Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

Arkadaşım 10 yıldır evliyim ve ilk günden beri aynı benim yerimde kim olsa 10 yıl bu gidişatı sürdüremedi evet doktora 4 ay önce gitti ama ne anlattıysa verdiği ilaç saniyelere düşürdü ben ona hep tatlı dille anlattım evet şuan fevriyim Can'ım sıkkın moralim bozuk anlıyormusunuz siyaset geyiğim benim Mutlu evlilik sürdürdüğüm anlamınamı geliyor Allah aşkına ya

Pişman olacak tabiki şu an ne düşüyor acaba ben ne ettim derm sence..

İlla morarmasımı lazım benim tenim farklı daha sonrada morluk oluşabilir morartsın Ozaman foto koyarım Hanfendi merak etmeyin evet buraya o Halim'le konu açtım çünkü anlatacak kimse bulamadım o şaşkınlıkla Allah aşkına bu iyimser tavrınızı kendinize uygulayın biz neyin derdindeyiz siz neyin derdindesiniz hamilelik sizi fazlasıyla duysusal yapmış beni yargılıycağınıza biraz akıl verin bari 10 yıldır evliyim ve aynı diyorum en son Boğaz'ımı sıktı erkekliğime laf değdirmem diyor diyorum daha ve niceleri o oooo

Çok rahat ya sanki bişey yaşanmamış gibi davranıyor hala..
Evet böyle işte çok rahat hep kendini düşünür 10 yıldır neler çekiyorum varya içime at at konu açsam burada konu kalmaz yemin ediyorum insanı kahreden rahatlığı zaten o rahatlığını herşeyine yansıtıyor baksana doktorların zor bulduğu çözümü bulmuş

Sonuna kadar haklısın arkadaşım. Benim eşimde de var.Kaç kez doktora gitti ve üzülüyor. Yani tavrı kendini suçlayıcı. O yüzden ben de o onun uzulmemesi için elimden geleni yapıyorum.Tabi öyle kaldığım icinde zorlaniyorum. Ben erkeğim demek çok anormal bir tavır.

Arkadaşım Allah aşkına tek taraflı olmazki birşey yemin ediyorum neler yapıyorum yok zaten suçlayıcı yapım olsa 10 yıllık evli olmazdım herhalde ama yeter valla doktora ben niye gittiğini çok iyi anlıyorum burdan yazılmaz ama daha niceleri of of ki of yeminle son 1 yıldır ona konuyu açtım evet suç bende keşke başından söyleseydim

Kendince çözümü bulmuş baksana..

bu mudur 10 sene sonunda bulduğu çözüm..
yüzsüz ya hiçbirşey olmamış gibi..
birde sen alacakmışsın eczacı erkekliğine laf söylemesin diye zaar..
Aynen birde ben alacakmışım sen söyleyince şimdi aklıma geldi erkek ya şaka gibi ben neden alayım öyle birşey şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…