S
seyma.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seyma.
-
kızlar bana bir akıl verin lütfen...
eşimle aramız çok kötü sürekli kavga , hakaret,bağrış çağrış.
çok yoruldum 16 senelik evliyim emeklerime yanıyorum.
keşke diyorum ilk zaman ayrılıp boşasaydım ya düzelirse dedim ama nafile
denenmişi denemiceksin
kaç kere kovdu, kaç kere terk edip gitti
ama ben hep affettim
a da nasıl olsa çekiyor diye kendini hiç değiştirmedi bile
sen beni bırakamazsın kızım diyor ağız dolusu
çocuklarım var onlar için katlandım ama bıçak kemiğe dayandı
bide günlerce hatta 1 ay küser kendini naza çeker allahın cezası
artık yeter dayanamıyorum deliricem hayatım sanki zindan gözümde yaş bitti
boşanma k istiyorum ama çok korkuyorum.
Kadın kendini seviyorsa önce kendi değerini kendi belirler diye düşünürüm hep..:hulya:
Siz kendi değerinizi bilin ki,sizden sonra çevrenizdekilerde size saygı göstersin.
Haketmediğinizi düşünüyorsanız bu davranışların,ki hiç bir kadın haketmez..Eşinizle ciddi ciddi konuşun.Ama blöf babında değil,uygulayacaksanız konuşun..:ecrin_bebek:
Evlilik terapisti ile kurtarmaya çalışın ilişkinizi baktınızki olmyor yada kabul etmiyor gelmeyi,ona kendinizi ne kadar sevdiğinizi gösterin..
Boşanın
yahu bu işin nafakası var tazminatı var.. bi süre iş ararsanız bulursunuz da..esas mesele risk almaktan çekinmek.. çok normal, kimse risk almayı sevmez, güvenli alanı bırakmak işimize gelmez çünkü.. ama bazen riskli görünen yerde mutluluk vardır huzur vardır.. elbette tersi de çıkabilir.. aileniz de arkanızdaysa daha güçlü issetmeniz lazım aslında..
bacıı inan bende şimdi aynı durumdayım allah sonumuzu hayır etsin..:Saruboceq:
sağol canım inşallah sonumuz hayırlı olur,
senin durumun nasıl kaç yıllık evlisin? benim 2 çocuğum var kendimi değil onları düşünüyorum inan . tabi eminim sende böyle düşünüyorsundur.ben 1 .2 haftadır artık inceldiği yerden kopsun diyorum evden dışarı attım kendimi iyice beni merak bile etmiyo çünkü işine geliyor konuşmamam.aynı evde iki yabancı yaşayıp gidiyoruz. bakalım nereye kadar gidecek.
ayni durum bende de var 4 yil bitti 5.yila giricez evliyim coookkk biktim sogudum istemiyorum artik yanina yaklasmak bilecanım ben 8.yıla giricem 2 de çocuğum var inan bukadar olur yanii yemin ederim aynı anlattığım gibiyiz sonumuz iyi değil biliyorum ama sabır sabır dur bakalım işte bide ben öyle bir yemin ettimki geri dönüşüm yok çocuklarım için neolursa olsun ayrılmıycam dedim ama şimdi halimize bakıyorumda pek umudum yok zaten soğudum ondan naparsa yapsın asla alamaz bidaha kalbimi bitti yanii inşallah sizinki düzelir barii canım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?