Eşine striptiz yapan varmı?

bende tam anlamıyla olmasada yani öyle sehba üzerinde falan değil karşısında yapıyorum zevkli oluyo önceleri çok utanıyordum ama şimdi rahatım

ben yapamam ya utanırım.striptiz nasıl yapıyorsunuz normalmı bunu yapmak sızce o anda ne hıssedıyorsunuz yada nasıl yapabılıyorsunuz bunu?

ben yapamam ya utanırım.striptiz nasıl yapıyorsunuz normalmı bunu yapmak sızce o anda ne hıssedıyorsunuz yada nasıl yapabılıyorsunuz bunu?

karşındaki insanın faltaşı gibi açılmış gözlerini gördükçe se ne kadar kötü yapsanda ( ki azcık oynamayı bilen striptiz de yapabilir die düşünüyorum) o onu görmüyo zaten canım :teytey:

ya ne var bunda benim kocam olsa kesinyaparım hatta hergün kılıktan kılığa girerim yaff striptis bence çok eğlenceli olar sen kaç o kovalasın heuheuehuehueh ne biçim ev hanımısınız yaff bu böle şelr arkeği evine bağlar die düşünüom ben kanımca öhömmmmmmmmm

benım kocam yok zaten daha evlı degılım ama evlı olsamda utanırım yapamam ondan sordum.

striptis nekii neler yapanlar var heuheueh sölemeye dilim varmıo bu arad prenseist sarkı buldum sana biras sert ama marilyn manson tainted love dinle

nası yani cnm anlamadım birlikte mi soyuncaz :uhm:
:roflol::roflol:

oda dans edicek mi bana :roflol: etsin banane :dance:
:roflol::roflol:
Koptm bu cevaplara resmen yaa.
Allah iyiliginizi versin emi kizlar..

Özel hayati paylasip paylasmamak kisilerin kendilerine kalmis bir ola.Sanmiyorumki burada konuyu acan kisi milleti santaj yada tehdit yolula illa benim konuma mesaj atacaksiniz özelinizi bizimle paylasacaksiniz desin.
Siz rahatsiz oluyorsaniz okumayin/ yazmayin/yoyrumlamayin.
Bu is bu kadar basit.
Sizede hayirli Ramazanlar.

Bende evlilikte yeniliklerden yanayin.
Cok SIK olmasada bende yaparim striptiz.
Bi keresinde ellerini yataga baglamistim.Üstünde striptiz yapmistim.Dokunamadigi icin cildirmisti:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bende evlilikte yeniliklerden yanayin.
Cok SIK olmasada bende yaparim striptiz.
Bi keresinde ellerini yataga baglamistim.Üstünde striptiz yapmistim.Dokunamadigi icin cildirmisti:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
nan az değilsin sen varya
senden öğrenecek çok şey varkaydirigubbakcemile5

Cinsellikte heyecan ve istek olmazsa olmuyor kızlar...İkisi de birbirini tamamlayan unsurlar zaten...
-Eşimin en sevdiği parfümden sıkılırım.Kokuyu alır almaz etkisini gösteriyor zaten :1closedeyes:
-Kışkırtıcı iç çamaşırlarımdan giyinirim. Sırf dantel ve tangalı takımlardan örneğin...
-İç çamaşırlarıyla karşısına geçip otururum. Hemen istemediğimi söylerim,beklerken deli olur -tatlicadiarzu-
-Altımdan çamaşırım görünecek şekilde kısa minicik bir eteğimi giyerim,tabi üstüne de bunu tamamlayan göğüs dekolteli bir badi...
-Odayı bazen mumlarla süslerim..Kırmızı egzotik kokulu mumlarla.Hoş bir havası oluyor gerçekten...
-Krem şantili çilek salatası yaparım bazen.İçine çikolata parçaları katarım.Yatakta birbirimize yedirmek inanılmaz oluyor kaydirigubbakcemile2
-Romantik bir dans şarkısı açıp dans ederiz.Dans ederken öpüşmeye başlarız.Çok heyecan verici.Tavsiye ederim :1closedeyes:

Şimdilik yaptıklarımdan bunlar aklıma geliyor ,eklerim aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…