Eşini aldatan is arkadaşı ???

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Is yerimde esinden ayrilmiş bir bayan var. Bilemiyorum belkide bu yüzden boşlukta. Eşini aldattığı için ayrılmışlar. 42 yaşında.
Bugün kötü bi anında denk geldim .
Icini döktü bana.
Aynı is yerinde çalışan başka bir abi var. Sürekli whatsap tan kendisine yazmış iltifat edip durmuş . Evli ve 3 çocuk babası. Yalnız evde olduğum günler asla yazmam da demiş. Abla kabul etmiş . Görüşelim demis . 1 hafta geçmiş aralarında cinsel olarak biseu olmamış ama o yazmayinca abla trip atmış. Abi de ben seni üzerim zaten gibi sözlerle arkadaş k alalım demiş. Kadın şu an kudurmus durumda. Beni nasıl bırakır istediğini almayinca bıktı tabi gibi cümleler kuruyor. Adamı da çok iyi biri diye biliyordum soktayim zaten.
Eşim de tanıyor . Eşime anlatmalıyım?
Karısını tanimiyorumm
hala soktayim ya ne yapicam ben.
Kadın yanlış yölda olduğunu da söyledim.

Kadinla çok arkadaş olmayin konusmayin muhatap almayin derim kimseye yarari olmaz bu insanların zarari olur. Kocaniza da hic anlatmayin unutun gitsin adamin karısını tanimiyorsunuz ki tanisaniz da soylemeniz doğru olmaz adam pisman oldu vr vazgecti belki? Dedigim gibi unutun gitsin

Sizi alakadar eden birşey yok ortada..
Şaşkınlığınızı eşinizle paylaşabilir konuşabilirsiniz tabiki bu sizin tercihinizdir ama böyle şok olup telaşlanacağınız bir durum yok ortada..

mevlam böyle insanlardan uzak eylesin cümlemizi ,kadının karakteri bozuk ,gün gelir sizinde yuvanızı yıkar mazallah...

Amannn canımm sakın , bu işler inan çok tehlikeli , benim ailemde böyle birşeye tanık olunca babam eşini aldatan arkadaşına uyarıda bulundu yapma etme yuvanı yıkma vs.diye sonra o adam ş..fsiz g.t korkusundan bana iftira atıyorlar diye orda burda konuşup kendini ifşa etmiş oldu, herkes gerçeği bilse bile kol kırılır yen için kalır derler ya aynen öyle yaptılar ve bizi karalamaya kalktılar tabi kimse inanmadı , herkes uzaktan birşeylere tanık oldukları için. Biz bundan fazlasıyla nasibimizi aldık ve çevremdeki insanlarında aynı şeyler başına gelmiş. Ne kadar yakın olursanız olun hiç farketmez , insanların içlerini bilemezsiniz .O yüzden
ne olursa olsun ikili ilişkilerinde ortasına girmeyin emin olun ki zaten o ortaya çıkacaktır , çıkmaması mümkün değil. Sizin yanlış yolda olduğunu söylediniz tamam o sizden çıktı bir kere gerisini allaha havale edin.

Arkadaş değilim zaten sadece kötü bi anında içini döktü
aynı yerde ortak is yapıyorum mecburen konuşmak zorundayım

bide arkadaş olmayan bir kişi bu kadar özelini neden anlatır oda ayrı bir durum...

sonuçta sizi tanımıyor belki onun yaptığını herkese yayıcaksınız yada adamın kimliğini açıklıyacaksınız.

sonuçta bilmediğiniz biri ve sizi bilmeyen biri bunu düşünür ve kimle konuştuğunu bilmesi gerekir 42 yaşındaki biri bana garip geldi

Çok şaşırdım
hele adama.
Cok efendi saygılı karakterli biri saniyodum
soktayim

demek ki herkes göründüğü gibi değil ayrıca bunun doğru olduğunu nerden biliyorsunuz...

belki kadın yalan söyledi....

sizinle samimi olmayan biri böyle özel bir şeyi anlatmaz...dediğim gibi ilginç ve tuhaf...

Hayır anlatma neden anlatma gereği duyuyorsun onu anlamadım. Seni ilgilendiren bir olay yok ki ortada. Hem belki kadın yalan söylüyor ne biliyorsun? Doğru olsa bile adam iftira atıyorlar der çıkar işin içinden. Kadın siz bu kadar samimi değilken nasıl anlattı onu da anlamadım.

Sakinn bulasna
O kadin yanina geldignde isim var de disari cikcam de bisey de
Sana anlatmasina izin verme o adami
Gun gelir ortaya cikarsa bu kadin da biliyodu derler senden yana

O kadinla çok samimi olma os dışında görüşme öylece ri insanın kocasını da ayarlamaya çalışır..yuva yıkmak isteyen çok ayrıca kocana anlatma ama kocan onla konuşursa da o kadını sevmiyorum konuşma falan de

Kanka bence bilmesinde fayda var ve abla dediğin bayanla önceden bir samimiyetinin olmadığını da vurgula kadın belki adamı rezil etmek maksadıyla sana anlatmıştır tabiii ilk defa sana anlattığı da soru işareti

fazla muhatap olma canım sen evlisin huzurunuz kaçmasın

Seni alakadar eden bir durum değil. İki koca insan ne halleri varsa görsünler. Ayrıca insanlar iki yüzlülük konusunda doktora yapmış durumda, haliyle o çok efendi görünen adamın iki hayat yaşaması beni şaşırtmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…