Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

ahh canım bu aslında o kadar cok kişinin sorunu ki.. ilk başlarda dayanırım katlanırım dedim ama evliyken de öyle çok sık ailene gidip kalamıyorsun. hem eşin hem de onlar bunun böyle olacagını bilerek evlendigini biliyorlar cunku.

evet gorusmeme konusunda haklısın tatlım ama bir baska acıdan bakılınca da kendini o kadar olgun goruyorsun ki karsindakinden de aynı seyi bekliyorsun. ornegin bir arkadasim davetimle bana kahveye geldi aksam ve muhabbet uzadı saaat 10 bucuk gibi evin onundeki arabasına binmesi gerekiyor, inan bana eşini aradı sonra o eşini aradı bende kalmasi vb filan sözkonusu oldu. sebepse evden cıkıp arabasına kadar korktugu icin yuruyememesiydi... bunu sen gidince gunlerce o ıssız dedigin yerde kalacak kadına söylüyor ve kendini kötü hissettiriyorsun... o gece onu bıraktım ve geldim. ama içim acıdı o kocasının ilgisi ve onun nazının durumu nasıl lehine çevirdiğine. ve inan o daha kıymetliydi. ve gidip sıcacık evine kocasına sarılıp uyuyacaktı.. ben de eve geldim ve bilgisayarımı actım ve yine sizlere sarıldım...

not: mesajın virüsvirüsvirüs olarak gelmiş canım neden ki? link oldugu için galiba. burada da devam edebiliriz sorun degil.

bu arada bir anneysen, emin ol süper bir annesin...

evet karşıdan bakılınca ne yapalım kendi seçti kendi tercih etti
bile bile evlendi deniliyo..çok duydum bu lafları çevremden..halandaha nasıl evlendin(eşimin işi nedeniyle tayin olaylarımız var doğuya gidicez kısmetse seneye)nasıl kabul ettin istblda doğdun büyüdün nasıl yapıcaksın diyenler var..onlara cevabım çok net ama.sağlık olsun huzurum olsun dünyanın neresi olursa olsun farketmez herkes yerinde iyi olsun yeter.herkes benden daha çok düşünüyo bu durumu diyorum yani ben bu kadar kafama takmıyorum hayrett bendemi bi sorun var acaba diyorum

tabi senin ve senin gibi eşleri aylarca gelmeyenlerin işi çok daha zor
eşinin ilgisizliğinden yana şikayetin varsa bence ona açık dille anlatmalısın
bunca şeyin üstüne onun ilgisizliği varsa senin için en zoru bu olur..çünkü biraz düşünce bir kaç tatlı söz bütün kötü şeyleri görmemeye yetiyo ama bunlarda olmayınca hiç çekilmiyo :97:

özelden tekrar yazayım bakayım :)

iltifatın için çok sağol hayatım ama malesef anne değilim
2 senedir bu yolda çaba gösteriyorum

aysencim inan dediklerinde son derece haklısın bunun sırrı da olgunluk ve yasanmislik. umarım sen de en yakın zamanda anne olursun bende de durum aynı. denk de getiremiyoruz hem de olmuyor öyle kolaylıkla. bunları da konusuruz tabii. ama inan yazdıklarını okuyunca beni gercekten anladigini anladım.

simdi cıkmam gerekecek ama yarın burada olur dertlesiriz. esimin gelmesine 2 gun kaldi, camasirlari yikamistim onlarla ilgilenmem gerekecek. tekrar tanıstıgımıza cok cok memnun oldum tekrar gorusmek uzere.

bu arada konuyu okuyup cıkanlar var - toplumdaki insanlar var dinlerler gecerler. arkadaslar bildiklerinizi dertlerinizi paylasin kadınlar kulübü olalım beraber...

tamam canım hadi az kalmış bolll boll hasret giderin en güzel şekilde geçirin vaktinizi
bende açar açmaz baktığım topiklerin arasına eklyiorum hemen :)
görüğşmek üzere canımcım

bu konu da iyiymiş.. beenim eşimde uzakta.. 2008 de evlendik ve topu topu 1,5 yıl felan birlikteydik.. onun dışında 6ay askerlik yaptı.. 3ay maraşta çalıştı sora istanbula geldi iş için.. evide getirdik.. burdaki işten ayrılınca trabzona gitti.. üstelik bende gittiğinde 3 aylık hamileydim.. şuan 7,5tayım ve eşim yozgatta ( gerçekten çok çok zor... bben ist. o yozgatta.. biriyle konşmaya başlayıca susmuyorum hatta konuşmamaktan dolayı sesim kısılıyo:) allahım hepimize yardım etsin. amin.

ahh ahh daha sizleri tanıdıkça ne hikayeler çıkacak kim bilir... o eskidenmiş insan doğar büyür memleketinde evlenir, herşeyi kocasıyla coluğu cocuguyla yasarmis. simdiki hikayelere bakıyorum da...

