eşindem izin almaktan çok sıkıldım

valla canım sana bi cinnet yetmez :27:

bi cinnet kocana bi cinnet de annene lazım. annen niye utanıyormuş gelmeye. töbe yarabbi :D

haklısın canım ya... bi cinnet kocama bi cinnet anneme bi tande de kaynanama o eksik kalmasın her kötülüğün anası o zaten :52:

Eşin iyi ki yufka yürekli anlayışlı bir adammış yoksa mazallah perde açtırmaz pencereden bile baktırmazdı. Valla bu kk daki kadınların anlayışlı ve iyi biri olmaktan ne anladıklarını ben çözemedim. Yani koca anlayışlı olsa zaten sana bu eziyeti çektirmez. Nasıl bir zihniyettir kafam almıyor sana böyle davranmaya hakkı yok karşına al çatır çatır kavganı et dişini göster. Ailen neden onlara gitmediğini sormuyor mu hiç? Baban ya da annen arasın eşini desin oğlum kırk yılda bir görüyoruz sizi kızımızı bizle görüştürmek istemiyormusun diye sorsunlar. Bizden kopar evladımızı diye mi verdik sana, aynı memlekette gurbeti yaşıyoruz desinler

anneme söyledim gelip seni alıcam bakalım ne diyicek diyor. bu sefer onlar da çok kızdı. babamın haberi yok yoksa arar kocamı dediklerinin aynısını söyler. baktım lafla da yola gelmiyor babama arattırırım.

selam kızlar biraz geç kaldım kusura bakmayın. işim vardı bugün. dün akşam eşim geldi hiç konuşmadım o da konuşmadı. bugün de yüz vermedim. akşam dayanamadı şakalaştı hemen ittim onu yaklaşma bana dedim güldü geri çekildi sonra biricik anneciğine gitti. yelkenleri suya indirmedim :kkk:

plan su gibi işliyor desene:27:

kocam annesinden geldi yüz vermedim tabi. çocuğu bahane edip şakalaşmaya çalıştı. yine yüz vermedim. bu sefer de tam uyuycaz yine sarıldı sırnaşmaya başladı. hazır ortam müsait dedim konuyu açtım ben konuştum oysa işin dalgasındaydı. kızdım en sonunda hakkın yok bana böyle yapmaya sinirimi bozarsan haber veririm izin almam senden dedim. yap da görelim dedi. şakalaşırken saçımı çekti ben de başladım ağlamaya ama ne ağlama. hıçkıra hıçkıra ağladım. naptım şimdi ben falan dedi. sonra odayı terkettim. başka odada uyuyucam bu gece. bu ilk plandı bakalım işe yarayacak mı?

kocam annesinden geldi yüz vermedim tabi. çocuğu bahane edip şakalaşmaya çalıştı. yine yüz vermedim. bu sefer de tam uyuycaz yine sarıldı sırnaşmaya başladı. hazır ortam müsait dedim konuyu açtım ben konuştum oysa işin dalgasındaydı. kızdım en sonunda hakkın yok bana böyle yapmaya sinirimi bozarsan haber veririm izin almam senden dedim. yap da görelim dedi. şakalaşırken saçımı çekti ben de başladım ağlamaya ama ne ağlama. hıçkıra hıçkıra ağladım. naptım şimdi ben falan dedi. sonra odayı terkettim. başka odada uyuyucam bu gece. bu ilk plandı bakalım işe yarayacak mı?

ayrı odada yatma canım bence bu erkeklerde daha ters tepkiye neden oluyo.

ayrı odada yatma canım bence bu erkeklerde daha ters tepkiye neden oluyo.

ne bilim ben de peşimden gelir diye düşündüm ama gelmedi. odama gitmek istiyorum aslında öyle gerçekten ağlamayınca sinir falan da olmuyor insanda. mecbur gidicem oğlum gece uyanabilir. eşimin de uykusu ağır. keşke o gitseydi odadan ama gitmedi işte.

canim agladin iyi yaptinda sen aglarken dicektin bu ne ya esirmiyim ben hem esir hem siddet görüyorum aileme bile gidemiyorum hasret kaaaaaldim,kimse beni düsünmüyoooooorrrrrr bunlari siralasaydin , cünkü o saniyorki sacini cekti onun icin agladin

Madem her alışverişi kaynananız yapıyormuş,demekki kayınvalidenizde bir kısıtlama yok.Eşinize annen kadın değil mi?O çıktığı zaman kimse bir şey demiyorda ben çıkınca neden desinler diyebilirsiniz.Eşinizi kayınvalidenizle kendinizi kıyaslayarak ikna edebilirsiniz sanırım.Allah cc yardımcınız olsun.

yazık ya, bence de artık eşine isyan etmenin zamanı gelmiş.

