Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uğraşmıycam toparlancak işlerim var ve ondan sonra gol
Yok Can'ım raporu aldım işyeri filan var benim adıma vergisi şusu busu onları toparlayım direk golü çakıcam avukata bile gerek kalmaz merak etmeyin evimde bakıcıdan dolayı kamera sistemi var onda kayıt yapmış zaten senide var ama önce şu işi halletmem lazım valla dımızlak kalrım sonra Allah korusunHakkında suç duyurusu yaptınız mı? Uzaklaştırma talebinde bulundunuz mu? Boşanma davası için avukatla konuştunuz mu?
Bir dur akıllı ol. Keserim, doğrarım kuşbaşı kıyma yaparım. Yaparsın bir şey yok onda. Bıçağı sürttün mü kafasını da kesersin. Bir şey yok onda. Ama akıl verilmez.Ben cinnet getirir erkekliğini keserdim onun da siz yapmayın. Boşanın,siddet ve cinsel sorunlarını da sebep gösterin.
Şiddetin sebebi olmaz. Direk boşanın.Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
O da hatalı ama siz de hatalısınız.hassas konuları nasıl dile getirdiniz çok mu ağrıma gitti.bilemedim kiMerhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Bende bu konudan muzdaribim . Evlendim cinsellikten bir şey anlamıyorum evet erken boşalması elinde değil ama bizi de anlamaları gerekir. Evlilikte cinsellik olmayınca İnan'ın mutsuzlukta beraberinde geliyor...Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Bende bu konudan muzdaribim . Evlendim cinsellikten bir şey anlamıyorum evet erken boşalması elinde değil ama bizi de anlamaları gerekir. Evlilikte cinsellik olmayınca İnan'ın mutsuzlukta beraberinde geliyor...
Okuduklarimdan anladigim kadariyla sizde bunu her seferinde basina kakiyorsunuz galiba. Tamam yaptigi hos degil ama herkesin bir sabir derecesi vardir.Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma