• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

kıslaar yapamam die bişi yok bakın prensesistimden örnek alın. Profosyonel olma yolunda bile ilerliyo :) Kİmse anasının karnında stiriptizci doğmadıya ;) Yatak odasına direk de dikmiyoruz elbette :roflol: Azcık dans azcık yavaş soyunma denemeye değer valla:lepi:

EHEH süper tarif ettim tuzluçerez:)
bende prof. değilim ama bakalım kendi çapımda denemeler yaopıyorum.

bu bekarlar bizden hızlı çıktı yaw:)

kızlar muhabbetinize samimiyetinize bayıldım kaydirigubbakcemile5 aslında düşününce zor değilmiş gibi geliyor, ama uygulamaya gelince utanıyor insan :utangac: o yüzden bekar biri olarak , yapmış ve yapma yolunda kararlı olanları tebrik ediyorum :hooray: kaydirigubbakcemile3

kizlar yaaa asil güzel ne oluyor biliyonuzmu kocalarinizi yada sevgilelerinizi sandalyeye oturtun ilk ellemesine izin vermeyin sonra birakin oda size eslik etsin :)) :))
bence bi iliskide sexs yasantisida cok önemli :)) kocaciklarimizi daha cok baglariz kendimize :))

kizlar yaaa asil güzel ne oluyor biliyonuzmu kocalarinizi yada sevgilelerinizi sandalyeye oturtun ilk ellemesine izin vermeyin sonra birakin oda size eslik etsin :)) :))
bence bi iliskide sexs yasantisida cok önemli :)) koccaiklarimizi daha cok baglariz kendimize :))

nası yani cnm anlamadım birlikte mi soyuncaz :uhm:

evet evet etsin ben benimkine sölicem yarın akşam bakalım kabul edicekmi ..

ya eğer bişeylerin ucundan tutup,evliliğine hyecan katmazsan kocanı kaybedersin,
ben böle diyen kadınlara çok kızıyorum yok artık bizden geçti çocluk çocuğumuz var bilmem ne olsun çocuğun ya uyuduktan sonra kilitle kapıyı.. Ben ağlanan kadınlara çok kızıyorum .kocamın gözü dışarıda bilmem ne diyorlar,,

Son düzenleme:
o degilde asil olrak sitriptiz poker oynayan var mi hic aranizda onu merak ettim hakkaten zevkli oluyor mu?

oy oy oy konuya farklı bi boyut :roflol: o ansı oynanıyo arkadaşım biras bilgi versene :teytey:

cok bildigimden degil aslinda iste bildigin poker oynuyorsunuz karslilikli yenildikce bir kiyafetinizi cikariyorsuunuz
hic oynayan var mi merak ediyorum ben de :jeyyar:

Back
X