Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

Hakkında suç duyurusu yaptınız mı? Uzaklaştırma talebinde bulundunuz mu? Boşanma davası için avukatla konuştunuz mu?
Yok Can'ım raporu aldım işyeri filan var benim adıma vergisi şusu busu onları toparlayım direk golü çakıcam avukata bile gerek kalmaz merak etmeyin evimde bakıcıdan dolayı kamera sistemi var onda kayıt yapmış zaten senide var ama önce şu işi halletmem lazım valla dımızlak kalrım sonra Allah korusun

Ben cinnet getirir erkekliğini keserdim onun da siz yapmayın. Boşanın,siddet ve cinsel sorunlarını da sebep gösterin.
Bir dur akıllı ol. Keserim, doğrarım kuşbaşı kıyma yaparım. Yaparsın bir şey yok onda. Bıçağı sürttün mü kafasını da kesersin. Bir şey yok onda. Ama akıl verilmez.

Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Şiddetin sebebi olmaz. Direk boşanın.

Erkekliğine laf söyletmiyor güya ama kalkmasıyla inmesi bir oluyor bu nasıl erkeklik ???

Bunu bir sorun olarak görüp gerekli tedavi ne ise uygulayacağı yerde gücü kadına yetiyor boğazına yapışıyor edepsiz.

Ayrıca onun erkekliği çok önemliyse senin kadınlık gururun ne olacak? Sana hiç yaşatamadığı cinsel zevk ne olacak??

Hayat belden aşşağı değil elbet ama karı koca arasında da cinsellik olmadımı en büyük sorunlar baş gösteriyor malesef bu böyle. Hatta abartmıyorum cinsel hayatın kusuru bir çeşit boşanma sebebi.

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
O da hatalı ama siz de hatalısınız.hassas konuları nasıl dile getirdiniz çok mu ağrıma gitti.bilemedim ki

Bir şey söyleyeceğim. Şiddetin sebebi mi olur? Yani şiddet gören kadınlar erkeğin eline sebep mi veriyor, hak mı ediyorlar şiddeti??? Başlıkta kullandığınız ifade sizin şiddete bakışınızı gösteriyor. Böyle bakarsanız başkası da gelir, eşinize olan sözlerinizi onun şiddetine sebep gösterir.

Bende bu konudan muzdaribim . Evlendim cinsellikten bir şey anlamıyorum evet erken boşalması elinde değil ama bizi de anlamaları gerekir. Evlilikte cinsellik olmayınca İnan'ın mutsuzlukta beraberinde geliyor...

Bende bu konudan muzdaribim . Evlendim cinsellikten bir şey anlamıyorum evet erken boşalması elinde değil ama bizi de anlamaları gerekir. Evlilikte cinsellik olmayınca İnan'ın mutsuzlukta beraberinde geliyor...

Erken boşalmak tamamen erkeğin elinde, eğer seni mutlu etmek isterse pek tabi kendini tutabilir. Öncelik kendi alacağı zevk olursa ve kendini salarsa elbette erken boşalır.

Yada en kötüsü 1 defa farklı yöntemlerle boşalır(seninde desteğinle) 2.ye daha uzun süreceği için seninde mutlu olma ihtimalin artar.

Yani herşey sizin elinizde yeterki iki tarafta bencil davranmasın. Bir taraf bencil olunca olmuyor.

Siz neden 10 senedir bu halde çekiyorsunuz ? Bu zamana kadar doktora gitmesini söylemediniz mi ?
Ya doktora gidecek ya da ayrılacaksınız .
Seçim sizin.

Okuduklarimdan anladigim kadariyla sizde bunu her seferinde basina kakiyorsunuz galiba. Tamam yaptigi hos degil ama herkesin bir sabir derecesi vardir.

Hangi erkeklikten bahsediyorsun demedin mj
Çükü yüzünden esinin boynuna sarilan adamin ne erkekligi varmis?

Back
X