Eşine Tekrar Isınabilmek mümkün mü?

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Merhaba hanımlar.. Hemen konuya giriyorum..
7 yıllık evliyim. 24 yaşında evlendim görücü olarak başladı sevdiğimi dusunerek evlendim, harama bulaşmadan evleneyim dedim... Beni sever üzmez aldatmaz vs temel düşüncelerimdi. Aramızda 7 yaş var. Tabi evlendikten sonra aile faktörü de ortaya çıktı. eşimin fazla ses çıkaramamasi benim de şimdiye göre daha sindirilebilir bir yapım vardı ne kadar söylensem de. İşle ilgili sorunları oldu iş kur iflas et ordan o işe gir..
eldekiler gitti bir yandan ve her elini attığı işte ilerlemek yerine gerilemesi, ailesine ses çıkaramamasi, günde üç dört saat uyuyacak vakti vardı sadece, e yalnızlık, onun bakımsızligi, içine de kapanık olması benim 7 yılı nerdeyse yalnız gecirmem(yanımdayken bile yalnız hisstmem) ve sürekli soylenenmemle geçti. Ama hep daha aşağısına bakıp sukretmeye çalıştım bir şeyler düzelir diye bekledim. En sonunda benim değiştiğimi farkettim son aylarda.
Kendi kendime yetiyordum ama şimdi 30 oldum ve aklımda deli sorular.. çocuğum yok bu arada. Hem olmadı hem olması için çabamız olmadı zaten üç dört senedir öyle bir isteğim de yok.
bir eşle tamamlanmak istemiştim, sosyal hayatım yok ne kadar sağlıksız gelse de kafamın uyusacagi bir eşle tamamlanınca diğer her şey olduğu kadar olsa da olurdu.

Eşim sevdiğini söyler, sarılır, askimli canımli konuşur bende kacc yıldır tık yok. Ama çoğu zaman yayık ayran gibi yayılmasıyla geçmişti. Ben konuştukça öfke patlamaları oluyordu. Son iki yıldır evde çoğu işi ona yaptırırım vakit olursa. Bir kedim var . İşte soğudum, zamanla arttı bu soğukluk. İşte yok ev düzenli görünsün yok fit olsun diye taktım öyle mutlu olurum sandım. Misal önceden hazırlanırdim ederdim ama beklediğim alakayı göremezdim, maç yorumları dinlemeyi tercih ettiği zamanlar oldu ben de zamanla çektim kendimi sadece ondan bekler oldum. Şimdi yanıma yaklastiramiyorum bile😕
Sanki o artık bana rahatsız edici olarak kazandı. Hep duzelcem dedi şimdi ise benim değiştiğimi daha çok farketti, bı tık değişimi de var biraz vakit de gerekiyor bazı şeyler için amaa tekrar ısınmak mümkün mü ? Yani başına gelen var mı.. evliliğim hiç başlamadı diye düşündüm şimdiye kadar.
Ama şimdi başarılı, dikkatli, bakımlı ve yaşadığını hissettigim bı adam olmasını çok istiyorum karşımda ama ona karşı iticilik yerine çekicilik hisstmem mümkün olabilir mi bu saatten sonra.. karşıdaki insan değişse bile ki değişir mi insanlar bı de o var 😕 artık insanları hiç hiç takmiyorum da ama beklentilerim arttı 😕
ailem ise bosaninca millet ne der kafasında annem kaldiramayabilir bile.. ve ben flört etmek isteyen biri değilim(daha doğrusu haramlar(herkes kabul etmeyebilir)) oysa aradığım adamı bulmak için belki Cook insanla takılmam gerekecek o da benlik değil. Yani eldeki eş ve düzenle bir şeyleri değiştirmek mümkün müdür 😕

sağolun okuduğunuz için ..

Zamanla herşey yerine oturuyor sizde bu süreçten geçmişsiniz.
Yerinizde olsam sürekli dışarı çıkar flört ediyormuş gb Cafe,sinema, tiyatro vs aktivitrler ile başbaşa vakit geçirirdim.
Evde yemek yap süslen kocayı bekle eee nereye kadar adam işten yorgun gelip maç yorumları dinleyerek koltukta sızıyor çok normal.
Siz flört etmeyi deneyin evliliğe heyecan iyi gelir

Eşiniz 37 yaşında, bugün küçücük bir çocuğu bile değiştirmek zor. Bu saatten sonra 37 yıllık karakterinde ciddi bir değişim beklememelisiniz. Eşiniz size bir anlam vermiyorsa, onsuzluk sizi etkilemeyecek evlilik zaten ruhen bitmiş. Resmi kağıtta uzatmaları oynuyor oluyorsunuz bu durumda.

