Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

Erken boşalmak tamamen erkeğin elinde, eğer seni mutlu etmek isterse pek tabi kendini tutabilir. Öncelik kendi alacağı zevk olursa ve kendini salarsa elbette erken boşalır.

Yada en kötüsü 1 defa farklı yöntemlerle boşalır(seninde desteğinle) 2.ye daha uzun süreceği için seninde mutlu olma ihtimalin artar.

Yani herşey sizin elinizde yeterki iki tarafta bencil davranmasın. Bir taraf bencil olunca olmuyor.
Doğru ya onu düşünmemiştim :O

Eşinizin şiddet uygulaması çok iğrenç,bunun için gerekli önlemleri hukuki olarak alın mutlaka ama bana siz de çok sağlıklı gelmediniz.Eşinizin bu rahatsızlığını yüzüne kırarak vurmanışsınızdır umarım,erkeklerin çok hassas olduğu bir konu çünkü.Tabi ne olursa olsun şiddeti meşrulaştıramaz hiçbir şey.Umarım adama burda yazdığınız gibi "hayvan herif erkenden boşalıyorsun" tavırları sergilememişsinizdir.

Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma

Biz kadınlar kendimizde azıcık bir eksiklik hissetsek eşimize mahcup olup adeta ayağının altını öperiz bizi böyle kabullendi diye. Erkeklerde bu durum neden tam tersi acaba? 2 yıllık evliliği bu nedenle boşanma ile bitmiş bir arkadaşım var. Günlerce aç bırakılmak mı dersin, başına silah dayanması mı dersin, neden sifona çok basıyorsun su faturası çok geliyor gibi nedenlerle öldüresiye dövmek mi dersin... Ortadaki tek sorun erkeğin cinsel organının işlevsel çalışmaması. Tuhaf. ve daha ziyade iğrenç.

Şunu yapın bunu yapın diyemiyorum inanın. Tedaviye gitmeyi de gururuna yediremezse lütfen izin vermeyin sizi hırpalamasına...

Eşinizin şiddet uygulaması çok iğrenç,bunun için gerekli önlemleri hukuki olarak alın mutlaka ama bana siz de çok sağlıklı gelmediniz.Eşinizin bu rahatsızlığını yüzüne kırarak vurmanışsınızdır umarım,erkeklerin çok hassas olduğu bir konu çünkü.Tabi ne olursa olsun şiddeti meşrulaştıramaz hiçbir şey.Umarım adama burda yazdığınız gibi "hayvan herif erkenden boşalıyorsun" tavırları sergilememişsinizdir.
Kesinlikle katılıyorum. Eşin yaptıklarını savunacak değiliz ama siz de acaba yılların birikimi ile artık laf mı sokuyorsunuz. Kadının bakireliği gibi toplumumuzda da erkekler için cinsel işlev bozukluğu büyük sorun gurur kaynağı..Malum sünnet oldukları andan itibaren onlar ‘aslan’ onlar ‘kaplan’ ve tabi ilkel temel dürtülerden kaynaklı.Güç göstergesi..Eğer ayrılmak istemiyorsanız güzelce konuşun.Bu da sağlık sorunu,benzer sorun birçok insanda var hayatım ama senin bunun için eksiklik hissedip agresif davranman sorunu çözmez diyin ki siz de eksik olduğunu hissettirmeyin. İki dakika için duş alma zorunluluğu filan mesela. Söylemeseniz de hareketlerinizden anlıyordur.Tutma yöntemi diye bişey var onları deneyin. Ya da sizi farklı şekilde tatmin etmeye çalışsın bunları önerebilirsiniz.

Back
X