kendi annesine de gitmesin o zaman bu ne biçim çifte standart. erkeklerin vicdansızlığı beni şaşırtıyor

benim kocam da fazla gezmemi istemez ama senin ki çok abartmış :26:eltilerim markete bile gidemiyorlar diyorsun :53:demek ki eşinde aileden gördüğünü benimsemiş ona böylesi normal geliyor bence ciddi ciddi konuş bu kadar kısıtlama çok fazla ben esirmiyim kölemiyim hapistemiyim diye veryansın et canım umarım azıcık aklını başına toplar

canim agladin iyi yaptinda sen aglarken dicektin bu ne ya esirmiyim ben hem esir hem siddet görüyorum aileme bile gidemiyorum hasret kaaaaaldim,kimse beni düsünmüyoooooorrrrrr bunlari siralasaydin , cünkü o saniyorki sacini cekti onun icin agladin

arkadaş doğru söyluyor.

İzin almakta neyin nesi ?

Hayatım ben bugun şurdayım bilgin olsun demek en mantıklısı ve doğru olanı..

Eğer başta siz bu yöntemle hareket etseydiniz kim bilir durum izin verme onaylama meselesine dönmeyecekti..

bunları konuşurken söyledim sonra şakalaşmaya başladı canımı acıttı gerçekten ben de ağladım. ne bilim hıçkırığın derdine düştüm :1: konuşamadım o anda.

Madem her alışverişi kaynananız yapıyormuş,demekki kayınvalidenizde bir kısıtlama yok.Eşinize annen kadın değil mi?O çıktığı zaman kimse bir şey demiyorda ben çıkınca neden desinler diyebilirsiniz.Eşinizi kayınvalidenizle kendinizi kıyaslayarak ikna edebilirsiniz sanırım.Allah cc yardımcınız olsun.

kıyaslayamam çünkü kaynanamın kaynanası da onun dışarı çıkmasına izin vermiyormuş. köyde arkadaşıyla suya gitti diye kaynanası kayınbabama şikayet etmiş. sudan gelince kaynanam bi ton dayak yemiş. kaynanası da öyle seyretmiş. aslında kimse bişey demez. laf edecek tek insan kaynanam. eşim ondan çekiniyor. ben yine eltilerimden daha iyiyim. yazık mahalle dışına çıkmaya ödleri patlıyor. eşim ilk başlarda sesini çıkarmıyordu bana. ilk evlendiğimiz ay kv ve kp köye gitti. ben de her hafta sonu anneme gidiyordum hem de tek başıma. şimdi ne oldu anlamadım. aslında benim aptallığım. aman kaynana hasta aman aman gitmiyim onu tek bırakmıyım noldu eşim öyle alıştı. iyilik ettim kötülük buldum. ama bu böyle gitmeyecek. ya kabul edecek ben her hafta annemlere gidicem ya da her hafta bir bahane bulup kendim gidicem. zaten bütün akrabalar aynı yerde. herkesin mutlaka hastası düğünü bi olayı oluyor.

Son düzenleme:
benim kocam da fazla gezmemi istemez ama senin ki çok abartmış :26:eltilerim markete bile gidemiyorlar diyorsun :53:demek ki eşinde aileden gördüğünü benimsemiş ona böylesi normal geliyor bence ciddi ciddi konuş bu kadar kısıtlama çok fazla ben esirmiyim kölemiyim hapistemiyim diye veryansın et canım umarım azıcık aklını başına toplar

eltilerimin tek özgürlüğü mahalle içinde. onun dışında hiçbir yere tek başlarına gidemiyorlar. eşleri onları götürücek tabi o da 6 ayda bir falan. benim eşim böyle değildi. onlara baka baka onlar gibi oldu. ama yine de şanslıyım ben eşimi değiştirebilirim. ev aldık biraz borçlandık. eşim borçlar bitsin sana araba alıcam diyor. büyük kayınlarım asla böyle birşey yapmaz eşlerine. ama benim ki yapar biliyorum. ah şu izin meselesini de bi halledebilseydim.

İzin almakta neyin nesi ?

Hayatım ben bugun şurdayım bilgin olsun demek en mantıklısı ve doğru olanı..

Eğer başta siz bu yöntemle hareket etseydiniz kim bilir durum izin verme onaylama meselesine dönmeyecekti..

kaynanayla oturunca olmuyor işte. mecbur izin alıcaksın. eğer ayrı oturmuş olsaydık böyle olmazdık. çünkü ilk evlendiğimiz ay kaynanamlar köye gitti. ben de eşime telefon açıyordum. canım sıkıldı annemlere gidicem akşam dönerim derdim tamam canım hava karanlık olmadan gel derdi. şimdi yine böyle alıştırıcam. ilk başlarda annem hasta diyicem sonra başka başka şeyler alışır artık. inşallah.... umut ediyorum :44:

Back
X