Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

Evet inş Hakkı'mızda hayırlısı olsun kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor malesef :KK43:

Hakikaten öyle Liva, seni neşeli, şen şakrak biri olarak tanıdığım için konunu görünce şaka mı bu diye düşündüm ama sonra bu işin şakası mı olur dedim:( Allah korumuş da kurtulmuşsun elinden, neyse tekrar tekrar o anı hatırlamanı istemem, o yüzden çok da yazmak istemiyorum bu konuda, çok geçmiş olsun bacım, bu konuya odaklanma biraz kafanı dağıt istersen çünkü yaşadıklarımızı sonradan düşündükçe daha çok dokunuyor bence :( herşey geçecek düzelecek inşaallah.

Kesin arayacak ama ben şimdi engelliycem onu arayamıycak terbiyesiz evlendiğim günden beri çalışıyorum bir gün dinlenmişliğim yok herşeyine göz yumdum üstüne bana yaptığına bak nankör bulsun bakayım benim gibi birini yeter artık valla sıkıldım yemin ederim arkadaşım 2 dakika bile değil yanlış anlamasın kimse ama bir ömür böyle geçmezki git doktora diyorum bir sefer gitti bir ilaç vermiş saniyelere düşürdü ne anlattıysa artık erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar bizimde var artık boşu boşuna duş almaktan sıkıldım yeter ya birde erkekliğine laf söyletmezmiş rezil valla
Doktora asıl sorunu yerine geç boşalma sorunum mu var dedi acaba ?

Hakikaten öyle Liva, seni neşeli, şen şakrak biri olarak tanıdığım için konunu görünce şaka mı bu diye düşündüm ama sonra bu işin şakası mı olur dedim:KK43: Allah korumuş da kurtulmuşsun elinden, neyse tekrar tekrar o anı hatırlamanı istemem, o yüzden çok da yazmak istemiyorum bu konuda, çok geçmiş olsun bacım, bu konuya odaklanma biraz kafanı dağıt istersen çünkü yaşadıklarımızı sonradan düşündükçe daha çok dokunuyor bence :KK43: herşey geçecek düzelecek inşaallah.
İnş Can'ım inş saol

Adam cinsel yetersizliğini fiziksel şiddet ile bastırmaya çalışıyor. Bu adamla bir ömür geçirmek niyetinde misiniz?
Yok Can'ım Değilim beraber iş yerimiz var vergi şusu busu hepsi benim adıma onları bir toparlayayım golü çakmayı planlıyorum formül üretmeye çalışıyorum raporum elimde onuda sunucam zaten ama şu işyerini bir halledeyim

Ulkemizde (buyuk orandan bahsediyorum) erkekler için önemli olan orasi degilmi? Şiddetin bahanesi olamaz ...tek tarafli istiyorsa damacana var ,şisme mankenler var alsin sizden uzak dursun ... keşke demeseydiniz boşanmada tahrik sayılabilir ... erkeklerin küfürlerinde hep o eylem var adamlar bunun icin yaşiyor sanki ... ve siz ari kovanina comak sokmussunuz..adam sizi dusunmuyor ki ..kendisinin yapamadigini soylediginiz icin sizi gunah kecisi yapmiş ..ben olsam ayni yataga yatmazdim korkudan gelir bogazlar :KK67:

Ulkemizde (buyuk orandan bahsediyorum) erkekler için önemli olan orasi degilmi? Şiddetin bahanesi olamaz ...tek tarafli istiyorsa damacana var ,şisme mankenler var alsin sizden uzak dursun ... keşke demeseydiniz boşanmada tahrik sayılabilir ... erkeklerin küfürlerinde hep o eylem var adamlar bunun icin yaşiyor sanki ... ve siz ari kovanina comak sokmussunuz..adam sizi dusunmuyor ki ..kendisinin yapamadigini soylediginiz icin sizi gunah kecisi yapmiş ..ben olsam ayni yataga yatmazdim korkudan gelir bogazlar :KK67:
Yatmam zaten bitti artık

Yok Can'ım Değilim beraber iş yerimiz var vergi şusu busu hepsi benim adıma onları bir toparlayayım golü çakmayı planlıyorum formül üretmeye çalışıyorum raporum elimde onuda sunucam zaten ama şu işyerini bir halledeyim
Harikasın! İyi ki rapor aldın. Defet bu rezil insanı hayatından.

Cinsellik sonrası değil de normal TV izlerken çay içerken vs bu konuyu açıp konuşmayı denedin mi
Eğer o zamanda böyle bir şey denerse üstüne gelirse bencede evliligi sürdürmenin bir anlamı yok
Ne istiyorsun ben hiç zevk almamama rağmen rol mu yapayim diye sor yüzüne

Cinsellik sonrası değil de normal TV izlerken çay içerken vs bu konuyu açıp konuşmayı denedin mi
Eğer o zamanda böyle bir şey denerse üstüne gelirse bencede evliligi sürdürmenin bir anlamı yok
Ne istiyorsun ben hiç zevk almamama rağmen rol mu yapayim diye sor yüzüne
Can'ım dün akşam zaten cinsellik yoktu normal birşekilde oturuyorduk oda farkında ama erkekliği tutuyor laf söyletmem diyor normalde bu konuda bukadar fevri davranmazdı ama dün akşam içine şeytan kaçmış gibiydi yaptığım rolleri yüzüme vurdu rol yapmakta iyi değilmiş bak böyle yüzüne vururlar

Can'ım dün akşam zaten cinsellik yoktu normal birşekilde oturuyorduk oda farkında ama erkekliği tutuyor laf söyletmem diyor normalde bu konuda bukadar fevri davranmazdı ama dün akşam içine şeytan kaçmış gibiydi yaptığım rolleri yüzüme vurdu rol yapmakta iyi değilmiş bak böyle yüzüne vururlar

Ozaman hiç düşünecek tereddüt edecek bir durum yokmuş ben cinsellik sırasında oldu konuşmalar sandım
Erkeklikden bahsedene bak erkek öyle ölünmüyor işte çok yazık ne desem bilemedim inşallah hayatında bundan sonra sadece güzellikler ve mutluluklar seni bulsun canım

Ozaman hiç düşünecek tereddüt edecek bir durum yokmuş ben cinsellik sırasında oldu konuşmalar sandım
Erkeklikden bahsedene bak erkek öyle ölünmüyor işte çok yazık ne desem bilemedim inşallah hayatında bundan sonra sadece güzellikler ve mutluluklar seni bulsun canım
Teşkkürler Can'ım inş

Back
X