Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf daha neler neler bir bilsen hasta bu tedavi görmeye ihtiyacı var yazamıyorum burdanBen ne yaptım demiyorda birde utanmadan sen al diyor..
Evet tam bu sözKoyun can derdinde kasap et![]()
ilaç falan alın takviye verin cahil cüheyla gibi davranıyor eşinizin yaşı kaç bu arada sizi darp etmesi hoş değil altta kalmayınMerhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Eki Görüntüle 2154190
Bak Msj atmış şaka gibi demi
Offf daha neler neler bir bilsen hasta bu tedavi görmeye ihtiyacı var yazamıyorum burdan
Eşim 1981 doğumlu 37 yaşındailaç falan alın takviye verin cahil cüheyla gibi davranıyor eşinizin yaşı kaç bu arada sizi darp etmesi hoş değil altta kalmayın
Eşim 1981 doğumlu 37 yaşındailaç falan alın takviye verin cahil cüheyla gibi davranıyor eşinizin yaşı kaç bu arada sizi darp etmesi hoş değil altta kalmayın
Aynen arkadaşım bende görünce güldüm resmen birde bak git sen al diyor banaYa kusura bakmayın ama istemsizce güldüm şu mesaja.
Durumunuza üzüldüm tabii ki o ayrı. Şiddet bir kez başlarsa devamı gelir mutlaka. Konu da hassas olduğu için şiddette ne kadar ileri gideceği bile belli olmaz, bir anlık gözünün dönmesine bakar. Dün dönmüş üstelik.
Ama güldüm yani şu mesaja. Acımayla karışık bir gülme oldu. Nasıl bir şuursuzluk hali yaşıyorsa artık şu anda. Adam hala masumca mesaj atma peşinde. Oturmuş araştırmış, ben dün ne halt ettim demeden.
stresden kaynaklı olabilir işşinde stres varmı biraz spora yönelsin sigara ve alkol varsa bıraktırın ama spor yapsın kulübe falan gitsin .ama cahilliyile nasıl mücadele edeceksiniz zor yaEşim 1981 doğumlu 37 yaşında
Evet stres var ama aynı stresi bende yaşıyorum sigara var alkol arada spor yapamıyor hemen sıkılıyor zaten şu saatten sonra ne hali varsa görsün valla sıkıldımstresden kaynaklı olabilir işşinde stres varmı biraz spora yönelsin sigara ve alkol varsa bıraktırın ama spor yapsın kulübe falan gitsin .ama cahilliyile nasıl mücadele edeceksiniz zor ya
vala canım zor bi durum ama iki seçeneğin var ya boşanacan yada beraber aşmanız için biraz eşinin üstüne gidicen çözcez bu konuyu diyip dişlerini gösterin ama sigarayı bıraktırın o size msj atıyorsa sizde hastalığı ile ilgili çözümleyici msjlar atınEvet stres var ama aynı stresi bende yaşıyorum sigara var alkol arada spor yapamıyor hemen sıkılıyor zaten şu saatten sonra ne hali varsa görsün valla sıkıldım
Hiç Msj atmadım hastalığının ardında çok şey var buraya yazamıyorumvala canım zor bi durum ama iki seçeneğin var ya boşanacan yada beraber aşmanız için biraz eşinin üstüne gidicen çözcez bu konuyu diyip dişlerini gösterin ama sigarayı bıraktırın o size msj atıyorsa sizde hastalığı ile ilgili çözümleyici msjlar atın
ona gönder kendine düzen ver de nasıl bir ekk bu anlamadımHiç Msj atmadım hastalığının ardında çok şey var buraya yazamıyorum
Düzen ver dedikçe konuyu çok çeşitli ele alıyor yazamıyorum hakime söylesem direk boşanma sebebiona gönder kendine düzen ver de nasıl bir ekk bu anlamadım
Düzen ver dedikçe konuyu çok çeşitli ele alıyor yazamıyorum hakime söylesem direk boşanma sebebi
Yok yazmıycam yazılacak gibi değilSakın yazma ..
Yok yazmıycam yazılacak gibi değil