Esine saygisi olmayan eski Sevgili

Sizin rahatsız olmanız gereken bir durum yok ki şu an, ne diye dert ediyorsunuz? Sizi ağzına dolamışsa o onun ayıbı, utanmazlığı ve saygısızlığı. Kendini küçük düşürüyor ahlaksız. Ha yazar eder o zaman eşine göstermekle tehdit ederseniz kuyruğunu kıstırıp kaçar merak etmeyin. Başıma geldi de aynen böyle oldu çünkü :KK53:

Siz kendinizi suclu hissetmediniz mi ? Ilk defa böyle birseyle karsilasiyorum. O yüzden sasirdim kaldim. Napicagim

Maalesef bazıları böyle karaktersiz oluyor benim en yakın arkadaşımın eski sevgilisi evli olduğu halde kız kimle ciddi ilişki kursa gidip yaşadıklarını anlatıp ayırmaya çalışırdı.Artık nasıl anlatıyorsa arkadaşım kaç defa terkedildi onun yüzünden.Bizim yaşadığımız şehirde çok küçük ve herkes birbirini tanıdığı için laf çok çabuk yayılıyor.Sizin yerinizde olsam birdaha bu lafı duyduğunuzda söyleyen kişiye birdaha benim hakkımda konuşursa eşine söyleyeceğim şeklinde haber gönderin bakalım birdaha söylüyor mu ?

ayyy olay. Tesekür ederim. Süper bir fikir.

Siz kendinizi suclu hissetmediniz mi ? Ilk defa böyle birseyle karsilasiyorum. O yüzden sasirdim kaldim. Napicagim

Hayır, niye suçlu hissedeyim, benim yaptığım birşey yok ki. Aksine şükrettim ki öyle bir mikrop çıkmış hayatımdan. Eşi namına üzüldüm, onun yerinde olmayı kimse istemezdi. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmadığın sürece olanların hiç biri seni bağlamaz.

Back
X