• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

haklısın prensesistim asıl çoluk çoçuğa karıştıktan sonra biraz ilişkiye renk katma gerekiyo. Zaten evliliğin ilk yıllarında dokunsan etkileniyolar :roflol: Valla başlarım striptizine der köşe bucak kovalar seni :roflol:

özelinizi burda açıklamanın kime ne yararı var anlamış değilim...
iki kişi arasında yaşanan (ayyyy ben şöyle ,ayyy bende böle yazık:)özellerimizi tüzellerimize karıştırmazsak daha iyi olur bence...
daha kaliteli topikler açmaya sewgiler....hayırlı ramazanlar

iki kişi arasında yaşanan (ayyyy ben şöyle ,ayyy bende böle yazık:)özellerimizi tüzellerimize karıştırmazsak daha iyi olur bence...

biz böyle mutluyuz arkadaşım sanada hayırlı ramazanlar

kimin ozelini ne kadar paylasacigi kendisine kalmis bir konudur lutfen bir daha bu sekilde kalp kirmayin.

Yok yapamam.............yasakkelime
Bütün gün ev işi,temizlik,yemek canım çıkıyor zaten...:delphin:
Bii de strepteas le uğraşamam.laelaelaelaelae
Kocam gelsin bana masaj yapsın olmaz mı?
:lepi:

Bitlicim yargılamak bana düşmez ama bunada biri dur demeli
gttikçe moderneleşiyoruz die terbiyesizleşiyoruz..
gerçi be bunların erkek oldugunu düşünüyüorum
çünkü başlık yani konunun başlığı eşinize diyor
eş demek kanunen nikahlı olmak demek.

Arkadaşlar rica ederim konu dışı mesajlar yazmayınız
Hoşlanmadığınız konu içinde bulunmama hakkınız var
Kişileri yargılamak ise kimsenin hakkı olmayan birşey
Herkes kendinden sorumludur.
Anlayışınıza teşekkürler.

ben konuyu açarken ilgili kişiler yazsın diye açmıştım ama...
yani kimse kimseyi yargılayamaz,herkesin özgürlüğü var..
tamam bende evlenmeden önce bir çok şeyin yapılmasından yana değilim fakat konuya DİNİ değilde MANTIKİ AÇIDAN BAKACAK OLUR(SAM)

bekarların bende çok fazla şey yaşamaasından yana değilim ama
neden karşımdaki insanı yargılamak gibi bir HAKKIM olsunkii.. ???
KİM NE YAPARSA KENDİNE YAPAR..
madem öyle neden o zaman çoğu turist TEcavüZe uğruyor ülkemizde bir de böyle düşünelim kızlar?
Lütfen herkes kendi yazacağı yorumuna bakarsa daha ii olur diye düşünüyorum..
Onlar evli yazıp rahat rahatda konuşabilirlerdi. Fakat büyük bir şey yapıp bekar yazıp da burada bu konuları paylaştılar..Hem burası bir paylaşım sitesi yani kavgaya gerek yok bilgimizi vs. paylaşalım yeter BENCE.. neyse kızlar konuya devamm :):)

Tuzluçerezimm ben şarkı bulamadım düzgün yaa :(

ben konuyu açarken ilgili kişiler yazsın diye açmıştım ama...
yani kimse kimseyi yargılayamaz,herkesin özgürlüğü var..
tamam bende evlenmeden önce bir çok şeyin yapılmasından yana değilim fakat konuya DİNİ değilde MANTIKİ AÇIDAN BAKACAK OLUR(SAM)

bekarların bende çok fazla şey yaşamaasından yana değilim ama
neden karşımdaki insanı yargılamak gibi bir HAKKIM olsunkii.. ???
KİM NE YAPARSA KENDİNE YAPAR..
madem öyle neden o zaman çoğu turist TEcavüZe uğruyor ülkemizde bir de böyle düşünelim kızlar?
Lütfen herkes kendi yazacağı yorumuna bakarsa daha ii olur diye düşünüyorum..
Onlar evli yazıp rahat rahatda konuşabilirlerdi. Fakat büyük bir şey yapıp bekar yazıp da burada bu konuları paylaştılar..Hem burası bir paylaşım sitesi yani kavgaya gerek yok bilgimizi vs. paylaşalım yeter BENCE.. neyse kızlar konuya devamm :):)

Tuzluçerezimm ben şarkı bulamadım düzgün yaa :(

canım benim ağzına sağlık çok güsel yazmışsın bana diyecek bişi bırakmamışsın :) Şekerim erotica albümünü aslında bende inderemedim nasıl şarkılar bilmiyorum. Sadnessi dinleyebildin mi? :enbuyukkk:

benimde esim istiyor ama yapamiyorum hem utanoyrum hem dans etmeyi beceremiyorum hemde kilolarim rahatsiz ediyor komik duruma düsecegimi zannediyorum bu durumda cekici olmaktan cok itici olucakmiism geliyor böyle yani ama yapmayi cok isterdim eminimki esimde cok mutlu olurdu ama malesef :(

eşinizde istiyosa kimden neden utanasınız ki. Benimde dans konusunda yetenekli olduğum söylenemzdi ama çalışınca oluyomuş :teytey: denemeye değer bi özel gününüzde böyle bişey hediye edebilirsiniz mesala ;)

canim ne güzel sölüyosun keske söyledigin kadar kolay olsa benim icn ama ben yapi olarakda utangac biriyimdir zaten esimle evlendigimde sabahlari yaninda pijamalarimi cikariri üstümü giyemezdim afedersiniz o tuvalete gittimi cabuk cabuk giynirdim hemem tabi simdi okadar degilim ama tamda asmis degilim hem öyle bisey yapicak olsam nereye nasil bakacagimi bile sasiririm ben bide gülerim kesin arkadas sitelerden seyrettim demis hangi siteler bunlar acep gerci bende seyretmistim denedim ama yapamadim yani kendi kendime denedim

canım çok fazla üstünde durmamışsın gibi geldi bana. Birass uğraşsan eminim yapabilirsin. İki kıvırcaksın kız, biz millet olarak oynak bi yapıya sahibiz zaten. Çıkar içindeki canavarı :))

neden ki burda cok asiri özel bisey konusmuyoruz genel bi soru ... ve bizde kadin olarak fikrimizi söylüyoruz hepimiz burda kocaman bi aileyiz hic bir arkadasin tanidigin olmasa icinemi atcaksin kafandaki soruyu ???
hos cok derin bi konuya girsekte bu kimseyi ilgilendirmez diye düsünüyorum :) :mymeka:
hayirli ramazanlar arkadasim

Ne zaman boyle bı konu acılsa,konudan rahatsızlık duyan bırı gelıyo yazı yazıyo."Yav konunun baslangıcında rahatsız olan okumasın" dıye yazıyo.Boyle uyarılarda bulunupta paylasım yapan arkadasları neden bozma ıhtıyacı duyuluyo anlamıyorum.Ozel hayatın paylasıp paylasmaması ona kalmıs bısey,kımseyı ılgılendırmez.Baskalarının paylasımlarını okumak ıstemıyosan KONUYA BAKMA :kızgın:

Back
X