Öyle yapıyorum Can'ımSende kalsın içinde tut hepsini..
Evet o çocukluk bazen benimde aklımı karıştırıyorBu boğaz sıkmanın altında yatan sebep, erkekliğime laf söyletmem diye çıldırmasının altında yatan sebep bana sanki zamanında tacize uğramış bir erkek çocuğu izlenimi bıraktı.
Darp raporu almakla iyi yapmışsın. Elleri kırılsın inşallah. Benim bir arkadaşım eşini boşadı bu sebepten. 5 dakika dahi sürmüyor demişti. Evlilikte cinsellik karşılıklı tatmin çok önemli. Zaten gerisinde huyuyla suyuyla kavgasıyla geçim derdiyle uğraşılıyor. Bir o özel vakit kalıyor, o da yoksa ne anlamı kaldı?
İnşallah sorunsuz bir boşanma süreci geçirirsin. Benim de asla kabul edemeyeceğim tek şey şiddet bir evlilikte. Şimdi boğazını sıkan, yarın bıçak da çekebilir. Gerçekten çok ciddi bir hareket yaptığı. Allah yardımcın olsun.
o dereceDüzen ver dedikçe konuyu çok çeşitli ele alıyor yazamıyorum hakime söylesem direk boşanma sebebi
Öyle yapıyorum Can'ım
Evet o dereceo derece
Yaaa okadar büyüksünüz yani teşekkür ederim moral verdiğiniz içinBiliyormusun kızımla aynı yaştasın sevdiğim kişilerin sıkıntılarını okuyunca daha da çok üzülüyorum..
Yaaa okadar büyüksünüz yani teşekkür ederim moral verdiğiniz için
Oyyy Maaşallah sizeTorun da gelecek az kaldı..
Oyyy Maaşallah size
Resmen öldürmeye teşebbüs, şikayetçi olun.Evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz aileme anlatıcam ama şuan göZlerim çok şiş sokağa çıkacak gibi değil ağlamaktan mahvolmuşum bugün biraz dinleneyim yarın ailemin yanına geçicem bu arada Boğaz'ımı sıkarken bende onunkine yapıştım öyle Bıraktı iyiki yapışmışım boğuluyordum az kala
Eğitim durumu ne bu adamın ya?Eki Görüntüle 2154190
Bak Msj atmış şaka gibi demi
Orta son terkEğitim durumu ne bu adamın ya?
Eki Görüntüle 2154190
Evet böyle rahatSen sabaha kadar evde değildin,sabah kalktı seni göremedi, nerdesin diyeceğine sana bu mesajı atmış ya hayretim bile şaştı.
2 dakikada bosalan bamyanla hangi erkeklik deseydin...Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
şaka gibi, bugün mü araştırmış allahimEki Görüntüle 2154190
2 dakikada bosalan bamyanla hangi erkeklik deseydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?