Eşine striptiz yapan varmı?

:1shok::1shok::1shok:istemem yan cebime koy yap barisırnaşık şey cok acık sozlusun masallah kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

Cevap vercektim amma vazgeçtim.
Oruçluyum yav akşama görüşelim.kaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm yaa ben hiç beceremiyorum bunu becermem için uyumlu bi eş olması lasım benim eşimde sagulsun çok uyumludur hhee:sm_cool: sitipriz degilde güzel danteli iç çamaşarılarıyla üstüme bişey giyimeden bulundugu odaya gidiyorum ayrı bi koltukta oturuyorum adamı baştan çıkarmak için elimden geleni yapıyorum oturuyorum kalkıyorum dolanıyom odada sonrada gidip yatıyorum eh sonra eşim dayanamayıp geliyo kaydirigubbakcemile :asigim: Şeniz birazda eşiniz uumlu olcak uyumlu degilse yandınız ne yapsanız yaranamasıznızkötükedihüso

suan evli değilim ama evliliğe doğru gidiyorum.
Kocişim istesin herşeyi yaparim bazi iki üçşey hariç kurralarim var.
Yatakodasinda kocamla yaşadiğim her istediğini yaparim
kocişim o benim

yaw bu Sadness kilise müziği gibi beğenmedim:dilcikar:

Kylie Minogue chocolate
Alicia Keys - Fallin

ilk aklıma gelenler..
sırf bu konuya özel klasörüm var lazım olanlara yardımcı olurumkaydirigubbakcemile3

hehee bizde ne cevherler varmıs böyle yavvv:))) evli degilim ama evlendigimde yaparım sanırım severim degişikligi hep aynı sıkar diye düsünüyrm

9.5 hafta da Kim basinger şu müzikle striptiz yapıyordu. bence çok da yakışmıştı:
Joe Cocker- You can leave your hat on.
(netten şarkıyı indirebilirisn, hatta filmin bu sahnesinden de bir kaç figür kapılabilir)

hehee bu cooooook hos bi sarki tam bize göre hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-
benim göbüs iyice ciktiginda biraz zor olcak ama simdi iyi gidiyor hihoyyyt

erkekler böyle şeylere düşkün oluyorlar eğer eşiniz isterse yapın derim çünkü cinsellik manatonluğu sevmez biraz renklendirmek sizin elinizde...
Ben yaptım ve eşimin istediğini hissedersem gene çekinmeden yaparım utanılacak bişey olduğunu sanmıyorum e kocam nede olsa...

eşlerin birbiri ile cilveleşmeleri bile striptiz degeri tasıyo
evlenince eşim bana yapmana gerek yok dese bile yapardım sanrım
biz en katı kadınların bile dogasında var cilve yapmak eşi için bişiler yapmak duygusu

ya bazı cevaplar o kadar eğlenceli ki kaydirigubbakcemile5naniknanik

bi de şu var kocalarınızdan niye çekiniyorsunuz onu anlamadım ben :uhm: içinizden gelmiyorsa o başka veya kocanızla ilişkiniz o derece iyi değildir falan filan..ama çekinme utanma olmaz bence :sm_confused: olmamalı

ayrıca Melan_coly tavsiyelerine bittim şekerim hihoyyyt

böyle bir durumda olmakdan hiç hoşlanmazdım herhalde allaH size tek başınıza bir yuva nasip etsin:CüvCüv:

2 yıldır evliyim ondan öncede 3 yıl çıktım ama hala utanıyorum zaten biliyordum bende tuhaflık olduğunu yazılanları okuyunca emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…