Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle
Bu adamın berbat biri olduğunu kabul ettin yani. Tek boşanmış sen değilsin ve her boşanana öyle bakılmaz. Sen önce bi tanı karşı tarafı hemen cinsellik yaşama. Bak adam senle yaşadığı cinselliğini özlüyor. Kendin de farkındasın. Doğru düzgün birini bul hayatını birleştir.

Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Hadi ya başka .biraz daha açık anlat desek utanmadan anlatırsın . Cocugundan utan en azından. İhtiyacı varmış da bilmem ne . İnsanlar 40 yaşına kadar bakire kalabiliyor. Bu kadar sex düşkünü olmayın sonra o adam bir güzel video yada alır seni o zaman istediğiniz kadar sex yasacaginiz insan arar . Kim ki guveniyorsunuz siz adama. İçinimi okuyorsun. Şeytan artık insana bakınca tövbe edesi geliyor diye boşuna denmiyor . İlla kendimi mahvedecegim diyorsanız devam edin. En azından çocuklarınızı babasına verinde sizin yolunuzdan gitmesinler zira çok kötü bir orneksiniz

Benim de liseden sevgilim geldi aklıma ünide yazıp durdu bana istememiştim. Sonrasında evlenmiş , evlendikten sonra yine yazdı durdu karından utanmıyor musun demiştim sevmiyorum ki onu çocuğu da sırf evliliğim kurtulsun diye yaptık demişti tabi beni bi gülme tuttu bana bir de gel benimle ol bi ev tutayım sana diye bir seyler de zırvalamıstı sırf vereceği cevabı merak ettiğimden karını boşa gel demiştim. Yoksa adamı kabul edeceğimden değil sırf denemek icin söylemiştim onu. Bana verdiği cevap da boşayamam ama sana da ev açarım olmustu. Metresi olacaktım yani ağzıma geleni söyleyip engellemiştim sonra da. Böyle k..pekler cok fazla. Karısına cok üzülmüştüm. Hala da üzülüyorum cünkü karısını hala aldatıyormuş. Allah böylesinden uzak etsin. Bence aklınızı basınıza alın sizinki de benim meselem gibi olmus az cok.. Tabi yasım küçük olmasına rağmen bu pisliği def etmistim. Seytan beni dürtmüştü Esin’e söyleme konusunda ama sonrasında susmuştum sırf yuvası bozulmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…