- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Arkadaş değilim zaten sadece kötü bi anında içini döktüBen olsam kadınla arkadaşlığımı bitiririm.
Çok şaşırdımsen neden bu kadar teleşlandın ki?
onu anlamadım
adam da kadında kocaman kişiler yaptıklarını idrak edecek yaştalar senle bir ilgisi yok...
sadece muhattap olmazsın olur biter
Is yerimde esinden ayrilmiş bir bayan var. Bilemiyorum belkide bu yüzden boşlukta. Eşini aldattığı için ayrılmışlar. 42 yaşında.
Bugün kötü bi anında denk geldim .
Icini döktü bana.
Aynı is yerinde çalışan başka bir abi var. Sürekli whatsap tan kendisine yazmış iltifat edip durmuş . Evli ve 3 çocuk babası. Yalnız evde olduğum günler asla yazmam da demiş. Abla kabul etmiş . Görüşelim demis . 1 hafta geçmiş aralarında cinsel olarak biseu olmamış ama o yazmayinca abla trip atmış. Abi de ben seni üzerim zaten gibi sözlerle arkadaş k alalım demiş. Kadın şu an kudurmus durumda. Beni nasıl bırakır istediğini almayinca bıktı tabi gibi cümleler kuruyor. Adamı da çok iyi biri diye biliyordum soktayim zaten.
Eşim de tanıyor . Eşime anlatmalıyım?
Karısını tanimiyorumm
hala soktayim ya ne yapicam ben.
Kadın yanlış yölda olduğunu da söyledim.
Is yerimde esinden ayrilmiş bir bayan var. Bilemiyorum belkide bu yüzden boşlukta. Eşini aldattığı için ayrılmışlar. 42 yaşında.
Bugün kötü bi anında denk geldim .
Icini döktü bana.
Aynı is yerinde çalışan başka bir abi var. Sürekli whatsap tan kendisine yazmış iltifat edip durmuş . Evli ve 3 çocuk babası. Yalnız evde olduğum günler asla yazmam da demiş. Abla kabul etmiş . Görüşelim demis . 1 hafta geçmiş aralarında cinsel olarak biseu olmamış ama o yazmayinca abla trip atmış. Abi de ben seni üzerim zaten gibi sözlerle arkadaş k alalım demiş. Kadın şu an kudurmus durumda. Beni nasıl bırakır istediğini almayinca bıktı tabi gibi cümleler kuruyor. Adamı da çok iyi biri diye biliyordum soktayim zaten.
Eşim de tanıyor . Eşime anlatmalıyım?
Karısını tanimiyorumm
hala soktayim ya ne yapicam ben.
Kadın yanlış yölda olduğunu da söyledim.
Arkadaş değilim zaten sadece kötü bi anında içini döktü
aynı yerde ortak is yapıyorum mecburen konuşmak zorundayım
Çok şaşırdım
hele adama.
Cok efendi saygılı karakterli biri saniyodum
soktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?