Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

bizde eşimle ayrı şehirlerdeyiz maalesef.en fazla 2 ayda bir görüşebiliyoruz.kızımı kış şartları zor diye babasının yanına göndermiştim 3 aydan fazla göremedim.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.çok zor anlatılamaz.
şimdi kızım yanımda 3 hafta oldu.haftaya yine gidecek bakalım ne zaman görebileceğim tekrar.artık eşime bırak işi gel demeye başladım.çok koydu yanlızlık.ailenin parçalanması çok zor.erkekler evde oturamıyor maalesef işimiz zor.

ayrılık,ayrılık...yaman ayrılık...
gerçekten zor,yanında olmasını istediğin biri varken yalnızlığa alışılmıyor.
yanında değilken bile yanındaymışsın gibi yaşıyorsun kimi zaman...
kimi zaman da hiç hayatında yokmuş gibi davranıyorsun...öyle çelişkili bir durum.
Allah kimseyi sonsuz ayrılıklarla sınamasın...tüm yalnız arkadaşlarıma sabır diliyorum

peki hiç korkmyomusunuz yalnız kalmaktan ben korkarım beni,m eşimde şehir dışında ve biz annemin evinde kalıyosruz evimden uzaktayım kaç aydır. o kadar özledim ki evimi ama cesaret edip de tek başıma kalamıyorum. nasıl kalıyosunuz arkadaşlar bende evime gitmek istiyorum eşim daha bir kaç ay yok.

kızlar üzmeyin kendinizi eşinden ayrı ömür geçirenler var bizim en kısa ayriliklarimiz 7ay sonra bi ay izin sonra bi daha...
kısacası senede 1ay bile yapmiyor 14 ayda bir ay...
yalnizlik zor çeken bilir
bunları yardımcı halinize sukredin kızlar..

benimde eşim 45 gunlugune iş seyahatine çıktı

evimden başka yerede gidesim yok , annem kardesımın evine çağırdı ama gitmicem birazcık darıldım kardeşime..

ramazan ayındayız uyuyarak gecer gunler... birazda kpssye hazırlanıyorum işte bu şekilde geçiçek gunlerim

Bu topikte yalnız olmadığımı hissettim...ne kadar çok kişi varmış bu şekilde olan...3.5 yıllık evliyim ve iş dolayısıyla halen biraraya gelemedik ve nezaman geleceğimizde meçhul...artık o kadar bıkkınım ve moralmen çöküğüm ki...yataktan çıkasım kimseyle görüşesim gelmiyor bazen ahh...

Konuyu hortlatıcam ama aynı durumda birileri varsa konuşmayı çok isterim... Eşim iş gereği 1 buçuk aydır yurtdışında, 10 gündür yanındaydım 2 gün önce döndüm. Döndükten sonra çok kötü hissediyorum. Bu cuma dönecekti ama 1 hafta uzadı dönüşü, haftaya cuma gelecek. İnşallah döndükten sonra tekrar gitmesi gerekmez, bu belirsizlik beni mahvediyor... Eşinden uzak olanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…