- Konu Sahibi nisandakar
-
Maalesef insanlar evlilik zaten bir yükümlülük, bir de biz yük olmayalım demiyorlar tam tersine, evlenmeyi bildiyse çeksin diyorlar... Ben çektim O da çeksin diyor bazı kaynanalar... Göremiyor ki sen gelinini mutsuz edersen, oğlun da mutsuz olur, torunun da mutsuz olur, gelinin de senin gibi düşünürse onun gelini bile mutsuz olur... Tüm bunlardan sonra sen hala mutlu oluyorsan, sadist eğilimlerin var demektir... Ne var bir kadın ve bir erkek mutlu mesut yaşasa? başta aileler bırakmıyor ki yaşasınlar... Bizi en çok sevmesi, düşünmesi gerekenler böyle yaparsa, başka düşman aramaya gerek yok...
şu an seninle aynı durumdayız edanaz..yani senin boşanmadan önceki halinle..
evleneli bi yıl bile olmadı daha ama bizim kavgalarımız da bi gün bile eksik olmadı. eşimi sevdiğim için bugüne kadar bana yapılan hakaret ve sözlere (annesi -babası ve kızkardeşleri tarafından!!!) göz yumdum. bi çok şeye tamam dedim. ben de memurum senin gibi. işe girdiğim çıktığım saat belli malum hafta boyu zaten onca yoruluyorum bide aile gezmeleri, yok tanıdıkların nikahı, yok onun çocuğu oldu hayırlı olsun, şu öldü hadi gidelim mevlüdüne..Ya gittiğim çoğu yerde tek genç insan bendim! kendi kızlarının bile tenezzül edip gelmediği yerlerde ben hep bulundum! ama yine de yaranamadım..evliliğim bozulmasın diye yaptığım bütün bu fedakarlıklar "saflık" olarak anlaşıldı ki galiba şimdi tepeme çıktılar! ve eşim dün akşam bana " onlar ne derse dedin senin ağzına bile şey etseler (afffedersiniz) yüzüne bile tükürseler sesini çıkaramayacaksın!" dedi!!!!!!!! neden????? ben çocuklu mu geldim veya yüz kızartacak bişe mi yaptım ne demek hiç bişeye ses çıkarmayacakmışım? zaten bugüne kadar sustum! saygısızlık etmemek adına yine susuyorum ama eş olup acaba kendisinin eşini savunması ve koruması gerekmez mi?? bana göre bu sadece bi karaktersizlik ve korkaklık...
artık gerçekten sıkıldım ve dayanma gücüm kalmadı.. bu konuyu ciddi olarak ailemle de paylaştım. zaten onlar da her kararımın arkasındalar, yeter ki pişman olacak bi şey yapma diyolar. ama bu hastalıklı ilişki sonrası gerçekten artık pişman oalcak ben bi şey göremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?