canım bizler buradayız. hissediyorum çok köklü dostluklar da kurabiliriz burada.. aramıza hoşgeldin.

teşşekür ederim..herkesin gönlüne göre versin allah...çok zor artık yaşam eskisi gb değil....

hem eskisi gibi degil hem de eskiden getirdigimiz duygu ve ogrenilmis dusuncelerimiz bizlerle hep. keske herseye yepyeni baslayabilsek diledigimizce davranabilsek.

su an sartlar elverseydi hangimiz ayrı olurduk..

kesinlikle öyle... izin için geldiğinden işine son verildiğini ilk baş söylememişti bana üzülmeyim diye... çünkü hangi şartlarda gitti oraya.. ben hamileyim.. virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus 72yaşında adam seninle çalışmak istemiyorm demiş bile bile benim hamile olduğumu.. geldiği zaman söyledi... aslında bi yandan da sevindim yanımda olsun diye.. ama sora 10 gün sora iş buldu yozgattan gitmesi de gerekiyodu.. dediki bebeğimiz ve senin için gitmem lazım dedi.. o gün valizini hazırladım ve inanılmaz kar vardı ilk gün hertaraf buzlu gece yola çıktı.... şuan allahıma şükür sağ salim orda... ben burda...çok zor yaa

şşşşş esycim, senin extra sabırlı ve umut dolu bakman gerekiyor. önce taşıdığın canı düşün çünkü eşin de onu ve seni düşünerek orada çalışıyor. birbirimize destek oluruz sen merak etme...

evet haklısın canım.. zaten onu düşünerek biraz daha cesaretleniyorum diyim.. işte aslında budur paylaşmak hayatı dimi...

tabii ki canım. sürekli yan yana olan eşlerin de binbir sorunu var ayrı olanların da. belirli bi amaç içinse katlanılır Allah daha büyük sabırlar verir. yeter ki aranızda sorunlar anlaşmazlıklar olmasın..

kızlar başlığı görünce kendimi gördüm sanki. biz de eşimle iş dolayısıyla ayrıyız. haftasonları gelebilyior sadece eve. ben haftaiçi yalnızım.ailem yakınımda ama yine de evimde kalıyorum. allahtan çalışıyorum yoksa kafayı yerdim tek başıma. akşamları da zar zor geçiyor. işten geç geliyorum aileme gidiyorum eve dönüyorum derken gece oluyor zaten. eşimi çok özlüyorum haftasonları gelmek bilmiyor. ama daha da uzağa gidecek eşim.güneydoğu görevi olacak, eş götürülemeyecek bi yerde benden uzakta soğukta, terörün dibine gidicek. aklım kalbim hep onunla. benim gibi eşi uzakta olan sizleri görmek içime biraz su serpti. bu yüzden bebek planlarımızı erteliyoruz hep.

canım yine şanslı sayılırsın... benim eşim doğuma bile en fazla 5gün izin alabilicek... ve bulunduğum şehirde ne ailem var ne de eşimin ailesi var.. evde tek başımayım.. ve işsiz üni. meezunuyum...sadece dayım var burda ama onlarlada görüşemiyorum çok sık... uzağım biraz.. onlar bahçelievlerde ben beylikdüzünde..

canım ya çok üzüldüm, ama eşlerimiz de mecbur olmasalar yanımızda olurlardı. yapacak bişeyimiz yok. bebeğin olacakmış onunla vakit nasıl geçer anlamazsın bile. ailen gelir belki yanına bebek doğunca. en azından ihtiyacın olduğunda arayabileceğin bi dayın da varmış. kimse eşin yerini doldurmuyor malesef. hele akşamları karı koca evlerine giden çiftleri görünce içim parçalanıyor. inş tez zamanda kavuşuruz ama bizim daha çok var malesef.

Selam kizlar, bende sizlerle ayni kaderi paylasiyorum. Evlendim evleneli böyle yalniz kalmalardan biktim acikcasi. Önceki kaldigimiz sehirde yapayalnizdim, ailem cok uzaktaydi. Simdi aileme yakinim ama yinede herzaman gidilmiyorki.. Of of Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin.

aynen.. şimdi bide hamleyim yaa... duygu tavan yapmış durumda:)))bgn bebeğe bişiler alayım dedim çıktım.. elele karı koca geziyolar felan.. ağladım resmen wc ye gidip bide gülüyom bitaraftan.. halime... yaa allah dermansız dert vermesin... aiilem gelcek evet doğuma yakın...

günaydın kızlaaaarrrr... içim acıdı yazdıklarınızı okuyunca. ben de eşimden ayrıyım askerlik dolayısıyla. özlem çok zor. 3 aydır ayrıyız 2 ay sonra gelecek ama günler ay aylar yıl gibi... yanımdayken herşey ne kadar da kolaymış, günler nasıl da kısaymış. sizin durumunuz daha zor ama Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…