- Konu Sahibi prensesist
-
ne sanslısın valla bnde ısterdım kocamın yapmasını=) bnde yapmak ıkstıyorum hatta evde kendıkendıme yapıorum nası gorunuyo dıe akşam olnca olmuo valla.sylemıomda kalıo gıdıoBenim kocam yapar valla ben yapmam,seyretmesi daha güzel kanımca:dilcikar::dilcikar:
2 yıldır evliyim ondan öncede 3 yıl çıktım ama hala utanıyorum zaten biliyordum bende tuhaflık olduğunu yazılanları okuyunca emin oldum
utanılcak bişey yok arkadaşlar erkekler de ateşli kadınları seviyor yani her gece fasulye yenmez arada renk katmak lazım. yeni evli de olsan arada yapılması gerekir .. sadece onun için değil önce kendin için. bu arada striptiz poker oynayan var mı bilmem ama yenildikçe soyunmak istiyorsan bunu tavlada remide de yapabilirsin.. üstelik yatak odasında yatakta oynasan daha harika olur ..
utanılcak bişey yok arkadaşlar erkekler de ateşli kadınları seviyor yani her gece fasulye yenmez arada renk katmak lazım. yeni evli de olsan arada yapılması gerekir .. sadece onun için değil önce kendin için. bu arada striptiz poker oynayan var mı bilmem ama yenildikçe soyunmak istiyorsan bunu tavlada remide de yapabilirsin.. üstelik yatak odasında yatakta oynasan daha harika olur ..
bende yapmayı cok ısterdım ama utanırım bıde gulecem dıye yapmazdım herhalde ama fılımlerde felan gorunce hoş gorunuyorlar kızlar eşimız yapıyor derken dogrumu soyluyorsunuz eşimım yaptıgını duşunemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?