eşimde sperm az dı ve olanın da %95 i hareketsizdi...emekli aktar eniştesi var sonuçları ona götürdük ona göre karışımlar hazırladı bize sağolsun...onlardan fayda gördük...dün bebek müjdesini alınca soluğu onun yanında aldık eşimle...Bizde sorun morfoloji canım ve hiçbir şekilde arttıracak bir şey yokmuş. Dündü regl tarihim olmayınca sevindim sabah kalktım kırmızılari gördüm
Allah herkese nasip etsinben kalmistim ilk gebeligimdi ama kurtaj ile sonuclandi ancak sebeplerim farkliydi benim simdi evladim var cok sukur