Arkadaşım 10 yıldır evliyim ve ilk günden beri aynı benim yerimde kim olsa 10 yıl bu gidişatı sürdüremedi evet doktora 4 ay önce gitti ama ne anlattıysa verdiği ilaç saniyelere düşürdü ben ona hep tatlı dille anlattım evet şuan fevriyim Can'ım sıkkın moralim bozuk anlıyormusunuz siyaset geyiğim benim Mutlu evlilik sürdürdüğüm anlamınamı geliyor Allah aşkına yaÇok mu ağır konuştuınuz acaba çünkü burada baya fevrisiniz kısa sürüyor boşuna duş alıyorum vs diye. Doktora da gitmiyorsa tabii ki fena ama şöyle düşünün sizde de vajinismus olabilirdi ve o da sizi aşağılayabilirdi. Ayrıca neredeyse öleceğim kadar boğazımı sıktı diyorsunuz ama dışta hiçbirşey olmaması morluk bile olmaması tuhaf değil mi? sonra geliyorsunuz o halinizle hemen hastaneye gideceğinize burada konu açıyorsunuz. Cinsellik elbette evliliğnin bir parçası şiddette kabul edilemez ama sizin tavrınızda önemli madem bu kadar şikayetçiydiniz erkekliğine laf söylemeden aşağılamadan ayrılmak istediğinizi yürümediğini söyleseydiniz normalde nasıl bir insan bilemiyorum ama başka konunuz yok hatta siyasette geyikleriniz var bilemiyorum o da istemezdi belki de böyle olsun
Yok nerde olduğumu bilmiyor şuan pişmandır istesede yapamaz ben tanıyorum onu gündüz birşey yok iş başa düşünce anlıyor kıymetimi akşam olunca erkek oluyor ilacı hiç sorma artık ne dediyse doktora ona o ilacı vermiş şaka gibi Doktorun suçu yok bence neyse beter olsun o ilacıyla kendine yeni sevgililer bulsun inş diye dua ediyorum valla arkadaşım iyi geldi bana bak bugün orucumuda tutamadım Allah kahretsin onu
İlla morarmasımı lazım benim tenim farklı daha sonrada morluk oluşabilir morartsın Ozaman foto koyarım Hanfendi merak etmeyin evet buraya o Halim'le konu açtım çünkü anlatacak kimse bulamadım o şaşkınlıkla Allah aşkına bu iyimser tavrınızı kendinize uygulayın biz neyin derdindeyiz siz neyin derdindesiniz hamilelik sizi fazlasıyla duysusal yapmış beni yargılıycağınıza biraz akıl verin bari 10 yıldır evliyim ve aynı diyorum en son Boğaz'ımı sıktı erkekliğime laf değdirmem diyor diyorum daha ve niceleri o ooooÇok mu ağır konuştuınuz acaba çünkü burada baya fevrisiniz kısa sürüyor boşuna duş alıyorum vs diye. Doktora da gitmiyorsa tabii ki fena ama şöyle düşünün sizde de vajinismus olabilirdi ve o da sizi aşağılayabilirdi. Ayrıca neredeyse öleceğim kadar boğazımı sıktı diyorsunuz ama dışta hiçbirşey olmaması morluk bile olmaması tuhaf değil mi? sonra geliyorsunuz o halinizle hemen hastaneye gideceğinize burada konu açıyorsunuz. Cinsellik elbette evliliğnin bir parçası şiddette kabul edilemez ama sizin tavrınızda önemli madem bu kadar şikayetçiydiniz erkekliğine laf söylemeden aşağılamadan ayrılmak istediğinizi yürümediğini söyleseydiniz normalde nasıl bir insan bilemiyorum ama başka konunuz yok hatta siyasette geyikleriniz var bilemiyorum o da istemezdi belki de böyle olsun
Bak Msj atmış şaka gibi demiPişman olacak tabiki şu an ne düşüyor acaba ben ne ettim derm sence..
Çözümü bulmuşEki Görüntüle 2154190
Bak Msj atmış şaka gibi demi
Eki Görüntüle 2154190
Ya hep kendini düşünüyor zaten sanki hiç birşey olamamış gibi bazı arkadaşlarda bana fevrisin diyor şaka gibi ya iyi yani ondan sıktı Boğaz'ımı hakettimKafa gitmiş resmen hala neyi düşünüyor..
Ya hep kendini düşünüyor zaten sanki hiç birşey olamamış gibi bazı arkadaşlarda bana fevrisin diyor şaka gibi ya iyi yani ondan sıktı Boğaz'ımı hakettim
Evet böyle işte çok rahat hep kendini düşünür 10 yıldır neler çekiyorum varya içime at at konu açsam burada konu kalmaz yemin ediyorum insanı kahreden rahatlığı zaten o rahatlığını herşeyine yansıtıyor baksana doktorların zor bulduğu çözümü bulmuşÇok rahat ya sanki bişey yaşanmamış gibi davranıyor hala..
Arkadaşım Allah aşkına tek taraflı olmazki birşey yemin ediyorum neler yapıyorum yok zaten suçlayıcı yapım olsa 10 yıllık evli olmazdım herhalde ama yeter valla doktora ben niye gittiğini çok iyi anlıyorum burdan yazılmaz ama daha niceleri of of ki of yeminle son 1 yıldır ona konuyu açtım evet suç bende keşke başından söyleseydimSonuna kadar haklısın arkadaşım. Benim eşimde de var.Kaç kez doktora gitti ve üzülüyor. Yani tavrı kendini suçlayıcı. O yüzden ben de o onun uzulmemesi için elimden geleni yapıyorum.Tabi öyle kaldığım icinde zorlaniyorum. Ben erkeğim demek çok anormal bir tavır.
Evet böyle işte çok rahat hep kendini düşünür 10 yıldır neler çekiyorum varya içime at at konu açsam burada konu kalmaz yemin ediyorum insanı kahreden rahatlığı zaten o rahatlığını herşeyine yansıtıyor baksana doktorların zor bulduğu çözümü bulmuş
Evet yorumuna güldüm valla yüzümü güldürdün saol çözüm buymuş kk ya duyurunKendince çözümü bulmuş baksana..
Eki Görüntüle 2154190
Aynen birde ben alacakmışım sen söyleyince şimdi aklıma geldi erkek ya şaka gibi ben neden alayım öyle birşey şaka gibibu mudur 10 sene sonunda bulduğu çözüm..
yüzsüz ya hiçbirşey olmamış gibi..
birde sen alacakmışsın eczacı erkekliğine laf söylemesin diye zaar..
Evet yorumuna güldüm valla yüzümü güldürdün saol çözüm buymuş kk ya duyurun
Evet bende yeni farkettim ruh halini burdan anlayın kadın alırmı öyle şeyleri şaka mı buBirde kendide almıyor sana söylüyor al diye..
Evet bende yeni farkettim ruh halini burdan anlayın kadın alırmı öyle şeyleri şaka mı bu
Evet gerçek malesefŞaka değil aleni gerçek..
Evet gerçek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?