Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

kızlar valla zdurumlarınız zor olmalı üzüldüm baya ama kndıme de üzülüyorum :93: bn evlı deılım ama nısanlımla uzaktayız evlenmemıze 3yıl var off offf oda bu yıl dgsy gırck umarım glırde bnm oldugum yre bu hasret bıter umarım sızlrınde kısa zmanda bu hasretlerı bıter dılegımle günaydınlarrr....

günaydın kızlar,

evet durumumuz zor biliyorum ama bunu zor olarak değil doğal olarak düşününce geçiyor zaman. Allah kimseye yaşatmasın tabii ama askerlik, nişanlılık inanın bana tatlı ayrılıklar. inşallah en kısa zamanda kavuşur mutlu yarınlara beraber yol alırsınız.

evli olduktan sonra bunu yaşamak ve sorunlarla birleşmesi daha da zor.

evet tatlım dogal dusununce daha koly olur hrsey bıde cocuk fln varsa oyalanırsın onunlada sonucda oda ıstemezdı böle olsun ama sartlar bıde bu türkıye kosullarında iş bulmak artık okadar zorkı herkes nerde olursa atlıo ısın pesıne malum artık ekmek aslanın agzında deıl kuyruğuna indii evet aslında nısanlılık fln tatlı ayrılıklarda bız gecen senede ayrı oldugumuz ıcın artık uzakda olunca sorunlar 5katına cıkar oldu dısarı cıkıorum cıkma gec donme cıkmıorum sen asosyal oldun tövbeee elıme alcam masayı sonunda verıcm sopayı

ben şu an telefonda konuşmaktan msnden e-maille biriyle haberleşmekten nefret ediyorum... kavga etmekten kendimi anlatamamaktan ve ona iş dışında da bir hayatı olduğunu öğretmeye çalışmaktan yoruldum...

evet hakılısın ınsan bı sure sonra kımseylekonusmak ıstemıo cunku onların 4+4luk hayatını gorunce azda olsa kıskanıo ve hemen su soruyu soruyo kendıne neden bızde böle deılız dıye cok ıı anlıorum senı belkı bndn buyuksundur bılmıorum ama söle dusun belkı faydası olur sana sımdı uzagım bılıorum ama bıze yeteck duruma gelınce durumumuz duzelınce herksde bız bakıcak ımrenıcek dıye motve et kendını..sanırım ev hanımısın anladıgım kadarı ıle esının calıstıgı yere tasınma gıbı durumun yokmu cnm kndını bukadar uzucegııne sartlar zor olsun ama yanında olsun...

canım inan bana bütün şartları denedik ve hep aynı yola çıkıyor sonuç. neticede diger mesajlarda da konustugumuz gibi iş söz konusu olunca çok fazla seçenek kalmıyor. burada bence en büyük görev bekleyene değil gidene düşüyor ÖNCE. sonrasında digerine destek olmak düşer tabiiki de, yalnız kalan bir kadın olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden. şu an çok gerginim çünkü 5-6 gün önce evde boğuldum nefesin tıkandı kaçan birşeyden dolayı ve ölümle pençeleştim, sonra düşündüm herhangi birşeye değer miydi?

sonuçta mesele olan ben değilim de, böyle yalnız olanların yanında olmak adına da actım bu topigi. mutlaka paylaşacaklarımız, birbirimize destek olacagımız anlar olacaktır tatlım. bir nevi sohbet konusu gibi bile düşünebilirsiniz.

öncelıkle çok gcmıs olsun tatlım tabıkııcbırseye degmez senın sag olmandan daha önmlı ne var su hayatta umarım bırdaha böle bısey yasamazsın gercekten zor durum yanı her ıs deıstırdıgındede evı tasıyamassınkı göcebe gıbı umarım kısa zmanda sartlarınız hayırlı olur sızın ıcın ıı yapmıssın cnm sdc kendının bu durumu yasamadıgını gorup bı nevıde olsa rahatlıosundur...

ah canım ah... umarım hayat bize yakında gülümser..

annemmm kıyamam sana ben sen hersyın en ıısını hak edıosun hıc suphem yok gel kıs bosver kocısını bn alım senı nufusuma umarım bıtanem en kısa zmanda hayat sana gulsun

çocuk da yapcaz ama senle, bir de iri olcan yanında yattım mı güç toplıycam, romantik olcan bana vs vs.

seni hep burda görmek istiyorum

okuuyunca kendimi buldum desem bir anbende eşimden ayrıyım ama onun değil benim işim dolayısıyla ve bende hamileyim eşimailem hepsi uzakta ben burda tek başınayım birde burda iş yerinde ve evde sonurlarla başetmeye çalışıyorum AllAH hepimizin yardımcısı olsun...

ben hamile de kalamıyorum :)

sn iste bibiğimm çocukda yaparıs karıyerde şiit nen karı bana cay koyy hadı bakımmm benm zate odun bı nısanlım oldugundan romantıklıgın alasını bılıorum hergecem yatamıza kırmızı gullerkoyarımm aa nidimek burddayım yavru ceylanımm

dur bi benimki gelince kavga edelim bu teklifini değerlendircem :)

günaydın kızlar,
yalnızlığımı paylaşacak benim gibi arkadaşlar bulduğuma çok mutluyum bugün. iş yerindeyim ama aklım eşimde. haftasonu nöbetçiymiş gelemicekmiş. belki pazar günü gelirim dedi.

olsun canım ne yapalım olacak bunlar. yeter ki bunu huzurla karşılayın. ben bunu 4 yıldır yaşadığım için artık sinirlerim yıpranmış...

selam yalnızlığın yorgun savaşcıları

benimde moralim bozuldu şu an
ne zamandır eşimin işiyle ilgili bi durumu vardı yeri değişcekti böylelikle geceleri gitmiycekti normal insanlar gibi bi hayatımız olucak diye hayaller kurarken...
fos çıktı hepsi çok pis küfür edesim var ama neye kime

aaa ne oldu canım verdikleri sözü mü tutmadılar? o anlamda üstlere ben pek güvenmiyorum da. biz defalarca konustuk alısın bu duruma söyle esine o da alıssın otursun evde beklensin dendi. sana umarım böyle birşey olmamıştır tatlım benim...

kızlar iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ben de bazen. eşimle birbirimizi çok özlüyoruz. birlikte vakit geçirdiğimiz zaman rüya gibi geçiyor yani. hiç öyle günlük kavgalarımız streslerimiz olmadan geziyoruz, film seyrediyoruz. her akşam evde olduğu günlerde bakıyorum ki yorgunluktan falan vakit kalmıyor sarılıp tv izlemeye bile. ev işleri falan derken erkenden uyumak gerekiyor sabah yine iş güç var çünkü.
özlemek bile güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…