- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hakaretlerini kendine sakla git burdanAnnelik böyle bişey, her yerde çıkıverir karşına. Allah bütün çocuklara ahlaki değerleri olan anneler nasip etsin.
Bu adamın berbat biri olduğunu kabul ettin yani. Tek boşanmış sen değilsin ve her boşanana öyle bakılmaz. Sen önce bi tanı karşı tarafı hemen cinsellik yaşama. Bak adam senle yaşadığı cinselliğini özlüyor. Kendin de farkındasın. Doğru düzgün birini bul hayatını birleştir.Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle
SakamisinBenim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
Hadi ya başka .biraz daha açık anlat desek utanmadan anlatırsın . Cocugundan utan en azından. İhtiyacı varmış da bilmem ne . İnsanlar 40 yaşına kadar bakire kalabiliyor. Bu kadar sex düşkünü olmayın sonra o adam bir güzel video yada alır seni o zaman istediğiniz kadar sex yasacaginiz insan arar . Kim ki guveniyorsunuz siz adama. İçinimi okuyorsun. Şeytan artık insana bakınca tövbe edesi geliyor diye boşuna denmiyor . İlla kendimi mahvedecegim diyorsanız devam edin. En azından çocuklarınızı babasına verinde sizin yolunuzdan gitmesinler zira çok kötü bir orneksinizBenimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Demekki seni yolcu goruyorlar allahim yarabbim. Kendine ceki duzen ver. Adamida birak.Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle
Cinsel olarak doyumsuz oldugunu hergun yapmak istedigini soyluyo hepKarnim doysun pastam dursun erkegi daha. Ne demek ne yapmaliyim utanmadan soruyomusun
Bende onu dedim ısrarla adres sordu vermedimResmiyette hala “evli” insanlarla flört bile etmeyin. Sizi çok isteyen bir zahmet karısını boşayıp gelsin.
Maşaallah ne kadar dusuncelisinBende onu dedim ısrarla adres sordu vermedim
Bosanırsan belki deneriz
Ama suan evlisin bana yakısmaz dedim
Resmiyette hala “evli” insanlarla flört bile etmeyin. Sizi çok isteyen bir zahmet karısını boşayıp gelsin.
Darkesttt ne zaman boşandın?Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Senin için ayrı karısı için ayrı fantazilerimi varmış kafamda deli sorularSeviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Bende onu dedim ısrarla adres sordu vermedim
Bosanırsan belki deneriz
Değil mi? Ben de öyle hatırlıyorum.iyi de kendisi de evli
Sizin de boşanmanız gerekmiyor mu yakışması için.Bende onu dedim ısrarla adres sordu vermedim
Bosanırsan belki deneriz
Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadımDarkesttt ne zaman boşandın?
Benim de liseden sevgilim geldi aklımaBen esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?