Her şeye rağmen, eşinizle daha iyi günler.icin.kucuk.de.olsa bir heves heyecan varsa bunu kendinize saklayarak değil onun paylaşarak ortak adım atarak yapabilirsiniz. Rutin dışına.cikin, farklı bir gün planlayin,.hsonu beraber daha önce gitmediğiniz yerlere gidin. Aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemeyin ama.

Ama.yok heyecan da yok istekte, kafamda bitirdim diyorsanız 37 yaşındaki adam değişmez...

Merhaba hanımlar.. Hemen konuya giriyorum..
7 yıllık evliyim. 24 yaşında evlendim görücü olarak başladı sevdiğimi dusunerek evlendim, harama bulaşmadan evleneyim dedim... Beni sever üzmez aldatmaz vs temel düşüncelerimdi. Aramızda 7 yaş var. Tabi evlendikten sonra aile faktörü de ortaya çıktı. eşimin fazla ses çıkaramamasi benim de şimdiye göre daha sindirilebilir bir yapım vardı ne kadar söylensem de. İşle ilgili sorunları oldu iş kur iflas et ordan o işe gir..
eldekiler gitti bir yandan ve her elini attığı işte ilerlemek yerine gerilemesi, ailesine ses çıkaramamasi, günde üç dört saat uyuyacak vakti vardı sadece, e yalnızlık, onun bakımsızligi, içine de kapanık olması benim 7 yılı nerdeyse yalnız gecirmem(yanımdayken bile yalnız hisstmem) ve sürekli soylenenmemle geçti. Ama hep daha aşağısına bakıp sukretmeye çalıştım bir şeyler düzelir diye bekledim. En sonunda benim değiştiğimi farkettim son aylarda.
Kendi kendime yetiyordum ama şimdi 30 oldum ve aklımda deli sorular.. çocuğum yok bu arada. Hem olmadı hem olması için çabamız olmadı zaten üç dört senedir öyle bir isteğim de yok.
bir eşle tamamlanmak istemiştim, sosyal hayatım yok ne kadar sağlıksız gelse de kafamın uyusacagi bir eşle tamamlanınca diğer her şey olduğu kadar olsa da olurdu.

Eşim sevdiğini söyler, sarılır, askimli canımli konuşur bende kacc yıldır tık yok. Ama çoğu zaman yayık ayran gibi yayılmasıyla geçmişti. Ben konuştukça öfke patlamaları oluyordu. Son iki yıldır evde çoğu işi ona yaptırırım vakit olursa. Bir kedim var . İşte soğudum, zamanla arttı bu soğukluk. İşte yok ev düzenli görünsün yok fit olsun diye taktım öyle mutlu olurum sandım. Misal önceden hazırlanırdim ederdim ama beklediğim alakayı göremezdim, maç yorumları dinlemeyi tercih ettiği zamanlar oldu ben de zamanla çektim kendimi sadece ondan bekler oldum. Şimdi yanıma yaklastiramiyorum bile😕
Sanki o artık bana rahatsız edici olarak kazandı. Hep duzelcem dedi şimdi ise benim değiştiğimi daha çok farketti, bı tık değişimi de var biraz vakit de gerekiyor bazı şeyler için amaa tekrar ısınmak mümkün mü ? Yani başına gelen var mı.. evliliğim hiç başlamadı diye düşündüm şimdiye kadar.
Ama şimdi başarılı, dikkatli, bakımlı ve yaşadığını hissettigim bı adam olmasını çok istiyorum karşımda ama ona karşı iticilik yerine çekicilik hisstmem mümkün olabilir mi bu saatten sonra.. karşıdaki insan değişse bile ki değişir mi insanlar bı de o var 😕 artık insanları hiç hiç takmiyorum da ama beklentilerim arttı 😕
ailem ise bosaninca millet ne der kafasında annem kaldiramayabilir bile.. ve ben flört etmek isteyen biri değilim(daha doğrusu haramlar(herkes kabul etmeyebilir)) oysa aradığım adamı bulmak için belki Cook insanla takılmam gerekecek o da benlik değil. Yani eldeki eş ve düzenle bir şeyleri değiştirmek mümkün müdür 😕

sağolun okuduğunuz için ..
Sizinki evlilik değil de,daha çok ev arkadaşlığı gibi.Kocanızı sevmiyorsunuz ve bu saatten sonra hiçbirşey değişmez.Boşanın ve herkes kendi yolunda devam etsin.

