Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
ilaç falan alın takviye verin cahil cüheyla gibi davranıyor eşinizin yaşı kaç bu arada sizi darp etmesi hoş değil altta kalmayın

Ya kusura bakmayın ama istemsizce güldüm şu mesaja.
Durumunuza üzüldüm tabii ki o ayrı. Şiddet bir kez başlarsa devamı gelir mutlaka. Konu da hassas olduğu için şiddette ne kadar ileri gideceği bile belli olmaz, bir anlık gözünün dönmesine bakar. Dün dönmüş üstelik.
Ama güldüm yani şu mesaja. Acımayla karışık bir gülme oldu. Nasıl bir şuursuzluk hali yaşıyorsa artık şu anda. Adam hala masumca mesaj atma peşinde. Oturmuş araştırmış, ben dün ne halt ettim demeden.

Ya kusura bakmayın ama istemsizce güldüm şu mesaja.
Durumunuza üzüldüm tabii ki o ayrı. Şiddet bir kez başlarsa devamı gelir mutlaka. Konu da hassas olduğu için şiddette ne kadar ileri gideceği bile belli olmaz, bir anlık gözünün dönmesine bakar. Dün dönmüş üstelik.
Ama güldüm yani şu mesaja. Acımayla karışık bir gülme oldu. Nasıl bir şuursuzluk hali yaşıyorsa artık şu anda. Adam hala masumca mesaj atma peşinde. Oturmuş araştırmış, ben dün ne halt ettim demeden.
Aynen arkadaşım bende görünce güldüm resmen birde bak git sen al diyor bana

Eşim 1981 doğumlu 37 yaşında
stresden kaynaklı olabilir işşinde stres varmı biraz spora yönelsin sigara ve alkol varsa bıraktırın ama spor yapsın kulübe falan gitsin .ama cahilliyile nasıl mücadele edeceksiniz zor ya

stresden kaynaklı olabilir işşinde stres varmı biraz spora yönelsin sigara ve alkol varsa bıraktırın ama spor yapsın kulübe falan gitsin .ama cahilliyile nasıl mücadele edeceksiniz zor ya
Evet stres var ama aynı stresi bende yaşıyorum sigara var alkol arada spor yapamıyor hemen sıkılıyor zaten şu saatten sonra ne hali varsa görsün valla sıkıldım

• Beğen
Reactions: Cac
Evet stres var ama aynı stresi bende yaşıyorum sigara var alkol arada spor yapamıyor hemen sıkılıyor zaten şu saatten sonra ne hali varsa görsün valla sıkıldım
vala canım zor bi durum ama iki seçeneğin var ya boşanacan yada beraber aşmanız için biraz eşinin üstüne gidicen çözcez bu konuyu diyip dişlerini gösterin ama sigarayı bıraktırın o size msj atıyorsa sizde hastalığı ile ilgili çözümleyici msjlar atın

vala canım zor bi durum ama iki seçeneğin var ya boşanacan yada beraber aşmanız için biraz eşinin üstüne gidicen çözcez bu konuyu diyip dişlerini gösterin ama sigarayı bıraktırın o size msj atıyorsa sizde hastalığı ile ilgili çözümleyici msjlar atın
Hiç Msj atmadım hastalığının ardında çok şey var buraya yazamıyorum

Bu boğaz sıkmanın altında yatan sebep, erkekliğime laf söyletmem diye çıldırmasının altında yatan sebep bana sanki zamanında tacize uğramış bir erkek çocuğu izlenimi bıraktı.

Darp raporu almakla iyi yapmışsın. Elleri kırılsın inşallah. Benim bir arkadaşım eşini boşadı bu sebepten. 5 dakika dahi sürmüyor demişti. Evlilikte cinsellik karşılıklı tatmin çok önemli. Zaten gerisinde huyuyla suyuyla kavgasıyla geçim derdiyle uğraşılıyor. Bir o özel vakit kalıyor, o da yoksa ne anlamı kaldı?

İnşallah sorunsuz bir boşanma süreci geçirirsin. Benim de asla kabul edemeyeceğim tek şey şiddet bir evlilikte. Şimdi boğazını sıkan, yarın bıçak da çekebilir. Gerçekten çok ciddi bir hareket yaptığı. Allah yardımcın olsun.

Back
X