- Konu Sahibi nonameanymore
-
Büyük ihtimalle başlığı okuyunca bu konuda neler paylaşabileceğimizi az çok kestirebilirsiniz.
Yalnızlık ancak başa gelince anlaşılan, gün geçtikçe insanı boğan ve içinden çıkılmaz bir haldir. Zamanla hayatınızın kontrolü elinizden gidebilir, duvarlara bakıp depresyona girip bütün gün evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Kilo alır, telefonda sıradan herkesi aramak ister, tek kişilik yemek yapar artanını ertesi gün yine yalnız yersiniz. Günlerce ev temizlemek istemezsiniz, en salaş halinizle evde dolaşır, umutlarla yaşarsınız vb...
Ya da belki tam tersidir. Belli bir zamandan sonra bunu avantaja çevirir kendinizce yeni bir hayat kurarsınız.
Bu konuyu bilerek, arkadaş edinmek ve paylaşmak için açtım. Umarım burada başlayan dostluklar büyür ve yalnızlığımızı alırız birbirimizin.
el işi yapıyorum tabii canım ama o da ör ör nereye kadar. bu durumda olan insanların tavsiye ve paylaşımlarını çok merak ediyorum. eminim çok kişi böyle sürdürüyor hayatını.
eger sonsuz bir ayrilik degilse neden dert ediyorsunki ne güzel iste birinizi özlemek gelince özlem gidermek:) aksam kapidan girince yemek hazirmi diyen biri yok makarnada yapsan neden makarna yaptin diyen yok aksam en sevdigin diziyi beklerken kumandayi elinden alan yok aksam yataga yatinca yorgani ceken:)) sabah kalkinca saat kacda kalhvalti yapmak istiyorsan özgurluk istemiyrorsan evde hazirlamak cikip disarda etmek.... var aksam eve gec kalkmayim ütü camasir yemek vs.. derdi say say bitmez anlayacagin tadini cikar gelincede özlemi gidermek" cok cok":)) güzel olacak oda ayri bir konu... ha ben onlasam bukadar rahatligin karsinda yinede özleemezmiyim esimi özlerim tabiki:))de ama bazen aradabir iyidir...
iş dolayisiyla mı ayrısınız canım ? antidepresan kullan, iyi gelir..
evet canım, bir ay var bir ay yok. telefon bile yok bazen... antidepresandan korkuyorum çünkü bebek de istiyorum.
canım benımm senı nasılda anlayabılıyorumbende nerdeyse 1 yıllık evliyim eşimle daha toplasan 1-2 ay aynı evde kalabildik,iş dolayısıyla ayrıyız km lerce uzakta,daha kötüsünü ister misin ? hamıleyım eşim belki doğumumu bıle göremez daha da kötüsü ne bılıormusun doğumdan en fazla 1 ay sonra askere gidecek,bebğini belki hiç belkide çok az görecek,bazen insanların planları istedikleri gibi gitmiyor,ha tel dersen evet ulaşabılırım ona ama bu uzaklık bizi iyice gerdi,sürekli kavga edıyoruz,yanımdayken kuzu gibiyim,bu arada evıme hırsız girdi evden ıyıce soğudum,ne temızlık ne yemek yapıyorum ne kendıme bakıyorum,umrumda deil,ev benım gıbı değil,evli gibi değilim
keşke yanımda olsada ne yaptın yemek dese,kapıyı o çalsa,onla uyusam,uyansam,kısmetse bi oğlum olacak ne kadar tersini söylesemde eşimin yerini tutamayacak ve ben onu hep çok özliycem,
selam kızlar bu topiği bulduğum iyi oldu.ben evleneli 4 yıl oldu.eşimde işi dolayısıyla hep evde .1 gün çalışır 3 gün evdedir.7/24 beraberdik bu zamana kadar.şimdi 3 aylığına yurtdışına gidecek kısmetse nisanda.9 aylık bebeğim var.bilmem nsıl idare edeceğim.bir yandan gitmesi lazım paraya sıkıştık bu bizi çok rahatlatacak ve ev almamızı sağlayacak.mutlaka gitmesi lazım.ama onu çok özleyeceğim ya sıkılırım herhalde.oğlan da çıldırtır beni.annem yakın ama nereye kadar gelir başında 1 koca 3 çocuk daha var.bakalım ne olacak?
eşin denizci mi? biz senle konuşmadık değilmi? öyle geldii bir an. ahh ah bir ben bilirim eşinden uzakta olması ne demek. bir konuşsam şimdi sayfalara sığmaz.( eşim denizci asker.5 senedir evlyiz.bir kızım var allah bağışlasın.hayat çok zor,onsuzluk daha da zor....
arkadaşlar yanlız olmadığımı görmek sevindirdi beni desem yalan olmaz...gerçekten yaşayan anlar 7 aylık evliyim eşim iş nedeniyle evde pek olmuyo,hele gurbette olunca insana dahada zor geliyor...yeni atamam oldu şükür işle idare ediyorum ama yinede evde yanlız kaldığım oluyor su anda olduğu gibi ve sıkıntıdan patlıyo insan...
aynen aynen... yalnız kalan kadınlar bir konussa daha cok ortak noktaları cıkar da...
ben birkaç gece önce boğazıma takılan şey yüzünden boguldum gece ve evde yalnızdım. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın... hayatın ve gerçekler arasında gidip geliyorsun nefessiz kalınca.
geçmiş olsun canım hangi ildesin
tanıdık yokmu hiç? ya da arkadaşın..
benim apartmanım öyle suratsız insanlarla doluki kadılı eşli çalışıyo hepsi ama aprtmanda karşılaşsan bir selam vermezler o derece
eşime diyorumki başıma bişi gelse allah korusun hırsız girse bana bişey yapsa çığlık atsam kimse ne oluyo demez umurlarında olmaz
insanlar insanlıklarını kaybetmiş malesef
canım bağırdım, öksürdüm afedersin böğürdüm ama kimse duymadı. kapıyı açmasam kapıcı 4 gün ne oldu demez, arayan kızı meşgul etmeyelim müsait degildir belki der arasalar acmasam sorun olmaz. eşimle de tartışmıştık o sırada, ailem çok takılıp önemsiyormus gibi gözükmek istemiyorlar... ölseydim kalsaydım cesedim 3-4 gün evde çürürdü herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?