Çok zor soğuduktan sonra tekrar eskisi olmak heleki böyle bir adama karşı yerinizde olsam yalnızlığı tercih ederdim ki zaten hep öyle hissetmişsiniz üzüldüm adınıza hakkınızda hayırlısı olsun.💐

Bunlar hep issizlikten..adamin basini kasiyacak vakti yokmus ustelik iflas vs. Cok zor işler gercekten. Siz de can sikintisindan evde kurmus durmussunuz. Yorgunken ve islerde püruz varken ben de eşimle cok saglikli vakit geciremiyorum. Esiniz yogun calisirken siz 7 yil boyunca evde naptriniz onu anlamadım tabiki caninız sikılır sikilınca da adama sarmissınız. Bir ise girip calissaydiniz farkli olirdu hersey

Bunlar hep issizlikten..adamin basini kasiyacak vakti yokmus ustelik iflas vs. Cok zor işler gercekten. Siz de can sikintisindan evde kurmus durmussunuz. Yorgunken ve islerde püruz varken ben de eşimle cok saglikli vakit geciremiyorum. Esiniz yogun calisirken siz 7 yil boyunca evde naptriniz onu anlamadım tabiki caninız sikılır sikilınca da adama sarmissınız. Bir ise girip calissaydiniz farkli olirdu hersey

Ben katılmıyorum yaf, adam öyle işadamı falan değil ki batmış çıkmış tutturamamış işi okuduklarımdan öyle anladım :KK51: buna yoğun çalışmak denmiyor bence dikiş tutturamamak deniyor sankimç Gerçekten çok çok meşgul olsa bile, o da bence yaramamıştır bu evliliğe 24 saat çalışan bir eşi kim ister?

Keşke harama bulaşıp biraz flört etseydiniz, huyunu suyunu bildiğiniz biriyle evlenseydiniz :KK51: Çok da tanımadığın biriyle evlenmek büyük risk, flört edip tanıdığın insan bile neler neler gizlemiş oluyor
Aslinda onunla flört ettim ama o yaşlardaki cahillik sanırsam..beklentimdeki evlilikle uyuşmadi hayat şartları da karışınca o da gereken şekilde davranmayinca, özellikle baslarda

Bence acik acik eşinizle konuşmalısınız yoksa dahada çıkmaz hale gelir belki oda bu evlilikten sıkılmış yada bir mecburiyet olarak görüyordur konusmak en iyisi

7 yıldir başını kasiyacak vakti yok ..

Bence bu iş tutmaz konu sahibesi basbayağı soğumuşsunuz yani başlarda öyle süper bir aşk olsaydı canlandırın derdim ama bu iş öylesine başlamış sanırsma şimdi de istemediğinizi fark etmişsiniz ... çocuk da yok madem tabi ki siz bilirsiniz ama ben olsam kaçardım.

Siz eşinizi sevmiyorsunuz , daha doğrusu eşiniz sizin sizin istediğiniz gibi biri değil.
Siz başarılı , güçlü bir adam istiyorsunuz , adam yazık batmış , birseyler kaybetmiş , iş güç derken zaman akmış gitmiş.

Bakın iflas falan cok zordur , biz de yaşadık eşimle yemin ederim cok uzun bir süre kendimize gelemedik. Peki siz ne yaptınız bu süreçte ?

Şunu eklemeyi unutmuşum.
İnsan soğuyunca eskisi gibi olması cok zor.
Evlilik neticede boşanmaktan ziyade toparlamayı düşünüyorsanız; eşinizle sinemaya gidin, dışarı çıkın, gezin dolaşın, tatile çıkın . Çift terapisti de dönebilirsiniz. Bir nevi flört edin, belki toparlarsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X