- Konu Sahibi nonameanymore
-
evet tatlım dogal dusununce daha koly olur hrsey bıde cocuk fln varsa oyalanırsın onunlada sonucda oda ıstemezdı böle olsun ama sartlar bıde bu türkıye kosullarında iş bulmak artık okadar zorkı herkes nerde olursa atlıo ısın pesıne malum artık ekmek aslanın agzında deıl kuyruğuna indiievet aslında nısanlılık fln tatlı ayrılıklarda bız gecen senede ayrı oldugumuz ıcın artık uzakda olunca sorunlar 5katına cıkar oldu dısarı cıkıorum cıkma gec donme cıkmıorum sen asosyal oldun tövbeee elıme alcam masayı sonunda verıcm sopayı
evet hakılısın ınsan bı sure sonra kımseylekonusmak ıstemıo cunku onların 4+4luk hayatını gorunce azda olsa kıskanıo ve hemen su soruyu soruyo kendıne neden bızde böle deılız dıye cok ıı anlıorum senı belkı bndn buyuksundur bılmıorum ama söle dusun belkı faydası olur sana sımdı uzagım bılıorum ama bıze yeteck duruma gelınce durumumuz duzelınce herksde bız bakıcak ımrenıcek dıye motve et kendını..sanırım ev hanımısın anladıgım kadarı ıle esının calıstıgı yere tasınma gıbı durumun yokmu cnm kndını bukadar uzucegııne sartlar zor olsun ama yanında olsun...
canım inan bana bütün şartları denedik ve hep aynı yola çıkıyor sonuç. neticede diger mesajlarda da konustugumuz gibi iş söz konusu olunca çok fazla seçenek kalmıyor. burada bence en büyük görev bekleyene değil gidene düşüyor ÖNCE. sonrasında digerine destek olmak düşer tabiiki de, yalnız kalan bir kadın olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden. şu an çok gerginim çünkü 5-6 gün önce evde boğuldum nefesin tıkandı kaçan birşeyden dolayı ve ölümle pençeleştim, sonra düşündüm herhangi birşeye değer miydi?
sonuçta mesele olan ben değilim de, böyle yalnız olanların yanında olmak adına da actım bu topigi. mutlaka paylaşacaklarımız, birbirimize destek olacagımız anlar olacaktır tatlım. bir nevi sohbet konusu gibi bile düşünebilirsiniz.
öncelıkle çok gcmıs olsun tatlım tabıkııcbırseye degmez senın sag olmandan daha önmlı ne var su hayatta umarım bırdaha böle bısey yasamazsıngercekten zor durum yanı her ıs deıstırdıgındede evı tasıyamassınkı göcebe gıbı umarım kısa zmanda sartlarınız hayırlı olur sızın ıcın ıı yapmıssın cnm sdc kendının bu durumu yasamadıgını gorup bı nevıde olsa rahatlıosundur...
ah canım ah... umarım hayat bize yakında gülümser..
annemmm kıyamam sana ben sen hersyın en ıısını hak edıosun hıc suphem yok gel kıs bosver kocısını bn alım senı nufusumaumarım bıtanem en kısa zmanda hayat sana gulsun
canım benımm senı nasılda anlayabılıyorumbende nerdeyse 1 yıllık evliyim eşimle daha toplasan 1-2 ay aynı evde kalabildik,iş dolayısıyla ayrıyız km lerce uzakta,daha kötüsünü ister misin ? hamıleyım eşim belki doğumumu bıle göremez daha da kötüsü ne bılıormusun doğumdan en fazla 1 ay sonra askere gidecek,bebğini belki hiç belkide çok az görecek,bazen insanların planları istedikleri gibi gitmiyor,ha tel dersen evet ulaşabılırım ona ama bu uzaklık bizi iyice gerdi,sürekli kavga edıyoruz,yanımdayken kuzu gibiyim,bu arada evıme hırsız girdi evden ıyıce soğudum,ne temızlık ne yemek yapıyorum ne kendıme bakıyorum,umrumda deil,ev benım gıbı değil,evli gibi değilim
keşke yanımda olsada ne yaptın yemek dese,kapıyı o çalsa,onla uyusam,uyansam,kısmetse bi oğlum olacak ne kadar tersini söylesemde eşimin yerini tutamayacak ve ben onu hep çok özliycem,
okuuyunca kendimi buldum desem bir anbende eşimden ayrıyım ama onun değil benim işim dolayısıyla ve bende hamileyim eşimailem hepsi uzakta ben burda tek başınayım birde burda iş yerinde ve evde sonurlarla başetmeye çalışıyorum AllAH hepimizin yardımcısı olsun...
sn iste bibiğimm çocukda yaparıs karıyerdeşiit nen karı bana cay koyy hadı bakımmm benm zate odun bı nısanlım oldugundan romantıklıgın alasını bılıorum hergecem yatamıza kırmızı gullerkoyarımm aa nidimek burddayım yavru ceylanımm
dur bi benimki gelince kavga edelim bu teklifini değerlendircem :)
günaydın kızlar,
yalnızlığımı paylaşacak benim gibi arkadaşlar bulduğuma çok mutluyum bugün. iş yerindeyim ama aklım eşimde. haftasonu nöbetçiymiş gelemicekmiş. belki pazar günü gelirim dedi.
selam yalnızlığın yorgun savaşcıları
benimde moralim bozuldu şu an
ne zamandır eşimin işiyle ilgili bi durumu vardı yeri değişcekti böylelikle geceleri gitmiycekti normal insanlar gibi bi hayatımız olucak diye hayaller kurarken...
fos çıktı hepsi çok pis küfür edesim var ama neye kime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?