Eşine striptiz yapan varmı?

kaydirigubbakcemile2
sositososito
:jeyyar:
:teytey:
.........bilmem anlatabildim mi...sengözlerimebaksanab

Gız melan_choly adamın canına okuyon demek :jeyyar: :roflol:

PRENSESİST HADİSEDEN HADİ DELİ OĞLKAN HADİ BELİME DOLAN NASIL AMAAAAAAAAA kaydirigubbakcemile DOLANİM YAFRUMM :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaww ben ne cahilmişim millet neler yapıyor kocasına benim hiç aklıma gelmez alla alla ya bende mi yapsam ne

şımarmazmı bu herüfler acep yapınca

yaww ben ne cahilmişim millet neler yapıyor kocasına benim hiç aklıma gelmez alla alla ya bende mi yapsam ne

şımarmazmı bu herüfler acep yapınca ?

kızlar asşlında böyle şeyler eşleri eve daha çok bağlıyo.dışardaki hatunlardan beklentileri kalmıyo.ama şu an yapamam.koca göbüşü sallaya sallaya striptiz mi yapayım.aa valla heyecandan karşısında doğuruveririm.zati 1 ay kaldı...

TUSLU ÇEREZİM SARKI HISLI AMA İÇERİĞİ ADAMI DELİRTCEKK CİNSTENN :lepi: BENCE STRİPTİSİ ADAMI BAĞLAYARAK YAPMAK LAZIMKİHİÇ BİŞE YAPAMICAK.AMA SEN ONA HAFİFCE DOKUNCAN ADAM İİCE DELİRCEKK TABİ ÇÖZÜLÜNCEDE ARTIK O SENİN CANINIMI ÇIKARIR BİLEMEM HEUEHUEHUEHUEHEUhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

evet panzehircim bağlamak lasım bazılarını. Gerçi ben benimkini bağlamamıştım ama dokunmak istediğinde de izin vermemiştim bi işim var seni bağlamam lazım dur kıpraşma da kaydirigubbakcemile diyemem gerçi ben

anam bu sitenin karıları da azmış.:1shok:valla ben evde tek değilim.evde kimi ararsan var anasını satıyım.kayınvalide,görümce,kayınbaba...kaydirigubbakcemile.bi mum ışığında kocişime yemek hazırlayıp sürpriz bilem yapamadım bırak adamı yatağa bağlamayı.valla bunların özlemini çekiyorum yalan yok.senağlama

Alemsiniz hatunlar :jeyyar: ne diimmkaydirigubbakcemile3
Topiği okuyorum arka fondada Emre Altuğ bağrınıo...
Sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcakk olucakk...die
Evlendirin artık beni yaw.
Ben koca istiemm:teytey:kaydirigubbakcemile2

:1shok::1shok::1shok:istemem yan cebime koy yap barisırnaşık şey cok acık sozlusun masallah kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

arada simarsa nolcak canim allah askina koca senin degil mi alirsin simarikligini yiine

eger buna yanlis yada ayip diyen kadin varsa bunun erkegi aldasada sasmamak lazim erkegimin aklini basindan almak icin bundanda fazlasini yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…